Kun Je Meerdere gebruikersaccounts op een iPad?

0
80
Denys Prykhodov/Shutterstock.com

Apple iPads alleen ondersteuning voor meerdere gebruikersaccounts in het speciaal onderwijs modus is bedoeld voor scholen. iPads zijn een single-user-apparaat meer als een iPhone dan een Mac. Echter, u kunt delen van een iPad gemakkelijker met deze tips.

Alleen Scholen Voor Multi-User iPads

Alleen scholen kunnen gebruik maken van meerdere gebruikersaccounts op een iPad. Als u het beheren van iPads voor een school, kijk op Apple ‘ s “Shared iPad voor het Onderwijs” – functie. Meerdere studenten in een klas kunnen delen een iPad en kiezen tussen de gebruikersaccounts op het slot scherm.

Helaas, dit is echt alleen voor scholen. U moet de Apple School Manager-service om dit in te stellen.

Apple uitgerold deze functie met iOS 9.3 terug in 2016. Zelfs met de nieuwe, meer krachtige iPadOS op de weg, het lijkt niet op Apple geeft iemand anders meerdere gebruikers te ondersteunen op hun iPads—niet thuis gebruikers en niet ook andere grote organisaties.

Apple Wil graag dat Iedereen om Hun Eigen iPad

Apple wil duidelijk iedereen in uw familie om hun eigen iPad, net als het bedrijf wil u uw eigen iPhone. Dat is niet zo belachelijk als het ooit was toen nieuwe ipad kost $499 per stuk. Immers, de nieuwste iPad begint bij 329 dollar en regelmatig daalt tot $249 te koop. Kunt u een nog beter aanbod door de aankoop van een vorige model of iPad gebruikt.

Nog steeds, in tegenstelling tot een smartphone die in je pocket alle de tijd, een iPad kan worden overgelaten rondom uw huis en lijkt een ideale computer voor het delen.

Tips voor het Delen van Je iPad Met een Andere Volwassene

Er is een goede kans dat u zou kunnen delen met een iPad met een partner of echtgenoot. Als u niet bezorgd over de persoon met wie je het delen met spionage, u kunt een iPad werken een beetje beter voor je door het geven van elke persoon verschillende apps.

Bijvoorbeeld, als u wilt dat uw e-mail op de iPad, een persoon zou kunnen stellen hun e-mail in Apple ‘ s Mail-app, en de andere kon gebruik maken van Gmail, Outlook of een andere e-mail-app. Als u wilt dat uw eigen browser zo instellen u kunt zich aanmelden bij uw persoonlijke gebruikersaccount, en uw eigen browser-tabbladen, één persoon kan gebruik Safari, en de andere persoon kan gebruik maken van google Chrome of Firefox.

Om dingen georganiseerd, je kan het organiseren van de pictogrammen op uw iPad in meerdere mappen of afzonderlijke startschermen te houden van elke persoon apps in een andere plaats. Het is hetzelfde proces als het herschikken van de pictogrammen op uw iPhone startscherm.

Om je aan te melden, kunt u meerdere mensen de vingers te TouchID of het toevoegen van meerdere gezichten to Face ID.

Met een kleine organisatie, een iPad zou een fatsoenlijke gedeeld systeem voor e-mail, browsen, het bekijken van Netflix, het spelen van games, en alles wat u zou willen van een tablet voor.

Het Delen van een iPad Met een Kind

De bovenstaande tips zijn niet ideaal als je het delen van een iPad met een jong kind. U hoeft niet per se wilt dat uw kind door te tikken op al uw e-mail of hebben volledige toegang tot het systeem.

Gelukkig, terwijl Apple niet bieden meerdere gebruikersaccounts op een iPad, is het kinderslot functies.

Heb je twee opties. Als u net een kind willen geven toegang tot een app of game op je iPad, kun je Begeleide Toegang modus. In Begeleide Toegang tot de modus, de iPad is beperkt tot een enkele aanvraag totdat u een toegangscode invoeren. Guided Access kunt u het scherm instellen-termijnen, te, dus je kunt een kind toegang tot een app voor slechts een bepaalde hoeveelheid tijd.

Het Scherm “Tijd” – functie geeft je meer krachtig ouderlijk toezicht. U kunt precies kiezen welke toepassingen een kind het kan gebruiken, en welke websites zij hebben toegang—dit is weer beveiligd met een wachtwoord. Dus, als u wilt dat een kind uit een specifieke toepassing, kunt u beperken door ze te openen, en je kunt alleen maar open de app met uw wachtwoord opgeven als u het gebruik van de iPad.

Deze functies zijn handig, ook als de iPad wordt alleen gebruikt door een kind. U kunt bepalen welke inhoud ze toegang hebben en te voorkomen dat ze van de uitgaven duizenden dollars op in-app aankopen.

Probeer Een Andere Tablet Platform

Uiteindelijk, deze tips en functies voor ouderlijk toezicht zijn niet zo handig als volledig aparte gebruikersaccounts. Maar, ondanks jaren van de verzoeken van de iPad-gebruikers en de media, Apple is niet toegevoegd in deze functie, en er is geen aanwijzing krijgen we multi-user iPads elk moment snel.

Als je bereid bent om te leven met een ander platform, Android, Windows-10 en Chrome OS alle bieden multi-user support. Apple blijft de oneven bedrijf hier.

GERELATEERD: iPadOS Bijna het Maken van Je iPad een Echte Computer

LEES VERDER

  • “Het Inschakelen van een Play/Pause-Toets op Chrome Toolbar
  • “De Beste Nieuwe Functies in iOS 13
  • “Wat Doet “TFW” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Wat Doet “NSFW” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Hoe om Permanent te Verwijderen van Microsoft Teams op Windows 10