De Lenovo ThinkVision M14 Mobiliseert Mijn Multi-Monitor Verslaving

0
78

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $250

Nu Kopen

De ThinkVision M14 is een fantastische USB-C-aangedreven draagbare monitor. Michael Crider

Wanneer je van een multi-monitor desktop-PC naar een laptop, het voelt zoals het overschakelen van een sport auto op een bakfiets. Maar de draagbare USB-monitors kan dit probleem kunnen oplossen, en de Lenovo ThinkVision M14 is de mooiste die ik ooit heb gebruikt.

Hier is Wat We Willen

 • Super-stabiel design
 • Licht en draagbaar
 • Flexibele kabel/de haven design
 • Perfecte pasvorm en afwerking

En Wat We niet

 • Kan geen gebruik maken van oudere USB-poorten
 • Geen touch-screen optie
 • Lichte zeuren geluid

De M14 is ongelooflijk draagbaar en flexibel, en de ThinkPad-stijl, pasvorm en afwerking is onverslaanbaar. Moet je een laptop of tablet met USB-C om het te gebruiken, en het is niet de goedkoopste optie daar.

Maar als je wilt een tweede scherm dat klaar is om ergens heen te gaan, dient u de M14 op de top van uw verlanglijstje.

Vlekkeloze Fold-Out Ontwerp

Ik heb meerdere USB-aangedreven draagbare monitors in het verleden. Meestal is het het geval verdubbelt als een floppy staan of er een zwak plastic standaard aan de achterzijde. De M14 zet alle van hen te schande worden met de geïntegreerde ontwerp -, die beschikt over een full -, laptop-stijl scharnier voor het permanent platform, en een kleine vouw-out extender voor een beetje extra hoogte. De stand ook is de houder van de USB-C laden/video-poorten, power en helderheid knoppen, en een sleuf voor Kensington-slot. Het enige wat op het scherm is het scherm.

De tweedelige standaard is de beste die ik ooit heb gebruikt op een draagbare monitor. Michael Crider

Als uitgeklapt, de basis is ongelooflijk stabiel ergens binnen de 90 graden, het bereik van de beweging. Dat is waarschijnlijk omdat de hele montage is vederlicht op slechts 1.26 ponden, met een 1/4-inch ring rond drie zijden. Als je uitglijdt dit ding in de tas van uw laptop, je zou vergeten dat het er is.

Op iets meer dan een pond, het hele pakket is opvallend licht en draagbaar. Michael Crider

De uitklapbare standaard betekent ook dat de M14 past op bijna elk bureau of tafel die geschikt is voor de 13-inch breedte. Wanneer u vouw het op, het is slechts een halve centimeter dik op het dikste punt. En met de USB-C-poorten aan beide kanten te laden, u kunt de M14 vrijwel overal.

USB-C helemaal

Spreken van die poorten, ze zijn ook vrij flexibel. U kunt de plug in een USB-C-to-C kabel op beide zijden van het scherm om verbinding te maken met uw laptop of tablet of elk ander apparaat dat voldoet aan de USB-C video out-standaard.

En ik bedoel elk apparaat. Naast de Lenovo neef, de ThinkPad T490s, testte ik de M14 monitor met een Chrome OS tablet, die onmiddellijk gedetecteerd en begon het versturen van een correct geformatteerde video. Ik heb ook gecontroleerd om te zien of het zou de batterij van mijn Galaxy Note 8 tegelijk. Tot mijn verbazing de telefoon ook opgenomen het scherm geactiveerd en de ingebouwde Samsung DeX functie om de uitgang van de desktop interface. Score voor gestandaardiseerde video!

Compatibiliteit met USB-C-normen betekent dat de M14 werkt zelfs voor de Samsung DeX telefoon interface. Michael Crider

U kunt ook gebruik maken van de monitor als een pass-through voor een USB-C-oplader. Zo kunt u de stekker van de tv in een laptop en uitvoeren van het LCD-paneel uit de laptop batterij. Of kunt u hem aansluiten op een oplader aan de ene kant en de andere om energie aan uw laptop.

Dit is een handige truc, maar het nut is beperkt—je sluit een PD-compatibele lader aan op de rechterzijde alleen, en gebruik dan de links voor video. Het is handig het scherm kan omgaan met grote hoeveelheden van de macht, maar er is weinig reden om de stekker van de stroomadapter in het scherm, in plaats van direct in uw laptop.

USB-C-poort accepteert power of gegevens. Maar voor de pass-through power, moet u het aansluiten op de rechterkant. Michael Crider

Ook, in tegenstelling tot sommige oudere USB-powered monitors, de M14 lijkt niet te werken met generieke DisplayLink-stuurprogramma ‘ s. Je kunt er dus niet de stekker in een rechthoekige USB-A port, ongeacht hoe snel het is.

U moet een USB-C aansluiting met displayport 1.2 Alt-Modus aan mogelijkheden om het gebruik van de M14.

Goed Beeld, Maar Niet Aanraken!

De kwaliteit van de afbeelding op de 14-inch, 1080p paneel is prima, maar niet geweldig. Dat is vrij standaard voor een USB-monitor, waarbij draagbaarheid en screen real estate voorrang boven strikte kleur nauwkeurigheid. Het is helder, scherp, en het venster mat is, net als een ThinkPad. Het is ideaal als u wilt gaan dual-scherm in de lounge van een luchthaven of in een hotel kamer.

De ThinkVision M14 en de ThinkPad T490s een knappe paar. Michael Crider

U kunt de helderheid met de kleine knoppen aan de linkerkant. U kunt druk op een andere knop aan die kant te activeren in het blauwe licht filteren, die heeft slechts één instelling. Dat is alles wat je krijgt in termen van aanpassing, maar nogmaals, draagbare schermen zijn ontworpen met eenvoud over de configuratie in het achterhoofd.

Het enige minpunt is het ontbreken van een touch screen, dat is iets wat je waarschijnlijk verwachten op een draagbare monitor in deze prijsklasse. Ik vermoed dat, gezien de ThinkVision de button-down branding, een matte paneel is gemakkelijk in te zien in alle lichtomstandigheden belangrijker dan de touch-screen mogelijkheden. Raak niet de neiging om grote werken op multiscreen-interfaces, hoe dan ook. Het is toch iets om op te merken als je een touchscreen voor je mobiele werkplek.

De controles zijn eenvoudig, met alleen de helderheid, de blue light-modus, en de power (aan de overkant) knoppen. Michael Crider

Ook, wanneer ik sluit het scherm om een laptop met de power gaat zowel in en uit, er is een vage jankend geluid komt uit het panel. Ik kan alleen horen als ik in een stille kamer, en het niet de moeite me. Echter, dit is de aard van de fout die zou rijden anderen gek na een paar maanden.

Ja, Alstublieft!

De M14 is een vrij prijzig naast je laptop tas ($250, bij dit schrijven). Maar als iemand die gesjouwd rond groter, zwaarder en moeilijker te gebruiken schermen, zou ik zeggen het is de moeite waard. De uitstekende ontwerp, goed beeld, en eminent draagbaarheid van dit scherm maakt het gemakkelijk mee te nemen—zelfs als je gewoon op weg naar de coffeeshop.

Het pakket wordt geleverd met een simpele sleeve om het scherm te beschermen. Michael Crider

Als u de touch functionaliteit of nog niet hebt bijgewerkt naar een laptop of tablet met USB-C, zult u teleurgesteld worden met dit scherm. Anderen, echter, zal blij zijn met de M14 is de veelzijdigheid en kwaliteit.

Als je wanhopig op zoek naar meer ruimte op je scherm terwijl je op de weg, pak je een van deze!

Waardering: 9/10
Prijs: $250

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Super-stabiel design
 • Licht en draagbaar
 • Flexibele kabel/de haven design
 • Perfecte pasvorm en afwerking

En Wat We niet

 • Kan geen gebruik maken van oudere USB-poorten
 • Geen touch-screen optie
 • Lichte zeuren geluid