Toevoegen MagSafe Opladen op Je MacBook Pro met Deze Kabels en Adapters

0
216
Knaive

De Apple MagSafe-laders waren eerlijk gezegd prachtig. Toen struikelde over deze oude magnetische kabels zou breken met je MacBook, bespaart u een dure ongeval. Ondanks Apple ‘ s verplaatsen naar een USB-C, kunt u nog toevoegen MagSafe-stijl opladen naar uw MacBook Pro.

En maak je geen zorgen, deze producten niet weg te nemen van uw geliefde 87-watt snel wordt opgeladen. Ze zijn speciaal gebouwd voor MacBooks, en ze zijn vaak net zo goedkoop als een reguliere USB-C-kabels. Sommige van hen zelfs faciliteren data-overdracht, USB-C-hubs en USB-C accessoires, zodat u niet hoeft te missen op de voordelen van de USB-C.

Natuurlijk, deze producten werken alleen met USB-C uitgerust MacBooks, MacBook pro ‘ s, en andere laptops met USB-C opladen van poorten.

Wat te Zoeken in MagSafe-Stijl Laders

Lefon, Upmely

MagSafe-stijl laders komen in een verscheidenheid van vormen en maten. Sommige zijn gewoon basic breakaway USB-C-kabels die een magnetische tip, en anderen zijn de adapters passen op het einde van een typische USB-C-kabel.

Beide opties vereisen dat u een magnetische USB-C “nub’ in je laptop op de USB-C aansluiting. Voor MacBook Pro gebruikers (met twee USB-C-poorten), dit is niet een groot probleem. U kunt nog steeds gebruik maken van uw andere poort voor externe harde schijven, USB-C-hubs en USB-C display kabels.

Maar als je probeert toe te voegen MagSafe het opladen van een gewone MacBook, een laptop, met slechts één USB-C-port, of een iPad, dan raden wij het kopen van een MagSafe-adapter. Sinds deze adapters passen op het einde van de USB-C-kabels, kunt u eenvoudig wisselen ze uit voor een USB-C-accessoire op de vlieg.

Een paar kleine details om op te letten: Wat zijn kabels en adapters beperkt op 60-watt opladen, maar de MacBook Pro is in staat om op te laden 87 watt (de basis van MacBook maxes op 60). Ook zijn sommige kabels en adapters bieden geen ondersteuning voor data-overdracht, en anderen zijn niet-omkeerbaar, wat betekent dat ze alleen kunnen worden aangesloten via één richting.

Nu je weet waar je mee bezig bent, duik in de beste MagSafe-stijl USB-C-kabels en-adapters.

Basic Breakaway USB-Kabels C

ELECJET, Griffin

Nogmaals, basic breakaway USB-C-kabels zijn ideaal voor het toevoegen van MagSafe-stijl het opladen van al uw USB-C-gevoede apparaten. Ze zijn meestal kleiner en goedkoper dan breakaway USB-C-adapters, maar ze zijn niet ideaal voor laptops met een enkele USB-C poort, want ze kunnen moeilijk te ruilen voor USB-C-hubs of-accessoires.

Alle basic breakaway USB-C kabels die hier worden vermeld, USB-C-naar-USB-C. Wij raden u voorkomen USB-C-naar-USB-A kabels omdat ze zelden druk uit meer dan 18 watt vermogen. (18 watt is ideaal voor telefoons, maar de MacBook Pro tegen snelste op 87 watt.)

Hier zijn de beste basis breakaway USB-C-kabels voor je MacBook (of andere laptops):

  • Lefon Basic Breakaway-Kabel: Deze gevlochten USB-C-naar-USB-C kabel is ideaal voor gebruik met laptops, telefoons of tablets. Het heeft een kleine knobbel, het is omkeerbaar, het ondersteunt 87-watt opladen, en het heeft een 480 MBps data transfer rate. Als je probeert toe te voegen MagSafe-stijl het opladen van al uw USB-C apparaten, is dit een relatief goedkope en veelzijdige kabel kan uw beste optie.
  • ELECJET Omkeerbaar L-Vormige Kabel: Deze L-vormige magnetische kabel is speciaal ontworpen voor laptops. Het is een kleine, omkeerbare (u verbinding kunt maken uit achter of in de voorkant van uw MacBook), en ondersteunt zelfs 87-watt opladen.
  • Basevs Omkeerbaar Gevlochten L-Vormige Kabel: Hey, waarom niet met een gevlochten breakaway-kabel? Deze L-vormige magnetische kabel is omkeerbaar, ondersteunt 87-watt opladen, en werkt zelfs voor het overdragen van gegevens (waardoor dit een fatsoenlijke optie voor telefoons en tablets).
  • Griffin Dikke Kabel: Als u wilt dat een super-sterke breakaway-kabel, kijk dan niet verder dan de Griffin magnetische USB-C-kabel. Dit ding is dik, omkeerbaar, eenvoudig te verwijderen en geschikt voor maximaal 60 watt aan vermogen. (We het niet zouden raden u aan dit voor telefoons; het is vrij dang dik.)

Nogmaals, deze kabels zijn ideaal voor laptops met meerdere USB-C-poorten, en ze kan goed werken als de telefoon of tablet laders op te starten. Maar als je zelf een MacBook of laptop, met slechts één USB-C-port, de flexibiliteit van een kopgroep USB-C adapter kan nuttiger zijn voor u.

Breakaway USB-C-Adapters

Dreamvasion, Knaive

Breakaway USB-C adapters hechten aan het einde van de typische USB-C-kabels. Deze adapters zijn eenvoudig te dragen van de ene USB-C-kabel aan op de andere, en ze werken meestal met accessoires en hubs, zodat ze zijn ideaal voor mensen die een MacBook of laptop, met slechts één USB-C aansluiting.

Dat gezegd hebbende, ze zijn ontworpen voor laptops, en ze zijn niet geschikt voor gebruik met telefoons en tablets (niet dat het onmogelijk is, ze zijn gewoon te groot voor kleine apparaten). Wij raden het gebruik van deze adapters met een USB-C-naar-USB-C-kabel en een USB-C baksteen. Anders worden ze niet in staat zijn te bereiken 87-watt-of 60-watt “snel” opladen snelheden.

Hier zijn enkele van de beste MagSafe-stijl USB-C-adapters:

  • Upmely Omkeerbaar Adapter: Dit is een L-vormige omkeerbaar-adapter, wat betekent dat het aansluiten van achter of in de voorkant van uw MacBook. Het heeft een iets grote knobbel, die ideaal is voor 87 watt power levering en 10 GBps data overdrachtssnelheden.
  • Knaive Omkeerbaar Adapter: De Knaive adapter is eigenlijk gewoon een mooiere, duurdere versie van de Upmely adapter (hoewel het gaat regelmatig over de verkoop). Het is een L-vormige omkeerbaar adapter met 87 watt power levering en 10 gbit / s overdrachtsnelheid.
  • Dreamvasion Low Profile-Adapter: in Vergelijking met de Upmely en Knaive adapters, de Dreamvasion is zeer low-profile. Het heeft een kleine knobbel, en de adapter is verrassend kort en dun. Het is niet omkeerbaar, maar het ondersteunt 87-watt opladen. Helaas, deze adapter ondersteunt geen overdracht van gegevens, zodat we het niet zouden raden u aan op apparaten met slechts één USB-C aansluiting.
  • ELECJET MagSafe-naar-USB-C Converter: Nog steeds uw oude MagSafe lader liggen? Dit ELECJECT dongle geeft u de mogelijkheid om plug oude MagSafe-gen 1 en 2 kabels in je MacBook (of een ander apparaat met een USB-C-poort). Gewoon in gedachten houden dat deze adapter levert slechts 60 watt aan vermogen.

En dat is allen daar is aan het. Deze MagSafe-stijl laders en adapters niet perfect zijn, toch (zij USB-C onroerend goed, ze zijn het niet altijd vergemakkelijken overdracht van gegevens, enz.), maar dingen kunnen beter na verloop van tijd (vooral als fabrikanten beginnen met het maken van laptops met meer dan één of twee USB-C-poorten).