Deze dbrand Skins Hebben Mijn Gadgets op Zoek Verser Dan Vers

0
144

Waardering:
9.5/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: Variërend

Nu Kopen

Cameron Summerson

Terwijl gadgets worden steeds meer nadruk op esthetiek met elke nieuwe release, het betekent niet dat je automatisch de liefde hoe elk apparaat eruit ziet. Dat is waar dbrand komt in—het maakt hoge-kwaliteit aangepaste skins voor tientallen gadgets.

Hier is Wat We Willen

 • Ze zien er geweldig uit en voeg persoonlijkheid
 • Voeg een beetje aanvoelen en de textuur van elk apparaat

En Wat We niet

 • Sommige skins kan een uitdaging zijn om te installeren

Deze skins zijn gemaakt van hoogwaardige, stevige vinyl met een super-sticky (maar residu-vrij) 3M back—in andere woorden, ze zijn meer dan alleen stickers of generieke stickers. Ze zijn. . .skins. Een ieder is op maat gemaakt voor het apparaat dat je het op, waaronder een camera, een logo of een andere uitsparingen ergens op het apparaat. En, in mijn ervaring, ze zijn erg nauwkeurig.

Op het moment van schrijven, dbrand beschikt over 35 verschillende soorten skins in een aantal verschillende texturen, dus er moet voor ieder wat wils. Die zei: we focussen op een aantal van de nieuwere texturen, zoals Black Camo, Zwerm, en Beton. Ik testte de verschillende skins op een verscheidenheid van apparaten, met inbegrip van de OnePlus 7 Pro, iPhone XR, Google Pixelbook, en iPad.

Dat rode logo er dus goed naast Black Camouflage. Cameron Summerson

Zoals reeds vermeld, elke huid is op maat gesneden voor het apparaat is bedoeld voor, en sommige van deze skins zijn ingewikkelder dan de andere. Bijvoorbeeld, de Betonnen huid voor de iPad loopt van de rug en langs alle zijden, en zorgen voor een veel meer gecompliceerde installatie dan iets als de Pixelbook, dat alleen maar betrekking heeft op de top van het apparaat. Nog steeds, dbrand de installatie van video ‘ s zijn makkelijk te volgen en maken van het hele proces ongeveer net zo eenvoudig als het kan krijgen.

Een kijkje op de textuur op de Zwerm huid. Cameron Summerson

Aangezien een aantal van de skins wikkel rond de bochten en op de randen, kunnen ze vereisen ook een haardroger te installeren. Dat was het geval voor de iPad, OnePlus 7 Pro, en zelfs de huid voor op de achterkant van de Grip case voor de iPhone XR. De föhn verwarmt de huid, waardoor het soepeler en gemakkelijker te manipuleren op zijn plaats. Ik ben gewoon blij dat ik getrouwd ben, omdat anders mijn kale hoofd zelf zou er niet gemakkelijk toegang hebben tot een haardroger en zou hebben die nodig is om een “noodsituatie” om naar Amazon. Wat een leven.

Dat terzijde, alle skins die ik uitgecheckt waren vrij gemakkelijk te installeren, maar een beetje saai bij momenten. Nog, er is ook iets dat zo bevredigend over het kijken naar de huid perfect in lijn met de uitsparingen op de telefoon. (Mijn favoriet was de OnePlus 7 Pro installatie—zien van de huid wikkel de gebogen randen van de telefoon en perfect uitgelijnd is met de achterkant is geweldig.)

Kijk eens aan precisie. Cameron Summerson

Eenmaal geïnstalleerd, deze skins voel me geweldig. Ik zet Zwarte Camo op mijn Pixelbook (met een sexy rood Google-logo 😍 ) en de Grip case voor de iPhone XR, Zwerm op de OnePlus 7 Pro en Beton op de iPad. Van het bos, zou ik zeggen dat de Zwerm de huid voelt zich het best en levert de meeste grip, heeft de meest textuur. Dit is de eerste keer dat ik in staat ben geweest om het gebruik van deze telefoon zonder een geval, en daar ben ik dankbaar voor, omdat ik liever mijn apparaten naakt.

Al met al, deze nieuwe dbrand skins zijn waarschijnlijk beter dan alle andere huid die ik ooit heb gebruikt—ze kijken en voel me geweldig, zijn vrij gemakkelijk te installeren, en zijn een geweldige manier om uw apparaat aan te passen aan uw specifieke stijl. Als je in de markt om uw gadget een beetje extra smaak, dit is een geweldige plek om te beginnen.

 

Beoordeling: 9.5/10
Prijs: Variërend

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Ze zien er geweldig uit en voeg persoonlijkheid
 • Voeg een beetje aanvoelen en de textuur van elk apparaat

En Wat We niet

 • Sommige skins kan een uitdaging zijn om te installeren