5 Tips Om Meer Views Op YouTube

0
195

In dit artikel ga ik noem vijf tips om meer views op YouTube. Ik zal uitleggen hoe ik erin geslaagd om mijn eigen kanaal te krijgen 11 miljoen views in slechts 9 maanden door het volgen van deze YouTube-algoritme optimalisaties. Voordat we beginnen, geef ik een korte handleiding over hoe uitzicht komen op YouTube in de eerste plaats.

Zodra u klaar bent met het lezen, je hebt een goed begrip van de YouTube-algoritme en het aanpassen van uw inhoud te koppelen.

De Basis van de YouTube-Algoritme

Er zijn misschien wel honderden, zo niet duizenden van factoren die bijdragen aan het vergroten van uw video views op YouTube, maar er zijn er twee die zijn er in overvloed belangrijker dan elke andere in 2019. Dit is de click-through rate) en gemiddelde publiek behoud.

De Click-through rate is het percentage mensen dat op uw video wanneer zij zien op hun scherm. Gemiddelde publiek retentie is het percentage van een video van uw publiek horloges, gemiddeld over alle horloge-sessies.

Als u kunt het verbeteren van deze waarden, worden uw video ‘ s worden aanbevolen meer. Dat betekent meer vertoningen, klikken, en meer uitzicht.

Het maken van een Goede Thumbnail

De YouTube thumbnail is wat drijft de meeste aandacht en krijgt de meeste klikken. Dus hoe maak je een aantrekkelijke thumbnail? Kies eerst om tekst toe te voegen. Uw tekst moet nemen twee derde van de afbeelding en bereik uw doelgroep met relevante buzz woorden.

Niet gebruiken clickbait omdat mensen verlaten van uw video-en die schade publiek vasthouden. Meer daarover in een minuut. In plaats daarvan, neem een onderwerp dat je denkt dat zal de aandacht krijgen, dan zijn het onderwerp in de tekst.

Laten we zeggen, bijvoorbeeld, je wilt bieden golfen tips. Hier is een goed voorbeeld voor. Dus om samen te vatten dit beeld, we hebben een aantal dingen.

  • Kies een lichte achtergrond kleur (Blauw of groen werkt het beste)
  • Kies een contrasterende kleur tekst
  • Gebruik twee derde voor tekst, één derde voor de gezichtsuitdrukkingen of onderwerp context

Door het creëren van deze miniaturen, je gaat om het verbeteren van uw klikfrequentie drastisch. Het verbeteren van uw click through rate is geweldig, want het betekent dat voor elke vertoning van uw video krijgt, krijg je meer uitzicht.

Bijvoorbeeld, een video, die krijgt 100.000 vertoningen met een 5% klikfrequentie 5.000 uitzicht, terwijl 12% de klikfrequentie krijgt u 12,000, een enorme 140% toename van het uitzicht.

Voor meer tips, aanvankelijk proberen de A/B-testen met elke video om te testen verschillende kleuren en achtergronden. Als je eenmaal hebt gevonden een goede optie, met het stokje – kijkers liefde consistentie.

Voor Mensen Die Zich Bezighouden Direct

Om te zorgen dat uw video ‘ s aanbevolen om meer mensen, de gemiddelde publiek kijken naar de tijd moet zo hoog mogelijk zijn. Video ‘s van 5 tot 12 minuten lang gaat het beter presteren dan de video’ s minder dan 5 minuten.

Echter, de lengte van de video: maakt niet uit als er meer kijkers vertrekken. Wij moeten dus zorgen dat we je mensen betrokken meteen. Om dit te doen, ga niet off-topic. Snelle bewijs waarom u kan worden vertrouwd, dan krijg je straight to the point. Voorkomen dat een zinloos intro ‘ s, vermijd lange B-rolls, en verspil geen tijd vragen om likes en subs.

Ik leerde dit de harde manier. U kunt hier zien hoe zelfs een 4 tweede intro krijgt 20% van mijn bezoekers te laten de video volledig. Ik liet de intro en ik beweerde dat hetzelfde 78% publiek retentie voor een extra 42 seconden.

In het kort:

  • Direct naar het onderwerp ASAP
  • Leg uw expertise snel
  • Plagen kijkers met de inhoud, dan recht in leiden
  • Minder B-rolls, intro ‘ s, of smeekt graag

Monitor Uw Publiek Vasthouden

We kunnen gebruik maken van deze doelgroep retentie rapport om te leren waarom mensen laat onze video ‘ s. Om het te vinden, klik op alle video ‘ s in uw dashboard. Klik vervolgens op de “analytics” in de aparte video pagina. Na een klik op de betrokkenheid van de tab.

Hier zien we het publiek vasthouden rapport. Vergeet niet, hoe beter uw publiek vasthouden, de hogere kans je hebt om te worden aanbevolen. We hebben twee verslagen hier, een voor een gezonde video en één met een aantal potentiële problemen. Vanuit mijn ervaring, video ‘s met 45% of hogere retentie presteren bijzonder goed vergeleken met mijn andere video’ s.

Merk op hoe de grafiek hierboven, voor het grootste deel, daalt geleidelijk. Er zijn geen steile afdalingen.

Vervolgens hebben we de ongezonde rapport. Het publiek retentie is een stuk lager. 44% is nog steeds niet slecht, maar er zijn drie belangrijke druppels waar kijkers laten de video. We kunnen gaan naar die momenten in de video om uit te vinden wat er is gebeurd.

In deze video, heb ik geprobeerd om meer toe te voegen lengte door te praten over een ander gerelateerd onderwerp, maar mijn kijkers laten vallen. Dus mijn oplossing zou moeten zijn om te blijven bij het onderwerp en zich geen zorgen maken over de lengte van de video afgelopen 5 minuten. U kunt hetzelfde doen met je video ‘ s om meer te leren over je fouten.

Het Bouwen Van Meer Trouwe Kijkers Terug

Elke viewer is een echte persoon. Pin een reactie en stel voor je bezoekers om hierop te reageren en delen hun gedachten. Communiceren met ze, praat met ze.

Als u het bouwen van meer echte kijkers, je hebt een betere start van het hoofd elke keer dat u een video plaatsen. Uw trouwe kijkers worden meer betrokken, waardoor uw publiek vasthouden en click through rate.

Vind de Beste Tijd om te Posten Uw Video

De beste tijd om te posten uw video is de tijd die u kunt video ‘ s publiceren het meest consistent. Vasthouden aan wat voor u het beste werkt. Consistentie is de sleutel voor de opbouw van een loyaal publiek dat zal er altijd zijn voor een kickstart van je uitzicht.

Met dat gezegd zijnde, het is meestal een goed moment om te posten in het begin van de avond voor de meest populaire regio. U kunt uw ‘toplanden’ rapport in het publiek tabblad in google analytics worden op het dashboard.

Samenvatting

Bedankt voor het lezen van mijn top vijf tips om meer views op YouTube. Ik hoop dat deze tips geholpen hebben. Specifieke vragen voor mij? Voel je vrij om uit te reiken over social media en ik zal blij zijn om te helpen.