Den Bästa Stick Mixer för Varje Budget

0
57

En pinne, eller nedsänkning, blender är en handhållen mixer som är kompakt, lätt att rengöra och kan användas för snabb blandning. Det är en enkel, billig enhet som tar upp lite utrymme och fungerar bra för de flesta mindre jobb.

Vad du ska Titta efter i ett Användbart Stick Mixer

Stick mixer i går var osofistikerade på/av-enheter som erbjuds lite i vägen för förbättrade funktioner. Dessa enheter erbjuder nu många fler funktioner än den enkla nedsänkning blandning. Här är de kritiska delarna av ett stick mixer i dag:

  • Motor Styrka: Dessa kompakta enheter måste ha en relativt stark motor för att kompensera för sin lilla storlek.
  • Vikt: Vanligtvis, ju kraftigare motor, desto tyngre enheten. Det är viktigt att balansera motor styrka med total vikt eller enheten kan vara svårt att använda.
  • Ergonomi: Lätt, med en hand åtkomst till kontroller och samtidigt upprätthålla en god hand-fit är nyckeln till hantering av ett stick mixer under användning.
  • Mångsidighet: Många av dessa stick mixer är nu modulära, så att du kan köpa en enda powerhead tillsammans med flera bifogade filer.
  • Byggkvalitet: Många billiga stick mixer är kortlivade, nästan engångsmaterial. Att välja bättre byggkvalitet kan leda till en bättre blandning av erfarenhet och resulterar i färre utbränd enheter i den lokala deponin.

Ordning på vikten av funktionerna ovan kommer vara olika för alla. Låt oss ta en titt på den plockar och se hur dessa har sticker ut.

Totalt sett bästa: Braun MQ5025 stavmixer Multiquick Vario

Det är svårt att hitta brister i denna Braun MQ5025 stick mixer system. Den har en stark 400-watts, tyska-konstruerad för motor. Det är lite på den tyngre sidan, men lite heft faktiskt kan vara till hjälp under blandning. Powerhead erbjuder 21 hastigheter plus ett öka hastigheten för en exakt och rörlig power curve med lite extra kick när du behöver det. Och att hantera den makten är lätt med en ergonomisk, rörelsehindrad design som lämnar din tumme i en idealisk position för att kontrollera att den vinklade snabbuppringning på toppen. Det sparar också en hel del utrymme genom att byta ut en hand mixer, hacka processor, och en vanlig stavmixer, med en enda, multifunktionell enhet.

Nedsänkning bifogad fil har skarpa, härdat stål blad och en unik blommig bell form som minimerar stänk. Vispa och chopper bilagor ingår för att blanda majonnäs, vispar ihop din favorit pannkaka eller brownie smeten, eller hugga upp dem salsa ingredienser. Det kommer också med ett 20-uns, BPA-fri blandning bägare perfekt storlek för användning med stavmixer bifogad fil. Den MQ5025 är avsett att pågå ett tag med en stark 3-års garanti säkerhetskopiera hållbar design.

Totalt Sett Bästa

Braun MQ5025 stavmixer Multiquick Vario, Svart

Braun MQ5025 Mixer Set kombinerar en lång mångsidighet, en stark powerhead, och utmärkt ergonomi med kvalitet tyska teknik i våra plocka för den bästa övergripande stavmixer system.

Handla Nu

$69.95
Fler erbjudanden

Bästa Bidraget: Obh BSB510XL Kontroll Grepp Mixer Set

Den Obh BSB510XL går den extra milen på ergonomi och samtidigt upprätthålla mångsidiga funktioner och pålitlig prestanda. 280 watt motor som ger tillräckligt med kraft för att krossa isen samtidigt minimera vikten. Powerhead har 15 olika hastigheter som styrs via en smidig drift knopp på toppen. Men anmärkningsvärd egenskap av Obh är varumärkesskyddade Kontroll Grepp. Denna pistol grip design kan hjälpa dem med mindre hand med styrka för att stabilisera enheten under blandning. Även om detta betyder att du behöver en second hand för att hantera mixer snabbuppringning på toppen, detta kommer vara en godtagbar kompromiss för människor som behöver lite hjälp med extra kontroll under blandning.

Bilagor för Obh är liknande och lika funktionellt till Braun MQ5025 med förmågan att vispa lätt med i sverige, blandning marinara sås, eller hacka grönsaker eller nötter. Ingenjörerna på Obh arbetat i ett par överraskningar för att spetsa till premium-känsla av de. Till exempel stavmixer bifogad fil har en mjuk bas för att förhindra repor när blanda direkt i en kastrull. Det kommer också med en stor 42-uns BPA-fri blandning kanna som är tillräckligt stor för att hysa chopper bifogad fil för att spara ännu mer mot rymden. Helikopter kan också placeras på insidan av en blandning kanna under drift, ett effektivt sätt att lägga till ett handtag på chopper skål, igen för ytterligare kontroll. Den Obh levereras med en standard i branschen ett års garanti.

Även om den svagare (och lättare) motor verkar sämre än Braun MQ5025 vid första anblicken, konstruktion av denna enhet är mycket avsiktligt att säkerställa en bra användarupplevelse. Det förtjänar vår respekt som det Bästa Bidraget stick mixer.

Bästa Premium

Obh BSB510XL Kontroll Grepp stavmixer

Den Obh BSB510XL ger en balanserad effekt i förhållande till vikten och en innovativ pistol grip control profile med unika tekniska detaljer för att tjäna vår rekommendation för Bästa Premium plocka.

Handla Nu

$87.95
Fler erbjudanden

Bästa Värdet: KOIOS OXA Smart Nedsänkning stavmixer Set

Den KOIOS OXA ger liknande funktioner i tabellen som Braun MQ5025 och Obh men till ett mycket lågt pris av inlägg. OXA innehåller en rörlig 12-växlad, 800 watt powerhead att se till att ha tillräckligt under huven för att smälta eller hacka precis vad som helst, men på bekostnad av lite mer vikt. Allt detta moment kan vara potentiellt överförs till handen och handleden, så om du är lite lätt på hand styrka, kommer du vill vara försiktig. På/av och turbo knappar kan nås med en hand som är utan tvekan ett plus, men du kommer att behöva en andra hands för att hjälpa till med snabbuppringning på toppen.

OXA har samma stavmixer, vispa, och chopper bilagor som inkluderats med Braun MQ5025 och Obh BSB510XL. Det stavmixer bifogad fil står ut med titan belagda blad för att ge extra hållbarhet som behövs för att hantera starkare powerhead. Om du hugga en hel del is i din smoothies, denna kraftfulla kit kan vara det bästa valet. Dessutom ingår ett 20-uns BPA-fri blandning bägare. KOIOS ryggen OXA med bättre än genomsnittet 2 års garanti och livstids support, en indikator på att denna gadget väntas pågå ett tag.

Bästa Värde

KOIOS oxasmart 800W 12-Växlad Nedsänkning stavmixer Set Innehåller BPA-Fria Livsmedel Chopper / äggvisp / Bägare, Titan Beläggning på Blad, Ergonomiskt Grepp Avtagbar Bekväm Silikon Knapp,Svart

Den KOIOS OXA kombinerar en stavmixer, vispa, chopper, och blanda bägare till en låg kostnad, hög värde blandning set.

Handla Nu

$46.95
Fler erbjudanden

Budgeten Plocka: Braun MQ505 stavmixer Multiquick

Intressant, budget plocka några tior mer än värdet plocka. Detta är för att alla inte kan hantera makt KOIOS OXA. Också, vissa föredrar en två-hastighet mixer som motsats till att göra med en variabel hastighet ring på toppen. Efter alla, det är verkligen inte mycket skillnad mellan alla dessa små graderingar av hastighet. I dessa fall, Braun MQ505 är en no-brainer. Denna enhet innehåller en pålitlig 350 watt powerhead som kan drivas helt med en hand.

Den MQ505 systemet innehåller en stavmixer bifogad fil som har samma egenskaper som det finns i dyrare MQ5025 kit. Det ingår också vispa bilaga att hantera ägg, grädde och ljus slår lätt. Vad det är som saknas är chopper komponent. Kitet kommer med ett 20-uns BPA-fri plast bägare för att blanda. Som med MQ5025, Braun står bakom välbyggd MQ505 med en 3-års garanti.

Budgeten Plocka

Braun MQ505 stavmixer Multiquick, Svart

Braun MQ505 ger kvalitet tyska teknik till en no-frills, hög prestanda mixer ligger på en mycket rimlig kostnad.

Handla Nu

$38.99
Fler erbjudanden