Det Bästa Blandare för Shakes, Smoothies, Soppor, och Mer

0
139
Kreativ Familj/Shutterstock.kom

En mixer är bara en mixer, eller hur? Det är definitivt inte sant. Olika människor kräver olika funktioner när det gäller att köpa en mixer som uppfyller deras behov. De flesta av den tid kostnad är en oro också.

Vad du ska Titta efter i en Bra Mixer

Vitamix och Blendtec har kämpat mot varandra i den bästa blender krig i årtionden. Inte en av dessa spelare som fortfarande härskar, eller gör en alternativ modell förtjänar dina surt förvärvade pengar? Låt oss ta reda på!

Oavsett om du letar efter för att göra en frostig protein shake, blanda ingredienser för en läcker maträtt, eller piska upp en vitamin-rika smoothie, du har en rad viktiga funktioner att tänka på i en mixer. Här är vad du behöver veta när du letar efter rätt mixer för att möta dina behov:

  • Motor styrka: styrka motor har en hel del att göra med den förmåga en mixer för att blanda ingredienser som på ett effektivt sätt.
  • Design: Några blad lita på skärpa för att skära ingredienser, men de kommer så småningom förlorar sin kant. Detta kan ske snabbare och med större, hårdare ingredienser, såsom is eller korn. Fortfarande, de kan vara en bra lösning om de görs bra. Andra bladen är avsiktligt tråkig, med hjälp av motor makten att krossa genom mat med brute force. Dessa blad aldrig behöver vässas och ofta pågå under mycket lång tid. Antingen lösning kan vara bra, men du behöver veta vad du får.
  • Innovativa funktioner: att Ge set-det-och-glöm-det automatiska funktioner ta en hel del av gissningsleken av blandning.
  • Bladet styrka: Blad av härdat stål är det du letar efter. De kan driva igenom mat med en stark motor eller har en edge längre.
  • Byggkvalitet: Alla som makten har. Material och teknik som går i mixern struktur är lika viktig som kvaliteten av switchar och annan elektronik.
  • Garanti: dyrare blandare är tänkt att pågå i flera år, och priset oftast återspeglar detta.

Som med de flesta poster, kan du hitta en blandare som är effektivt, med hög kvalitet, eller billiga, men du har att välja två av dessa funktioner vid varje given tidpunkt. Låt oss ta en titt på hur den plockar skaka ur.

Totalt sett bästa: Blendtec Klassiska 575 med 90oz WildSide+ Burk

Blendtec

Blendtec och Vitamix kommer sannolikt att kampen om kronan för bästa mixer för många år framöver. Båda är high power mixer som kommer att smälta otroligt bra i många år. Jag äger både av dem och göra protein shakes varje dag. Kanten går till Blendtec dessa dagar främst på grund av de åtta-års garanti och på grund av att WildSide+ burk. Burken på Blendtec har en platt femte sida som uppmuntrar till ett bättre virvel, vilket resulterar i en mer noggrann blandning och jämnare resultat.

Blendtec använder en tjock och slö kniv metod som använder den kraftfulla 13 amp motor skiva genom mat via ren råstyrka. Tjockare klinga är 10x starkare än andra blender blad och du behöver aldrig bekymra dig om det är skarpa. Andra noterbara funktioner är automatisk blandning cykler som hjälper dig att göra smoothies, varm soppa, glass, hela juice, och slår samtidigt som tillhandahåller upp till fem manuell hastigheter. Blendtec gör det lätt att blanda några fantastiska skapelser samtidigt som varar i många år.

Totalt Sett Bästa

Blendtec Klassiska 575 Blender – WildSide+ Burk (90 oz) – Professionella Makt – Self-Cleaning – 4 förprogrammerade Cykler – 5-Hastigheter – Svart

Blendtec Klassiska 575 tar kronan för bästa mixer tack vare en stark motor och blad, automatisk blandning cykler, och branschens bästa blandning burk. Med en åtta-års garanti, du kan räkna med kvalitet.

Handla Nu

$319.65
Fler erbjudanden

Professionella Plocka: Vitamix 5200

Vitamin

Den första Vitamix maskinen skapades 1937 och har varit mixer val för professionella kockar och husmanskost matälskare överallt i årtionden. Det kommer alltid att vara ett bra alternativ, och många kan till och med hävda att det är det bästa alternativet. Vitamix utmärker sig i sin enkelhet. Du kan bara köra det på hög, eller så kan du köra den på variabel hastighet, börjar sakta att hugga upp saker med minimal kaos och sedan trappar upp hastigheten för att uppnå önskad mjukhet.

Vitamix kombinerar ett starkt, härdat stål blad med en 11.5 amp motor för att enkelt skära igenom alla ingredienser. Det finns berättelser om flera decennier gamla Vitamix mixer som fortfarande fungerar så bra som den dag de tillverkades. Med en sju-års garanti kan du förvänta dig att Vitamix 5200 att uppnå samma långa livslängd som de tunga Vitamix mixer av gamla tack vare tillverkarens fortsatta engagemang för kvalitet engineering. Om du letar efter Vitamix rykte på ett lite smartare paketet, ta en titt på Vitamix A3500 Uppstigning Serie Smarta Mixer.

Professionella Plocka

Vitamix 5200 Mixer Professionell Klass, 64 oz. Container, Svart

Vitamix raden av blandare har fått förtroendet av kulinariska proffs i årtionden. 5200 är ett högkvalitativt, kraftfullt och lätt att använda blender som fortsätter traditionen av utmärkt Vitamix mixer.

Handla Nu

$379.59
Fler erbjudanden

Budgeten Plocka: Nutri Ninja Personliga och Bänkskiva Mixer

Ninja

Den Nutri Ninja system är en jack-of-all-trades, värde alternativ som har många av samma funktioner i alla de bästa blandare. I hjärtat i systemet är en någorlunda stark 10 amp motor och en styrbox som ger ett antal automatisk blandning program för att ta bort gissningsleken från en blandning. Den innovativa design är jar-specifika, vilket är intressant eftersom det finns tre blandning av koppar och en 72-uns kanna. Mångsidighet för att hantera eventuella blanda behöver från små personliga portioner till en större grupp portioner bidrar till att göra mål för Nutri Ninja system.

Du kan förvänta dig Nutri Ninja för att fungera bra i mer av en lätt eller medium-duty kapacitet. Medan ett års begränsad garanti förråder en kortare livslängd, pris av enheten är också betydligt mindre än Blendtec eller Vitamix. Om du planerar på att blanda dagligen eller till och med flera gånger per dag, bör du nog titta på Blendtec eller Vitamix. Annars Nutri Ninja-systemet är ett bra alternativ som ger många värde-lägga till funktioner till ett mycket rimligt pris.

Värdet Plocka

Nutri Ninja Personliga och Bänkskiva Mixer med 1200 Watt Auto-iQ Bas, 72-Uns Kruka och 18, 24 och 32-Ounce Koppar med Pip Lock (BL642)

Den Nutri Ninja Personliga och Bänkskiva Blender är en jack-of-all-trades som exponerar många blandar egenskaper i ett medium-duty cycle men kostnadseffektiva system.

Handla Nu

$159.99
Fler erbjudanden

Bästa Personliga Mixer: NutriBullet Hög Hastighet Blender/Mixer-System

NutriBullet

Den NutriBullet Hög Hastighet Blender/Mixer-Systemet är ett bra alternativ om du endast behöver små partier, personliga portioner av din favorit blandning. Den NutriBullet har en relativt stark 5 amp motor och en tråkig-ish blad i rostfritt stål systemet. Det är så lätt att rengöra eftersom den är enkel att använda med ett snabbt tryck och vrid-system för att aktivera single-speed mixer.

När blanda mindre mängder, om du helt enkelt inte behöver så mycket kraft att få saker och ting gjort. För portionsförpackningar, industriell styrka blandare är overkill. Du kan få en bra enkel servering blandning från billiga Nutribullet.

Bästa Personliga Mixer

NutriBullet NBR-1201 12-Bit med Hög Hastighet Blender/Mixer-System, Grå (600 Watt)

Den är lätt att använda och lätt att rengöra NutriBullet Hög Hastighet Blender/Mixer-system ger en effektiv och billig lösning för enkel-tjäna blandning behov.

Handla Nu

$49.88
Fler erbjudanden

Bästa Värde stavmixer: KOIOS OXA Nedsänkning stavmixer Set

KOIOS

Den KOIOS OXA Nedsänkning stavmixer Set är en fyra-bit system som innehåller en stavmixer, vispa och blanda bägare. Systemet innehåller en kraftfull 6 2/3 amp, 12-växlad basenhet med en turbo-funktionen. Den KOIOS OXA är bra för hand-blandning av livsmedel, så som milkshakes, barnmat, och smoothies.

Kraften visp är perfekt för att blanda saker som äggröra och brownie smet. Chopper bilaga är perfekt för att hacka lök, vitlök eller något annat som du kan kasta in i en salsa blandning eller ceviche. Detta fyra-piece set är en låg kostnad, hög-värdet system som är bunden till att få tunga använda när du tar upp väldigt lite utrymme på bänkskivan.

Bästa Värde Stavmixer

KOIOS oxasmart 800W 12-Växlad Nedsänkning stavmixer Set Innehåller BPA-Fria Livsmedel Chopper / äggvisp / Bägare, Titan Beläggning på Blad, Ergonomiskt Grepp Avtagbar Bekväm Silikon Knapp,Svart

Den KOIOS OXA Nedsänkning stavmixer Set kombinerar en stavmixer, vispa, chopper, och blanda bägare till en låg kostnad, hög-värde blandning set.

Handla Nu

$46.95
Fler erbjudanden