Het Inschakelen van een Geoptimaliseerde Batterij op te Laden op Je iPhone

0
99
Justin Duino

De iPhone ‘ s lithium-ion accu heeft een langere levensduur wanneer deze niet volledig opgeladen. Apple ‘ s geoptimaliseerde batterij opladen functie—release iOS-13—houdt de batterij onder de 80 procent, tot een volledige vergoeding is nodig, waardoor het onnodig batterij veroudert. Hier is hoe te schakelen.

Om te beginnen, open de ‘Instellingen’ app op je iPhone. Als u niet kunt vinden het pictogram, veegt u omlaag op uw startscherm en gebruik maken van Apple ‘ s Spotlight te zoeken met de zoekfunctie van de app.

GERELATEERD: Hoe iOS 13 Bespaart Je iPhone-Batterij (door het Niet Volledig Laden)

Scroll naar beneden en kies de “Batterij” optie.

Selecteer “gezondheid van de Batterij.”

Tik op de schakelaar naast “Geoptimaliseerde batterij op te laden.”

Uw iPhone zal nu beginnen met het analyseren van het opladen van uw routine om te bepalen wanneer het moet volledig opladen van de batterij. Als je ooit wilt om ervoor te zorgen dat je smartphone volledig op te laden, kunt u deze stappen volgen en uitschakelen van de geoptimaliseerde batterij opladen functie.

LEES VERDER

  • “Kunt U Meerdere gebruikersaccounts op een iPad?
  • “Het Inschakelen van een Play/Pause-Toets op Chrome Toolbar
  • “De Beste Nieuwe Functies in iOS 13
  • “Wat Doet “TFW” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Wat Doet “NSFW” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?