9 Bästa Gaming Headset Under $100

0
40

En hög kvalitet på headset är en av de mest förbisedda delar av spelupplevelsen. Utvecklare och producenter spendera hundratals timmar på att skapa en ljud-landskap som kompletterar spelet på sätt som de flesta spelare aldrig får uppleva. Även ett bra ljud bar behöver inte jämföra den intima kvalitet av lika kvalitet hörlurar.

Som sagt, det kan vara svårt att hitta rätt uppsättning som passar dina behov. För konkurrenskraftiga spel, hörlurar behöver för att passa bekvämt (bo) för timmar på slutet, med en kabel som ligger i vägen eller batterier som inte behöver bytas ut hela tiden.

Ljudet bör vara tydliga, högt och mikrofonen måste glida ur vägen när den inte behövs. Låter som en tall order? Kanske. Men det är därför vi har satt samman denna lista av de bästa gaming headset för under $50 och $100.

Relaterat: De 8 Bästa Gaming Möss Mindre än $100

Det Bästa Headset Under $50

Om din budget är stram och skriva “visa mig pengarna” inte fungerar, prova en av dessa headset.

HyperX Moln Stinger (Amazon)

HyperX är känt för att producera bra hörlurar till överkomliga priser, och Molnet Stinger är inget undantag. Detta headset är kompatibelt med PC, Xbox, PS4, Nintendo Byta, och mobila enheter. Du hittar alla nödvändiga kontakter i förpackning.

För att stänga av mikrofonen, du har bara att vrida det. Ljudet kommer igenom klart och gör att du kan höra även den lugnaste av fotsteg. Undvik att låta någon smyga upp på dig i CS: Go någonsin igen. Nackdelen är att det trådlösa alternativet kostar en extra $30. Den HyperX Moln Stinger kan köpas för ca $45.

– Skyggar A60 (Amazon)

Den-Skyggar A60 är den bästa budget hörlurar för Harry Potter-fans, om så bara för “Spellond” skrivet i den ikoniska teckensnitt på sidan av headsetet. På bara $24.99 på Amazon, detta headset är i någons prisklass, men det behöver inte offra kvalitet för att vara det.

Ljudet kommer igenom tydligt, utan att låta urblåst eller förvrängd. Mic bilaga är tillräckligt säker för att möjliggöra justering utan att behöva oroa dig för att det kommer att spraka. Hörlurarna passar nära huvudet och klippa ut de flesta av ljud, men är mjuk nog att du kan hålla dem på för dem förlängda spelsessioner.

SteelSeries Arctis 1 (Amazon)

SteelSeries Arctis 1 rumpor mot den övre delen av denna gräns, men om du vet något om företaget då vet du att de är värda det. SteelSeries är en av de mest populära företagen för gamer redskap.

Den Arctis 1 headset fungerar med alla stora konsoler och PC, och har en löstagbar mikrofon för de tillfällen när du vill luta dig tillbaka och njuta av ljudlandskap av ett spel.

Corsair HS50 (Amazon)

Corsair HS50 headset har on-ear-kontroller för att ändra volym och för att stänga av mic på fly—inget behov av att jaga en dåligt placerad mic kontroll på din tröja. Det fungerar på alla stora konsoler och PC.

Mic är enkelriktad, vilket innebär att det eliminerar de flesta omgivande ljud så att alla som kommer genom din röst. På runt $41 på Amazon, Corsair HS50 servrar som en mid-range low-budget hörlurar. Det kommer inte att ge samma kvalitet som en $400 headset, det är bra för konkurrenskraftiga spel.

Razer Electra V2 (Amazon)

Det skulle inte vara en artikel om gaming headset om Razer inte göra ett utseende någonstans, skulle det? Razer Electra är en något äldre headset, men som fortfarande håller. Priset har sjunkit till ett överkomligt $35 från sin ursprungliga MSRP av $60.

Razer Electra V2 fungerar med alla moderna konsoler samt PC-och Mac-och erbjuder 7.1 virtuellt surround-ljud. Den lätt ram kommer inte att tynga ditt huvud och hals under en lång tid, vilket gör det mer bekvämt för dem som binge sessioner Overwatch.

Bästa Gaming Headset Under $100

Headset för under $100 kommer att vara ett stort steg upp från sub-$50 headset. Medan du fortfarande inte top of the line, det är dessa headset de flesta spelare kommer att investera i.

SteelSeries Arctis 5 (Amazon)

SteelSeries Arctis 5 är en förbättring på Arctis raden av headset. Det säljs på $99.99, men i skrivande stund är tillgänglig för $79.50 på Amazon. Headsetet fordringar DTS-Hörlurar X 2.0 surround-ljud för att ge dig de bästa fördel i att konkurrenskraftigt gameplay, liksom en ClearCast Mikrofon för att skära bort oönskade bakgrundsljud samtidigt som du kommunicerar med ditt team.

Headsetet fungerar med Xbox, PS4, PC och Nintendo Switch. En ratt gör det enkelt att styra volymen på fluga. Den stora nackdelen är att detta inte är ett trådlöst headset, men den 10-fots kabel ger dig en viss grad av frihet och rörlighet av en kort kabel skulle inte.

SteelSeries Arctis 5 har även en anpassningsbar RGB runt kanten av hörlurar, så att du kan välja från 16,8 miljoner olika färger.

HyperX Moln Alpha (Amazon)

Den HyperX Moln Alpha är tillgänglig för $85 på Amazon och fungerar med alla stora konsoler. Mikrofonen är löstagbar för de tillfällen då du vill att spelet utan en mic i din väg, och flexibel ram som gör det lätt att justera hur nära det är till ditt ansikte när du använder det.

Aluminium är hållbart och lätt, men inte snett mot större huvuden. Den bit som vilar på toppen av huvudet kan vara för hög för personer med mindre huvuden.

Molnet Alpha kan lägga ut en enorm mängd volym med en imponerande bas. Även om det inte är trådlös, den har en adapter för användning på konsoler med bara en enda jack och två ingångar för PC-inställningar. (Och det är författarens headset val.)

Corsair VOID Pro (Amazon)

De av er som är på jakt efter en wireless gaming headset, glädjas. Corsair Void Pro har 16 timmars batteritid och en räckvidd på upp till 40 fot. Nackdelen är att detta är absolut en PC-endast headset, det kommer inte att fungera med de flesta konsoler och kräver att du har minst Windows 7.

Mikrofonen klipper ut överskott ljud och har en LED-tyst-indikator så att du alltid vet om du sänder eller inte. Du kan också trycka på mic upp och ur vägen när du inte behöver det.

TOMRUMMET Pro har också RGB-belysning på sidorna för dig som vill anpassa sina headset lite. Och om du är intresserad av att köpa ett headset stå (också med RGB-belysning), en combo pack är tillgänglig för $119.98 på Amazon.

Logitech G633 Artemis Spektrum (Amazon)

Logitech fans kommer att vara glad att se de företag som är representerade på den här listan. Det Spektrum som flyger under radarn lite, men ger 7.1 Dolby surround-ljud och är kompatibla med de flesta moderna system. Du kan också ta input från flera källor med både en USB-och en 3,5 mm jack. Om du får ett samtal medan du spelar, inga problem—hör både dina samtal och ljud i spel utan att missa ett beat.

RGB lampor utspridda över Artemis är helt anpassningsbara. Mikrofonbommen kan vikas upp och ur vägen. Gör så stänger den hörlurar så du behöver inte oroa dig för att du fortfarande kan vara sänder. För runt $87 på Amazon, Logitech förpackningar ett stort värde till ett litet paket.