5 Tips På Att Få Fler Visningar På YouTube

0
112

I denna artikel kommer jag att nämna fem tips på att få fler visningar på YouTube. Jag ska förklara hur jag lyckades få min egen kanal för att få 11 miljoner visningar på bara 9 månader genom att följa dessa YouTube-algoritm optimeringar. Innan vi börjar, ska jag ge en snabb guide om hur åsikter kommer till YouTube i första hand.

När du har läst klart, du har en god förståelse av YouTube-algoritm och hur du ska anpassa ditt innehåll för att matcha det.

Grunderna i YouTube-Algoritm

Det finns kanske hundratals, om inte tusentals, av faktorer som kan bidra till att öka din video visningar på YouTube, men det finns två som är rikligt mer viktig än någon annan i och med 2019. Detta är click-through rate och den genomsnittliga publiken kvar.

Klickfrekvens är den procentuella andelen av människor som klickar på din video när de ser den på skärmen. Genomsnittlig publik kvar är den procentuella andelen av en video din publik klockor, i genomsnitt över alla titta på sessioner.

Om du kan förbättra dessa värden, dina videor kommer att rekommenderas mer. Det innebär att fler visningar, fler klick, och mer åsikter.

Gör ett Bra Miniatyr

YouTube-thumbnail är vad som driver de mest uppmärksamhet och som får mest klick. Så hur gör du för att skapa en engagerande miniatyr? Först väljer att inkludera text. Din text bör ta upp två tredjedelar av bilden och engagera din målgrupp med relevanta modeord.

Använd inte clickbait eftersom människor kommer att lämna bara dina video och att skador publik retention. Mer om det i en minut. I stället ta upp ett ämne som du tror kommer att få människors uppmärksamhet, då inkludera ämnet i texten.

Låt säga, till exempel att du vill att erbjuda golfande tips. Här är en bra miniatyr exempel på det. Så för att sammanfatta denna bild, vi har gjort ett antal saker.

  • Välj en ljus bakgrund färg (Blå eller grön fungera bäst)
  • Välj en kontrasterande text färg
  • Använd två tredjedelar för att sms: a, en tredje för ansiktsuttryck eller ämne sammanhang

Genom att skapa dessa miniatyrbilder, kommer du att förbättra din klickfrekvens drastiskt. Förbättra din klickfrekvens är bra eftersom det innebär att för varje visning av din video får, får du mer utsikt.

Till exempel, en video som får 100 000 visningar med 5% klickfrekvens kommer att få 5,000 åsikter, medan 12% klickfrekvens kommer att få dig till 12 000, en enorm ökning med 140% jämfört i utsikt.

För fler tips, till en början prova att A/B-testning med varje video för att testa olika färger och bakgrunder. När du har hittat ett bra alternativ, hålla på med det – tittarna älskar konsekvens.

Att Få Människor Engagerade Direkt

För att se dina videos blir rekommenderade att fler människor, den genomsnittliga publiken titta på tid måste vara så hög som möjligt. Videoklipp av 5 och 12 minuter lång, kommer att prestera bättre än filmer är mindre än 5 minuter.

Men, video längd spelar ingen roll om fler tittare att lämna tidigt. Så, vi måste se till att vi får människor som är engagerade direkt. För att göra detta, inte gå off topic. Ge snabb bevis till varför du bör vara betrodda, för att sedan gå rakt på sak. Undvik att ha något meningslöst intron, för att undvika långa B-rullar, och slösa inte tid på att be om gillar och subs.

Jag lärde mig detta den hårda vägen. Här kan du se hur även en 4 sekunders intro får 20% av mina besökare att lämna video helt och hållet. Jag tappade intro och jag haft samma 78% publik lagring för ytterligare 42 sekunder.

I sammanfattning:

  • Få rakt till ämnet ASAP
  • Förklara din expertis snabbt
  • Retas tittare med innehåll, för att sedan leda rakt in i den
  • Färre B-rullar, vinjetter, eller ber om gillar

Övervaka Din Publik Lagring

Vi kan använda samma publik lagring rapport att lära sig varför människor lämnar våra filmer. För att hitta den, klicka på någon video på din dashboard. Klicka sedan på google analytics på den separata video-sidan. Efter, klicka på det engagemang fliken.

Här kan vi se publiken lagring rapport. Kom ihåg att ju bättre din publik lagring, desto högre chans har du att rekommendera. Vi har två rapporter som här – en för en hälsosam video och en med vissa potentiella problem. Från min erfarenhet, video med 45% eller högre retention utföra särskilt väl jämfört mot mina andra videos.

Lägg märke till hur tabellen ovan, för det mesta, successivt minskar. Det finns inga stup.

Nästa, vi har ohälsosamma rapport. Publiken lagring är mycket lägre. 44 procent är fortfarande inte dåligt, men det finns tre viktiga droppar där tittarna lämna video. Vi kan gå till dessa stunder i videon för att ta reda på vad som hände.

I den här videon, jag försökte att lägga till mer längd genom att prata om annat orelaterat ämne, men mina besökare har sjunkit. Så min lösning bör vara att hålla sig till ämnet och inte oroa dig för video längd senaste 5 minuterna. Du kan göra samma sak med dina videor för att lära dig mer om dina misstag.

Bygga Mer Lojala Tittare Tillbaka

Varje betraktare är en verklig person. Pin-en kommentar och föreslå för dina besökare att kommentera och dela med sig av sina tankar. Interagera med dem, prata med dem.

När du skapar fler riktiga besökare, så har du en bättre chef start varje gång du lägger upp en video. Din trogna tittare kommer att vara mer engagerade, trycka upp din publik att behålla och klickfrekvens.

Hitta den Bästa Tiden att Skicka Din Video

Den bästa tiden att skicka din video är den tid som du kan skicka video, den mest konsekvent. Hålla sig till vad som fungerar bäst för dig. Konsekvens är nyckeln för att bygga en lojal publik som alltid kommer vara där för att kicka igång dina åsikter.

Med detta sagt, är det vanligtvis en bra tid att skicka tidigt på kvällen för dina mest populära regionen. Du kan hitta din ” Top länder rapport i publiken fliken i analytics på instrumentpanelen.

Sammanfattning

Tack för att läsa min topp fem tips på att få fler visningar på YouTube. Jag hoppas att dessa tips har hjälpt. Har några specifika frågor för mig? Känn dig fri att nå ut på sociala medier och jag ska vara glad att hjälpa till.