Lägg till MagSafe-Laddning till Din MacBook Pro med Dessa Kablar och Adaptrar

0
184
Knaive

Apples MagSafe-laddare var ärligt talat underbar. När snubblade över dessa gamla magnetiska kablar skulle bryta sig loss från din MacBook, sparar du från en dyr olycka. Trots att Apple flytta-till-USB-C, du kan fortfarande lägga till MagSafe-stil laddning till din MacBook Pro.

Och oroa dig inte, dessa produkter kommer inte ta bort dina älskade 87-watt för snabb laddning. De är byggda speciellt för Macbook, och de är ofta lika billigt som vanlig USB-C kablar. Några av dem har även underlätta överföring av data, USB-C-hubbar eller USB-C tillbehör, så att du inte missar fördelarna med USB-C.

Naturligtvis, dessa produkter fungerar endast med USB-C-utrustade Macbook, MacBook pro och andra datorer med USB-C laddning hamnar.

Vad du ska Titta efter i MagSafe-Laddare Stil

Lefon, Upmely

MagSafe-stil laddare kommer i en mängd olika former och storlekar. Vissa är bara grundläggande breakaway USB-C kablar som har en magnetisk spets, och andra adaptrar som passar på slutet av en typisk USB-C-kabel.

Båda dessa alternativ kräver att du lämna en magnetisk USB-C “knoppen” i din bärbara datorns USB-port C. För MacBook Pro-användare (med två USB-C-portar), detta är inte en stor fråga. Du kan fortfarande använda ditt annan port för externa hårddiskar, USB-C-hubbar eller USB-C visning kablar.

Men om du försöker att lägga till MagSafe-laddning till en grundläggande MacBook, en bärbar dator med endast ett USB-port C, eller en iPad, då föreslår vi att du köper en MagSafe-adapter. Eftersom dessa kort passar i slutet av USB-C-kablar kan du enkelt byta ut dem till en USB-C tillbehör på fluga.

Några små detaljer att hålla utkik efter: Några kablar och adaptrar är begränsad på 60-watts laddning, men MacBook Pro kan laddas på 87 watt (grundläggande MacBook maxes ut på 60). Också, lite kablar och adaptrar som inte har stöd för dataöverföring och andra är icke-reversibel, vilket innebär att de endast kan anslutas från en riktning.

Nu när du vet vad du sysslar med, låt oss dyka in de bästa MagSafe-formaterad USB-C kablar och adaptrar.

Grundläggande Breakaway USB-C Kablar

ELECJET, Griffin

Igen, basic breakaway USB-C kablar är bra för att lägga till MagSafe-stil laddning till alla dina USB-C-drivna enheter. De är oftast mindre och billigare än breakaway USB-C-adaptrar, men de är inte bra för bärbara datorer med en enda USB-port C eftersom de kan vara svåra att byta ut för USB-C-hubbar eller tillbehör.

Alla de grundläggande breakaway USB-C kablar som anges här är USB-C-till-USB-C. Vi föreslår att du undviker USB-C-till-USB-ETT kablar eftersom de sällan kan trycka ut mer än 18 watt. (18 watt är bra för telefoner, men MacBook Pro avgifter snabbast på 87 watt.)

Här är de bästa grundläggande breakaway USB-K kablar för din MacBook (eller andra datorer):

  • Lefon Grundläggande Breakaway-Kabel: Detta flätad USB-C-till-USB-C kabel är perfekt för användning med bärbara datorer, mobiltelefoner eller surfplattor. Den har en liten knopp, det är reversibel, det stöder 87-watts laddning, och det har en 480 MBps överföringshastighet. Om du försöker lägga till MagSafe-stil laddning till alla dina USB-C enheter, detta relativt billiga och mångsidig kabel kan vara din bästa alternativet.
  • ELECJET Reversibel L-Formad Kabel: den Här L-formade magnetiska kabel är speciellt utformad för bärbara datorer. Den är liten, reversibel (du kan ansluta den bakom eller framför din MacBook), och även stödjer 87-watts laddning.
  • Basevs Reversibel Flätad L-Formad Kabel: Hej, varför inte använda en flätad breakaway-kabel? Den här L-formade magnetiska kabel är reversibel, stöder 87-watts laddning, och fungerar även för att överföra data (vilket gör detta till ett anständigt alternativ för telefoner och surfplattor).
  • Griffin Chunky Kabel: Om du vill ha en super-strong breakaway-kabel, inte leta längre än Griffin magnetiska USB-C-kabel. Denna sak är tjock, vändbar, lätt att ta bort, och klassad för upp till 60 watt leverans. (Vi skulle inte föreslå att du använder denna för telefoner, det är ganska dang chunky.)

Igen, dessa kablar är perfekt för bärbara datorer med flera USB-C-portar, och de kan fungera väl som telefon eller surfplatta-laddare för att starta. Men om du äger en MacBook eller bärbar dator med endast ett USB-port C, flexibiliteten av en breakaway USB-C-adaptern kan vara mer användbart för dig.

Breakaway USB-Adaptrar C

Dreamvasion, Knaive

Breakaway USB-C-adaptrar och bifoga den i slutet av typiska USB-C kablar. Dessa adaptrar är lätt att flytta från ett USB-C-kabel till en annan, och de arbetar oftast med tillbehör och nav, så att de är idealiska för människor som äger en MacBook eller bärbar dator med endast ett USB-C-port.

Som sagt, de är utformad för bärbara datorer, och de är inte praktiskt för användning med mobiltelefoner och surfplattor (inte för att det är omöjligt, de är bara alltför skrymmande för små enheter). Vi föreslår att du använder dessa adaptrar med en USB-C-till-USB-C-kabel och en USB-C tegel. Annars kommer de inte att kunna nå 87-watt eller 60-watt “snabb” ladda hastigheter.

Här är några av de bästa MagSafe-stil USB-C-adaptrar:

  • Upmely Vändbara Adaptern: Detta är en L-formad reversibel adapter, vilket innebär att man kan ansluta från bakom eller framför din MacBook. Den har en något större knoppen, vilket är perfekt för 87-watt leverans och 10 gbit / s dataöverföring.
  • Knaive Vändbara Adaptern: Den Knaive adaptern är i princip bara en snyggare, dyrare version av Upmely adapter (även om det regelbundet går på försäljning). Det är en L-formad vändbara adaptern med 87-watt leverans och 10 gbit / s överföringshastighet.
  • Dreamvasion Låg Profil Adapter: Jämfört med den Upmely och Knaive adaptrar, den Dreamvasion är extremt låg profil. Den har en liten knopp, och dess adapter är förvånansvärt kort och tunn. Det är inte reversibel, men det stöder 87-watts laddning. Tyvärr, denna adapter inte har stöd för dataöverföring, så skulle vi inte föreslå att du använder den på enheter med endast en USB-C-port.
  • ELECJET MagSafe-till-USB-C-Omvandlare: Fortfarande har kvar din gamla MagSafe-laddare som ligger runt? Detta ELECJECT dongel ger dig möjlighet att ansluta gamla MagSafe-gen 1 och 2 kablar till din MacBook (eller någon annan enhet med en USB-port C). Tänk bara på att den här adaptern levererar endast 60 watt.

Och det är allt som finns till den. Dessa MagSafe-stil laddare och adaptrar som inte är perfekt ännu (de tar upp USB-C fastigheter, de är inte alltid underlätta överföring av data, etc), men saker och ting kan bli bättre över tid (särskilt om tillverkare börjar göra bärbara datorer med mer än en eller två USB-C-portar).