De 9 Beste Gaming Headsets Onder $100

0
125

Een hoge kwaliteit headset is een van de meest over het hoofd geziene onderdelen van de game-ervaring. Ontwikkelaars en producenten honderden uren maken van een audio-landschap dat een aanvulling vormt op het spel in manieren, de meeste gamers het nooit ervaren. Zelfs een geweldige sound bar niet te vergelijken met de intieme kwaliteit van gelijke kwaliteit hoofdtelefoon.

Dat gezegd hebbende, het kan moeilijk zijn om te vinden precies de juiste set die past bij uw behoeften. Voor de competitieve gaming, hoofdtelefoon nodig om comfortabel te passen (en het verblijf) voor uren op eind, met een kabel die zit uit de weg of batterijen die niet hoeven te worden vervangen constant.

Het geluid moet duidelijk, luid, en de microfoon op de schuif uit de weg als het niet nodig is. Klinkt als een grote bestelling? Misschien. Maar dat is waarom we hebben samen deze lijst van de beste gaming headsets van onder de $50 en $100.

Gerelateerd: De 8 Beste Gaming Muizen Minder dan $100

De Beste Headsets Onder De $50

Als uw budget is echt strak en door het typen van “show me the money” niet werkt, probeer dan een van deze headsets.

HyperX Cloud Stinger (Amazon)

HyperX is bekend voor het produceren van grote koptelefoon tegen betaalbare prijzen, en de Wolk Stinger is geen uitzondering. Deze hoofdtelefoon is compatibel met PC, Xbox Één, PS4, Nintendo Schakelaar en de mobiele apparaten. U vindt alle nodige aansluitingen in de verpakking.

Om de microfoon te dempen, je hoeft alleen om het te draaien. Het geluid komt goed door duidelijk en kunt u hoort zelfs de stilste van voetstappen. Voorkomen dat iedereen stiekem op je in CS: Go ooit weer. Het nadeel is dat de draadloze optie kost een extra $30. De HyperX Cloud Stinger kan worden gekocht voor ongeveer $45.

Sades A60 (Amazon)

De Sades A60 is de beste budget hoofdtelefoon voor fans van Harry Potter, al was het maar voor de “Spellond” geschreven in de iconische lettertype op de zijkant van de headset. Bij slechts $24.99 op Amazon, deze hoofdtelefoon is voor iedereen binnen zijn prijsklasse, maar het hoeft niet offeren kwaliteit om daar te zijn.

De audio gaat via duidelijk, zonder klinkende geblazen-out of vervormd. De mic bijlage is veilig genoeg is om te kunnen corrigeren zonder bang te zijn dat het zal kraken. De oordopjes passen de buurt van het hoofd en knip de meerderheid van het geluid, maar zacht genoeg dat je kunt blijven ze op voor die uitgebreide gaming sessies.

De SteelSeries Arctis 1 (Amazon)

De SteelSeries Arctis 1 konten tegen de bovengrens van deze prijs limiet, maar als je weet alles over het bedrijf, dan weet je dat ze de moeite waard zijn. SteelSeries is een van de meest populaire bedrijven voor gamer de versnelling.

De Arctis 1 headset werkt met alle grote consoles en PC en is voorzien van een afneembare microfoon voor als u wilt ontspannen en genieten van de soundscape van een spel.

Corsair HS50 (Amazon)

De Corsair HS50 headset biedt on-ear controls voor het wijzigen van het volume en voor het dempen van de microfoon op de fly—geen behoefte om te jagen voor een slecht-geplaatst mic controle op uw shirt. Het werkt op alle grote consoles en PC.

De mic is éénrichtingsverkeer, wat betekent dat het elimineert de meeste omgevingsgeluid, zodat alle dat komt door uw stem. Rond $41 op Amazon, de Corsair HS50-servers als een mid-range low-budget hoofdtelefoon. Terwijl het niet dezelfde kwaliteit als een $400 headset, het is geweldig voor de competitieve gaming.

De Razer Electra V2 (Amazon)

Zou het niet een artikel over gaming headsets als de Razer niet een verschijning ergens, zou het? De Razer Electra is een iets oudere headset, maar één dat nog steeds. De prijs is gedaald naar een betaalbare $35 van de oorspronkelijke ADVIESPRIJS van $60.

De Razer Electra V2 werkt met alle moderne consoles en PC en Mac, en biedt 7.1 virtual surround sound. Het lichtgewicht frame op zich niet wegen op het hoofd en de nek gedurende lange perioden van tijd, waardoor het comfortabeler voor die fuif sessies van Overwatch.

Beste Gaming Headsets Onder $100

Headsets onder de $100 zal worden een grote stap omhoog van sub-$50 headsets. Terwijl nog niet de top van de lijn, dit zijn de headsets de meerderheid van de gamers zal investeren.

De SteelSeries Arctis 5 (Amazon)

De SteelSeries Arctis 5 is een verbetering van de Arctis lijn van headsets. Het verkoopt voor $99.99, maar op het moment van schrijven is beschikbaar voor $79.50 op Amazon. De headset vorderingen DTS Headphone X 2.0 surround sound om u te voorzien van de beste voordeel in competitieve gameplay, evenals een ClearCast Microfoon om uit te knippen ongewenste achtergrond ruis tijdens het communiceren met uw team.

De headset is geschikt voor Xbox Één, PS4, PC en Nintendo Schakelen. Een dial maakt het gemakkelijk om het volume te regelen op de vlieg. Het grote nadeel is dat dit niet een draadloze headset, maar de 10-meter lange kabel geeft je een zekere mate van vrijheid en beweging een korte kabel niet.

De SteelSeries Arctis 5 ook heeft aanpasbare RGB rond de rand van de oortjes, zodat u om te kiezen van 16,8 miljoen verschillende kleuren.

HyperX Cloud Alpha (Amazon)

De HyperX Cloud Alpha is beschikbaar voor $85 op Amazon en werkt met alle grote consoles. De microfoon is afneembaar voor die momenten waarop je wilt het spel, zonder een mic in de weg, en de flexibele frame maakt het gemakkelijk in te stellen hoe sluit het aan op je gezicht wanneer je deze gebruikt.

Het aluminium frame is duurzaam en lichtgewicht, maar wel scheef in de richting van grotere hoofden. Het stuk dat rust op het hoofd kan worden te hoog voor mensen met een kleiner hoofd.

De Cloud Alpha kan uit een enorme hoeveelheid volume met een indrukwekkende bas. Het is niet draadloos, heeft een adapter voor gebruik op de consoles met slechts een enkele aansluiting en twee ingangen voor PC-instellingen. (En het is de auteur die de hoofdtelefoon van uw keuze.)

Corsair VOID Pro (Amazon)

Die van u op zoek naar een draadloze gaming headset, verheugen. De Corsair Void Pro heeft 16 uur levensduur van de batterij en een bereik van maximaal 40 meter. Het nadeel is dat dit is puur een PC-headset alleen; het zal niet werken met de meeste consoles en vereist dat je tenminste Windows 7.

De microfoon snijdt het overtollige geluid en heeft een LED indicator voor dempen, zodat u altijd zult weten als je hebt uitzenden of niet. U kunt ook de druk op de mic omhoog en uit de weg wanneer u deze niet nodig hebt.

De LEEGTE Pro heeft ook de RGB-verlichting aan de zijkanten voor wie op zoek om te personaliseren hun headsets een beetje. En als je geïnteresseerd bent in de aankoop van een headset staan (ook met RGB verlichting), een combo pack is beschikbaar voor $119.98 op Amazon.

Logitech G633 Artemis Spectrum (Amazon)

Logitech fans zullen blij zijn om te zien dat het bedrijf vertegenwoordigd op deze lijst. De Artemis-Spectrum vliegen onder de radar een beetje, maar biedt 7.1 Dolby surround geluid en is compatibel met de meeste moderne systemen. U kunt ook de input van meerdere bronnen met een USB en een 3,5 mm jack. Als je een telefoongesprek tijdens het gamen, geen probleem hoor zowel uw bel-en game-audio zonder een beat te missen.

De RGB-verlichting verspreid over de Artemis zijn volledig aanpasbaar. De microfoonarm kan ingeklapt worden en uit de weg. Hierdoor zet het geluid van de hoofdtelefoon, zodat u geen zorgen hoeft te maken dat je nog zou kunnen uitzenden. Voor rond de $87 op Amazon, Logitech packs veel van waarde in een klein pakket.