da Vinci Jr 1.0 Pro Is een Grote Step Up 3D Printer

0
57

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $449

Nu Kopen

XYZprinting

Wanneer een $200 3D-printer het gewoon niet meer, rekening houden met de da Vinci Jr 1.0 Een Pro. Het produceert uitstekende prints; er is een optionele laser engraver module voor het; en met een optionele extruder, kunt u het afdrukken met carbon fiber en metalen PLA filamenten.

Hier is Wat We Willen

 • Groot bouwen plaat kun je grotere modellen
 • Kunt gebruik maken van de gloeidraad van andere leveranciers
 • Optioneel extruder kunt u afdrukken met speciale vezels
 • Verwijderbare print bed vereenvoudigt het losmaken van prints

En Wat We niet

 • Bouwen plaat is niet verwarmd
 • Gechipt gloeidraad van leverancier is iets duurder
 • Glas afdrukken bed kan breken als het valt
 • Speciale vezels, kan het nodig zijn uitgebreide afwerking

Ik Wil Meer!

Sommige grote $200 (en onder) 3D-printers op de markt beschikbaar zijn. En deze zijn geweldig voor het leren hoe te gebruiken 3D-print technologie en software die draait modellen in afdrukbare bestanden (de zogenaamde slicers). Maar op een bepaald punt, je gaat te willen meer. Meer flexibiliteit in filament keuzes en een grotere afdrukken platform, dus je kan afdrukken van grotere objecten. Voor $449, XYZprinting de da Vinci Jr 1.0 Een Pro geeft u een grote stap in wat u kunt afdrukken.

Een deel van deze flexibiliteit komt van de grootte van de print bed: 8 x 8 cm. Veel goedkopere 3D-printers zorgen voor een beperking van 5-inch vierkante print oppervlak. Een ander kenmerk van de da Vinci Jr Pro 1.0 biedt is de mogelijkheid om gebruik XYZprinting eigen filamenten of OEM-filamenten. Veel van de niet-“Pro” printers van XYZprinting is het nodig dat u de gloeidraad van de leverancier, die bevat een kleine RFID-chip in de spoel. De Pro kunt u gebruik maken van een gechipt spoel, die tracks van het bedrag van de gloeidraad gebruikt als pre-hiermee stelt u de print parameter instellingen voor de betreffende filament wordt gebruikt. Of, u kunt gebruik maken van OEM-filament en het instellen van de parameters van (of het gebruik van de software standaard) zelf.

Snelle Montage

Het uitpakken en monteren van de fel oranje printer neemt slechts een paar minuten. Na het verwijderen van het verpakkingsmateriaal, installeer de extruder, die slechts snaps in een armatuur dat het op zijn plaats houdt. Steek vervolgens de Bowden-buis, waardoor de wrijving van de gloeidraad als het wordt verplaatst van de invoer op het hok van de printer, in de extruder. Hang een spoel van gloeilampen op de houder ingebouwd in de linkerkant van de printer en voer de gloeidraad in de invoer direct boven de garenkloshouder. U kunt laden en lossen van de gloeidraad van commando ‘ s op het bedieningspaneel. Plaats ten slotte de opgenomen tape op het glas te bouwen platform en je bent klaar om te gaan.

Grote glazen print bed. / Ted Needleman

Bijna zo Mooi als een Foto

Om te oordelen de afdrukkwaliteit, ik afgedrukt meerdere referentie/ijkpunt objecten op de Jr. Pro en op een Monoprice Voxel, een 3D-printer die is vrij dicht in de kenmerken, de kosten en de mogelijkheden. De eerste van deze is een kleine sleepboot genaamd de 3D Benchy. In dit object zijn er verschillende dingen te letten.

De Benchy gedrukt op de Voxel toont veel rijgen terwijl de één gedrukt op de da Vinci is veel schoner. / Ted Needleman

Sommige van de dingen om naar te kijken zijn de hengel houder en schoorsteen, die moet worden afgerond met strakke lijnen. De gaten in de voorkant van de boot waar de ankers vallen moet ook worden helder en rond. Op de blauwe Benchy, die werd gedrukt door de da Vinci, als je kijkt in de cabine zie je het stuurwiel en een gebrek aan rijgen. Op de zwarte Benchy, gedrukt op de Monoprice, dit wiel is moeilijk uit te maken en er is een merkbare hoeveelheid rijgen in de cabine en op de linker zijde van de boeg.

U kunt de uitgebreide rijgen op deze Benchy. Het is vaak het gevolg van de afdruksnelheid en de retractie-instelling. / Ted Needleman

De tweede referentie-object is gezamenlijk ontwikkeld door Kickstarter en Autodesk. Er zijn meerdere kenmerken getest met deze figuur, en voor meer informatie over wat ze zijn en hoe de score van de uitgang, kunt u de Assessment Protocol op GitHub, die beide .stl-bestand en het scoren rubriek.

Het meest opmerkelijk aan beide van deze prints is het bedrag van rijgen, in verschillende delen van het object. Anders zijn de afdrukken van zowel 3D-printers zijn van vrijwel gelijkwaardige kwaliteit, dat is eigenlijk goed voor het afdrukken met de standaard instellingen. / Ted Needleman

Verwezen wordt afgedrukt zoals deze kunnen worden informatief in zowel de kwaliteit van de output en resultaten van het gebruik van standaard slicer software-instellingen. Wanneer rijgen is een probleem, want het is hier, er zijn een aantal mogelijke redenen, die de meesten van u kan door het veranderen van een deel van de afdruk parameters. Een goede gilde het oplossen van problemen met het afdrukken verhelpen op Ultimaker.

Hoewel het zou kunnen lijken op het object rechts is van betere kwaliteit, met toepassing van de scoring rubriek resulteerde in de print van de da Vinci scoren iets beter. Rijgen is een probleem dat gemakkelijk kan worden opgelost (hoewel ik niet willen knoeien met de standaard instellingen van een van beide printer), en de algehele kwaliteit van de verschillende test-objecten die ik gedrukt op de da Vinci varieerde van zeer goed tot uitstekend.

De Slicer-software kunt u door het regelen van retractie-instelling

Het afdrukken van Metaal en Carbon Fiber

Een optionele $80 extruder met een gehard stalen mondstuk geeft u mogelijkheden vind je niet op veel andere 3D-printers in deze prijsklasse. XYZprinting biedt twee PLA filamenten die buiten de gewone koper-gevuld en carbon fiber gevuld. Deze zijn nog steeds PLA plastic, maar hebben de uitstraling van de verschillende materialen. Met behulp van hen is niet moeilijk: De extruder springt recht uit, en de optionele extruder klikt gewoon in. U moet verplaatsen van een lintkabel van de ene machine naar de andere, en de Bowden-buis, ook, waardoor de gloeidraad gaat van de lader om de extruder. Het laden van de nieuwe gloeidraad, en u bent klaar om af te drukken.

De demo figuur hieronder is afgedrukt op de standaard instellingen met de “Koper” gloeidraad. Als je van plan bent om af te drukken met een ietwat exotisch materiaal, zoals gevuld PLA, loont het de moeite om toegang te krijgen tot het instellen van menu ‘ s en langzaam de afdruksnelheid te verhogen en het inschakelen van retractie. De tijd die het duurt voor het genereren van een print toeneemt veel, maar de kwaliteit is beduidend beter in veel gevallen.

En het is belangrijk om te beseffen dat het object wordt afgedrukt zou worden slechts de eerste stap, of je bent het afdrukken van een standaard gloeidraad van iets van metaal. Bijvoorbeeld, de “Koper” gloeidraad in de test object lijkt meer hout totdat je in een uur of meer met een rotary-tool en polijsten wiel uit te brengen van de metallic look.

Een Ridder schaken bedrukt met “Koper” de gloeidraad. / Ted Needleman

Een 3D-Printer met Zap

Sommige van de da Vinci modellen zijn uniek in dat u kunt kopen, is voor de ander $199, een laser gravure module vervangt de extruder hoofd en kunt u graveren van diverse materialen, zoals karton, papier, kurk en andere niet-reflecterende materialen. Hoewel ik niet ontvangen van de module in de tijd te doen, genoeg te testen voor een uitgebreide review hier, ik heb in het verleden gedaan van een aantal testen van de module op een andere da Vinci printer, en de resultaten waren in die tijd indrukwekkend. En de laser module is iets wat je niet vindt op de 3D-printers van andere leveranciers.

Een opmerking als je kijkt naar de gravure van de module is dat het “graveert” door het branden van het oppervlak van het materiaal. De afbeelding op het doen van uw laser gravure in de garage of buiten, waar de geur van brandend materiaal zullen je niet lastig vallen of eventueel uit de rookmelder.

Ga voor de Extra ‘ s

De prijs voor het da Vinci Jr Pro 1.0 A $449, hoewel bundels zijn beschikbaar, waaronder een aantal van de add-on opties. Onze review unit had een extra extruder met een gehard mondstuk. De extruders kan gemakkelijk worden verwisseld, en de verharde mondstuk kunt u afdrukken met enkele van de meer exotische materialen, zoals koolstofvezel en metalen draden. Beide van deze filamenten zijn eigenlijk nog steeds PLA. Zonder een verwarmd print bed, u kunt niet afdrukken met andere vormen van gloeilampen, zoals ABS en Nylon. Het toevoegen van de extra gehard extruder verhoogt de bundel kost $499.

De da Vinci Pro Jr 1.0 is een zeer goede waarde voor het geld. Met een beetje experimenteren, het produceert echt goede kwaliteit afgedrukt, kunt u gebruik maken van filamenten van andere leveranciers, en met optionele modules, print met metallic-gevuld en carbon fiber filamenten, evenals het uitvoeren van laser gravure. De software is eenvoudig te gebruiken in standaard modus, maar geeft nog steeds meer ervaren gebruikers aanzienlijke controle over het proces afdrukken wanneer dat nodig is. Als u bent vrij veel bereikt de grens van wat je kunt doen met een beginner is een 3D printer, de da Vinci Jr Pro 1.0 is een uitstekende volgende stap.

Waardering: 9/10
Prijs: $449

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Groot bouwen plaat kun je grotere modellen
 • Kunt gebruik maken van de gloeidraad van andere leveranciers
 • Optioneel extruder kunt u afdrukken met speciale vezels
 • Verwijderbare print bed vereenvoudigt het losmaken van prints

En Wat We niet

 • Bouwen plaat is niet verwarmd
 • Gechipt gloeidraad van leverancier is iets duurder
 • Glas afdrukken bed kan breken als het valt
 • Speciale vezels, kan het nodig zijn uitgebreide afwerking