Dessa dbrand Skinn Har Mina Prylar Ser Fräschare Än Färska

0
104

Betyg:
9.5/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: Varierande

Köp Nu

Cameron Summerson

Medan prylar blir mer betoning på estetik med varje ny release, men det betyder inte att du automatiskt älskar hur varje enhet ser ut. Det är där dbrand kommer in—det gör högkvalitativa kundanpassade skinn för massor av prylar.

Här är Vad Vi Gillar

 • De ser bra ut och lägga till personlighet
 • Lägg lite av taktil känsla och textur till valfri enhet

Och Vad Vi inte

 • Vissa skinn kan vara en utmaning att installera

Dessa skins är gjorda av hög kvalitet, tufft vinyl med en super-kladdig (men rester-fri) 3M stöd—med andra ord, de är mer än bara klistermärken eller generiska dekaler. De är. . .skinn. Var och en är skräddarsydda för att passa den enhet du sätta det på, bland annat en kamera, logotyp eller annan hål någonstans på enheten. Och, enligt min erfarenhet, de är väldigt exakta.

I skrivande stund, dbrand erbjuder 35 olika typer av skinn i en handfull olika texturer, så det bör finnas något för alla. Som sagt, vi fokuserar på några av de nyare texturer här, som Svart Camo, Svärm, och Betong. Jag har testat olika skinn på en mängd olika enheter, inklusive OnePlus 7 Pro, iPhone XR, Google Pixelbook, och iPad.

Den röda logotypen ser så bra intill Svart Camo. Cameron Summerson

Som redan nämnts, varje hud är specialanpassat för den enhet som det är avsett för, och vissa av dessa skal är mer komplicerade än andra. Till exempel, Konkreta huden för iPad wraps tillbaka och runt alla sidor, vilket gör för en mycket mer komplicerad installation än något som Pixelbook, som bara täcker den övre delen av enheten. Fortfarande, dbrand installation videor är lätt att följa och göra hela processen om så enkel som den kan få.

En närmare titt på textur på Svärm huden. Cameron Summerson

Eftersom en del av hudens wrap runt kurvor och kanter, de kan också kräva en hårtork för att installera. Så var fallet för iPad, OnePlus 7 Pro, och även huden för baksidan av Grepp fallet för iPhone XR. Hårtork värmer huden, vilket gör den mer följsam och lättare att manipulera på plats. Jag är bara glad att jag är gift för annars min flintskallig själv inte skulle ha enkel tillgång till hårtork och skulle har behov att göra en “akut” för att Amazon. Vad ett liv.

Bortsett från alla de skinn jag kollade ut var ganska lätt att installera, men lite långtråkig ibland. Fortfarande, det finns också något så tillfredsställande om att titta på huden perfekt linje med hålen på telefonen. (Min favorit var OnePlus 7 Pro installation—se skin wrap böjda kanterna av telefonen och rada upp perfekt med tillbaka är awesome.)

Titta på precision. Cameron Summerson

En gång installerat, dessa skinn känns bra. Jag lägger Svart Camo på min Pixelbook (med en sexig röd Google-logotypen 😍 ) och Grip case för iPhone XR, Svärm på OnePlus 7 Pro och Betong på iPad. Av gäng, jag skulle säga att den Svärm huden känns bäst och ger mest grepp, som det har mest konsistens. Detta är första gången jag har kunnat använda den här telefonen utan att ett ärende, som jag är tacksam för eftersom jag föredrar att köra min utrustning naken.

Alla dessa nya dbrand skinn är förmodligen bättre än alla andra hud jag någonsin använt—de ser ut och känns bra, är ganska lätt att installera, och ett bra sätt att anpassa din enhet för att passa din specifika stil. Om du är i marknaden för att ge din gadget lite extra smak, detta är ett bra ställe att börja.

 

Betyg: 9.5/10
Pris: Varierande

Köp Nu

Här är Vad Vi Gillar

 • De ser bra ut och lägga till personlighet
 • Lägg lite av taktil känsla och textur till valfri enhet

Och Vad Vi inte

 • Vissa skinn kan vara en utmaning att installera