Het Inschakelen van een Play/Pause-Toets op Chrome Toolbar

0
102

Tabblad afspelen van geluid? Met Chrome nieuwe Play/Pauze knop, je hoeft niet te jagen naar beneden. Kunt u het afspelen van een tab in je browser met behulp van een handige knop op Chrome toolbar.

Google Chrome is de nieuwe media besturingselementen voor het afspelen van een deel van de stabiele versie van Chrome 77 maar standaard uitgeschakeld. U kunt de knop met een verborgen vlag en gebruik het vandaag, net als Chrome, de nieuwe Extensies menu, verborgen Reader Modus, en de “Tabblad Verzenden om het Zelf” – functie.

Net als die andere opties, deze functie is verborgen achter een experimentele vlag. Google kan veranderen hoe het werkt of te verwijderen in de toekomst. Echter, we verwachten van Google om de Play/Pause toets voor iedereen in een toekomstige versie van Chrome.

Om deze optie te vinden, typ chrome://flags/ in Chrome de Omnibox (adresbalk) en druk op Enter. Zoeken naar “Global Media” hier. U kunt ook een kopie-plak de volgende regel in de Omnibox van Chrome om te gaan rechtstreeks naar deze optie:

chrome://flags/#global-media-besturingselementen

Klik op het vakje aan de rechterkant van de Wereldwijde Media-Besturingselementen en selecteer “Ingeschakeld.”

Chrome wordt u gevraagd uw browser opnieuw te starten. Klik op “Herstart Nu” wanneer u klaar bent, maar wees er zeker van om uw werk op te slaan in alle open tabs eerste. Chrome zal heropenen alle tabbladen die je open had, nadat het opnieuw is opgestart, maar de huidige stand van de tabbladen, bijvoorbeeld de gegevens die u hebt getypt in tekst-dozen—verloren gaat.

De nieuwe Play/Pause-pictogram verschijnt op Chrome zodra er een tabblad start het afspelen van video of audio in uw browser. Bijvoorbeeld, je zult het zien wanneer je begint te kijken naar een YouTube-video of het spelen van muziek op Spotify ‘ s website.

Gebruik de besturingselementen voor afspelen, klikt u op de knop. U ziet de naam van wat mee te spelen met een Play/Pause-toets zo goed als de Vorige en Vooruit knoppen. Als er meerdere tabbladen zijn het spelen van verschillende dingen, je ziet controles voor elk tabblad actief aan het spelen media hier.

De Play/Pause-knop werkt ook als de media speelt in een andere Chrome-browser venster op uw systeem. Zelfs als u een puinhoop van tabbladen en vensters open, het is nu eenvoudig te bedienen van het afspelen van media.

GERELATEERD: Wat is Nieuw in Chrome 77, Arriveert Vandaag

LEES VERDER

  • “De Beste Nieuwe Functies in iOS 13
  • “Wat Doet “TFW” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Wat Doet “NSFW” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Hoe om Permanent te Verwijderen van Microsoft Teams op Windows 10
  • “Zes Gemeenschappelijke Smarthome Fouten Die Beginners Maken