De 9 Beste Gaming Headset Under $100

0
225

En høy kvalitet headset er en av de mest oversett deler av spillopplevelsen. Utviklere og produsenter å bruke hundrevis av timer på å opprette en lyd-landskap som utfyller spillet på måter som de fleste spillere aldri oppleve. Enda en flott lyd bar ikke sammenligne med den intime kvalitet av lik kvalitet hodetelefoner.

Som sagt, det kan være vanskelig å finne akkurat den rette sett som passer dine behov. For konkurransespill, hodetelefoner trenger for å passe komfortabelt (og opphold) for timer på slutten, med en kabel som sitter ut av veien eller batterier som ikke trenger å byttes ut hele tiden.

Lyden skal være klar, høy, og mikrofonen er behov for å gli ut av veien når den ikke er nødvendig. Høres ut som en høy orden? Kanskje. Men det er derfor vi har satt sammen denne listen over de beste gaming headset under $50 og $100.

Relatert: De 8 Beste Gaming Mus Mindre enn $100

Den Beste Hodetelefoner Under $50

Hvis budsjettet er veldig stramt, og å skrive “vis meg pengene” ikke fungerer, kan du prøve en av disse hodetelefonene.

HyperX Cloud Stinger (Amazon)

HyperX er kjent for å produsere gode hodetelefoner til rimelige priser, og Cloud Stinger er intet unntak. Dette headsettet er kompatibelt med PC, Xbox-En, PS4, Nintendo Bytte, og mobile enheter. Du vil finne alle nødvendige kontakter i emballasjen.

For å dempe mikrofonen, du bare nødt til å svinge det. Lyd kommer gjennom klart, og gir deg muligheten til å høre selv den roligste av fotspor. Unngå å la alle snike seg opp på deg i CS: Go noensinne igjen. Ulempen er at det trådløse alternativet koster en ekstra $30. Den HyperX Cloud Stinger kan kjøpes for rundt $45.

Sades A60 (Amazon)

De Sades A60 er det beste budsjettet for hodetelefon for Harry Potter fans, hvis bare for “Spellond” skrevet i den ikoniske skrift på siden av headsettet. På bare $24.99 på Amazon, dette headsettet er innen alle er prisklasse, men det trenger ikke ofre kvalitet for å være det.

Lyd kommer gjennom klart, uten å høres blåst ut eller forvrengt. Mic-vedlegg er sikker nok til å gi rom for justering uten å bekymre deg for at det vil crackle. Hodetelefonene passe tett til hodet og kuttet ut de fleste av lyd, men er myke nok til at du kan holde dem på for de lange spilløkter.

SteelSeries Arctis 1 (Amazon)

Den SteelSeries Arctis 1 rumper mot øvre del av denne prisen grense, men hvis du vet noe om selskapet så du vet at de er verdt det. SteelSeries er en av de mest populære selskapene for gamer utstyr.

Den Arctis 1 headsettet fungerer med alle de store konsoller og PC, og har en avtakbar mikrofon for de gangene du ønsker å lene deg tilbake og nyte lydbildet i spillet.

Corsair HS50 (Amazon)

Den Corsair HS50 headsettet har kontroller på øret med kontrollene for å endre volumet og dempe mikrofonen på fly—ingen trenger å lete etter en dårlig plassert mic kontroll på din skjorte. Det fungerer på alle store konsoller og PC.

Mic er retningsbestemt, som betyr at den eliminerer de fleste ambient lyd, så alle som kommer gjennom er din stemme. På rundt $41 på Amazon, Corsair HS50 servere som en mid-range lav-budsjett hodetelefon. Selv om det ikke vil gi samme kvalitet som en $400 headsettet, det er flott for konkurransespill.

Razer Electra V2 (Amazon)

Det ville ikke være en artikkel på gaming hodesett hvis Razer ikke gjøre en opptreden på et sted, ville det? Den Razer Electra er en litt eldre headset, men for en som fortsatt holder opp. Prisen har falt til et rimelig $35 fra sin opprinnelige MSRP av $60.

Den Razer Electra V2 fungerer med alle moderne konsoller samt PC og Mac, og gir 7.1 virtuell surround-lyd. Den lette rammen vil ikke veie ned på hodet og nakken over lengre tid, noe som gjør det mer behagelig for de som er overstadig økter av Overwatch.

Beste Gaming Headset Under $100

Hodetelefoner under $100, vil være et stort skritt opp fra sub-$50 hodesett. Mens du fremdeles ikke er toppen av linjen, er disse hodetelefonene de aller fleste vil investere i.

SteelSeries Arctis 5 (Amazon)

Den SteelSeries Arctis 5 er en forbedring på Arctis linje av hodesett. Det selger på $99.99, men i skrivende stund er tilgjengelig for $79.50 på Amazon. Headsettet krav DTS Hodetelefon X 2.0 surround-lyd for å gi deg den beste konkurransedyktig fordel i spillet, samt en ClearCast Mikrofon til å kutte ut uønsket bakgrunnsstøy mens du kommuniserer med andre.

Headsettet fungerer med Xbox-En, PS4, PC og Nintendo-Bryteren. En ring gjør det lett å kontrollere volumet på fly. Den store ulempen er at dette ikke er en trådløs hodetelefon, men 10 meter kabel gir deg en grad av frihet og bevegelse, en kort kabel-ville ikke.

Den SteelSeries Arctis 5 har også tilpasses RGB rundt kanten av øreplugger, slik at du kan velge fra 16.8 millioner forskjellige farger.

HyperX Cloud Alpha (Amazon)

Den HyperX Cloud Alpha er tilgjengelig for $85 på Amazon, og fungerer med alle store spillkonsoller. Mikrofonen er avtagbar for de gangene du ønsker å spill uten en mic i din vei, og den fleksible rammen gjør det enkelt å justere hvor nær det er til ansiktet når du bruker det.

Aluminium ramme er slitesterk og lett, men ikke forskyves mot større hoder. Den delen som hviler på toppen av hodet kan være for høy for personer med mindre hoder.

Skyen Alpha kan sette ut en enorm mengde volum med imponerende bass. Mens det er ikke trådløst, det har en adapter for bruk på konsoller med bare en enkelt jack og to innganger for PC-oppsett. (Og det er forfatterens headsettet av valget.)

Corsair VOID Pro (Amazon)

De av dere som er på utkikk etter en wireless gaming headset, fryde seg. Den Corsair Void Pro har 16 timer batteritid og en rekkevidde på opp til 40 fot. Ulempen er at dette er strengt tatt et PC-kun hodetelefon, det vil ikke fungere med de fleste konsoller og krever at du har minst Windows 7.

Mikrofon-kutt ut overflødig lyd og har en LED-dempet slik at du alltid vet om du er kringkasting eller ikke. Du kan også skyve mikrofonen opp og ut av veien når du ikke trenger det.

TOMROMMET Pro har også RGB-belysningen på sidene for de som ønsker å tilpasse sine hodetelefoner litt. Og hvis du er interessert i å kjøpe et headset stativ (også med RGB-belysning), en combo pack er tilgjengelig for $119.98 på Amazon.

Logitech G633 Artemis Spektrum (Amazon)

Logitech-fans vil bli glad for å se selskapet representert på denne listen. Artemis Spektrum flyr under radaren litt, men gir 7.1 Dolby surround-lyd og er kompatibel med de fleste moderne operativsystemer. Du kan også ta innspill fra flere kilder, med både USB og 3,5 mm jack. Hvis du får en telefon mens man spiller, ikke noe problem—høre både ringe og spill lyd uten å gå glipp av en beat.

RGB lys spredt over Artemis er fullt tilpassbar. Mikrofon-boom kan brettes opp og ut av veien. Gjør slik demper hodetelefoner, slik at du ikke behøver å bekymre deg for at du kanskje kan fortsatt være kringkasting. For rundt $87 på Amazon, Logitech pakker mye av verdi i en liten pakke.