De Beste Stick Blenders voor Elk Budget

0
57

Een stok, of onderdompeling, blender is een draagbare mixer is compact, gemakkelijk schoon te maken, en kan worden gebruikt voor een snelle mengen. Het is een eenvoudige, goedkope apparaat dat neemt weinig opbergruimte en werkt goed voor de meeste kleinere taken.

Wat te Zoeken in een Handige Stick Blender

Stick blender van gisteren waren eenvoudige aan/uit-apparaten die weinig in de weg van de uitgebreide functies. Deze apparaten bieden nu veel extra functies naast het simpele onderdompeling mengen. Hier zijn de kritische elementen van een stick blender vandaag:

  • Motor Kracht: Deze compacte apparaten hebben een relatief sterke motor te maken voor hun kleine omvang.
  • Gewicht: Meestal, hoe krachtiger de motor, hoe zwaarder het apparaat. Het is belangrijk om de balans van de motor sterkte met het totale gewicht of het apparaat kan een uitdaging zijn om te gebruiken.
  • Ergonomie: Gemakkelijk en met één hand toegang tot de controles, terwijl ook het handhaven van een goede hand-fit is de sleutel tot het hanteren van een stick blender tijdens het gebruik.
  • Veelzijdigheid: Veel van deze stick blender zijn nu modulair, zodat u voor de aankoop van een enkele plaatsen langs met meerdere bijlagen.
  • Kwaliteit: Veel goedkope stick blender zijn van korte duur, bijna wegwerpmaterialen. Het kiezen van een betere kwaliteit kan resulteren in een betere vermenging ervaring, terwijl ook resulteert in minder burn-out eenheden in de lokale vuilstort.

De volgorde van de belangrijkheid van de functies hierboven voor iedereen verschillend. Laten we een kijkje nemen op de picks en zie hoe deze functies te onderscheiden.

Beste Algemeen: Braun MQ5025 Multiquick staafmixer Vario

Het is moeilijk om fouten in deze Braun MQ5025 stick blender systeem. Het heeft een sterke 400 watt, duits-ontworpen motor. Het is een beetje aan de zware kant, maar een beetje heft daadwerkelijk kan nuttig zijn tijdens het mengen. De powerhead biedt 21 versnellingen en een boost snelheid voor een precieze en variabele power curve met een beetje extra kick als je het nodig hebt. En het beheren van dat vermogen wordt eenvoudig met een ergonomische een-hand-ontwerp dat laat je je duim in een ideale positie om de controle van de gebogen speed dial op de top. Het bespaart veel opslagruimte door het vervangen van een hand mixer -, hak-processor en een standaard onderdompeling blender met een single, multi-functie-apparaat.

De onderdompeling bijlage scherpe, geharde stalen messen en een unieke bloemige bell vorm minimaliseert spatten. De garde en chopper bijlagen zijn opgenomen voor het mengen van mayonaise, kloppen samen uw favoriete pannenkoek of een brownie beslag, of snij deze salsa ingrediënten. Het komt ook met een 20-ounce, BPA-vrij mengen beker die perfect op formaat voor gebruik met de onderdompeling blender bijlage. De MQ5025 is bedoeld om een tijdje met een sterke 3-jaar garantie de back-up van het duurzaam design.

Beste Algemeen

Braun MQ5025 Multiquick staafmixer Vario, Zwart

De Braun MQ5025 Blender Set combineert uitgebreide veelzijdigheid, een sterke plaatsen, en een uitstekende ergonomie met de kwaliteit van duitse engineering in onze keuze voor de beste algehele onderdompeling blender systeem.

Shop Nu

$69.95
Meer aanbiedingen

Beste Premium: Breville BSB510XL Control Grip Blender Set

De Breville BSB510XL gaat de extra mijl op het gebied van ergonomie, terwijl ook het behoud van het veelzijdige functies en betrouwbare prestaties. De 280 watt motor levert voldoende vermogen voor het crushen van ijs, terwijl ook het minimaliseren van het gewicht. De powerhead beschikt over 15 verschillende snelheden die worden bestuurd door een gladde bedieningsknop op de bovenzijde. Maar het opvallende kenmerk van de Breville is het handelsmerk Control Grip. Dit pistool-grip ontwerp kunnen helpen die het minder sterke hand bij het stabiliseren van het apparaat tijdens het mengen. Hoewel dit betekent dat je zal moeten een tweede hand voor het beheren van de blender speed dial op de top, dit zal een redelijke trade-off voor mensen die een beetje hulp nodig met extra te controleren tijdens het mengen.

De bijlagen voor de Breville zijn vergelijkbaar en even functioneel voor de Braun MQ5025 met de mogelijkheid om te klop licht beslagen, mix marinara saus, of hakken van groenten of noten. De ingenieurs van Breville werkte in een paar verrassingen om de exclusieve uitstraling van de set. Bijvoorbeeld, de onderdompeling blender bijlage heeft een zachte basis om krassen te voorkomen bij het mengen direct in een steelpan. Het komt ook met een grote 42-ounce BPA-vrij mengen kannetje dat groot genoeg is voor het huis van de chopper bijlage voor het opslaan van nog meer ruimte tegen. De helikopter kan ook worden geplaatst in de het mengen kruik tijdens de werking, effectief het toevoegen van een handvat op de chopper kom, weer voor extra controle. De Breville wordt geleverd met een industrie-standaard een jaar garantie.

Hoewel de zwakkere (en lichter) motor lijkt minder dan die van de Braun MQ5025 op het eerste gezicht, de engineering van dit apparaat is erg opzet om te zorgen voor een grote user experience. Het verdient ons respect als de Beste Premium stick blender.

Beste Premium

Breville BSB510XL Control Grip Onderdompeling Blender

De Breville BSB510XL biedt een evenwichtige vermogen-gewichtsverhouding en een innovatieve pistool-grip control profile met unieke engineering raakt verdienen onze aanbeveling voor de Beste kiezen.

Shop Nu

$87.95
Meer aanbiedingen

Beste prijs: KOIOS OXA Smart Onderdompeling staafmixer Set

De KOIOS OXA brengt de kenmerken vergelijkbaar zijn met de tafel als met de Braun MQ5025 en Breville, maar tegen een zeer lage prijs van binnenkomst. De OXA is voorzien van een variabele 12-snelheid, 800 watt adaptor dat is zeker voldoende onder de motorkap te mengen of hak ongeveer alles, maar ten koste van een beetje meer gewicht. Al dat koppel kunnen worden overgebracht op uw hand en pols, dus als je een beetje licht op de hand kracht, zal u wilt om voorzichtig te zijn. De aan/uit-en turbo-knoppen kunnen worden geopend met een hand die is ongetwijfeld een plus, maar moet u een tweede hand om te helpen met de speed dial op de top.

De OXA heeft hetzelfde onderdompeling mixer, garde, en chopper bijlagen die zijn opgenomen met de Braun MQ5025 en Breville BSB510XL. De onderdompeling blender bijlage staat met titanium gecoate messen die zorgen voor de extra stevigheid die nodig is voor het verwerken van de sterkere plaatsen. Als u het hakken flink wat ijs in je smoothies, deze krachtige kit wellicht de beste keuze. Ook inbegrepen is een 20-ounce BPA-vrij mengen in het bekerglas. KOIOS rug de OXA met een beter dan gemiddeld met 2 jaar garantie en levenslange ondersteuning, een indicator dat deze gadget zou moeten duren een tijdje.

Beste Prijs

KOIOS oxasmart 800W 12-Speed Onderdompeling staafmixer Set Bestaat uit BPA-Vrij Voedsel Chopper / Ei Klopper / Beker, Titanium Coating Mes, Ergonomische Handgreep Afneembare, Comfortabele Siliconen Knop,Zwart

De KOIOS OXA combineert een onderdompeling mixer, garde, chopper, en mengen bekerglas in een low cost, high value mengen ingesteld.

Shop Nu

$46.95
Meer aanbiedingen

De Begroting Halen: Braun MQ505 Multiquick staafmixer

Interessant is dat de begroting van pick is een paar dollar meer dan de waarde op te pikken. Dit is omdat niet iedereen kan omgaan met de macht van de KOIOS OXA. Ook, sommigen de voorkeur geven aan een twee-speed blender in tegenstelling tot het omgaan met een variabele snelheid instelwiel op de bovenzijde. Immers, er is echt niet veel verschil tussen al die kleine gradaties van snelheid. In deze gevallen is de Braun MQ505 is een no-brainer. Deze unit is voorzien van een betrouwbare 350-watt adaptor kan bediend worden volledig met één hand.

De MQ505 systeem omvat een onderdompeling blender bijlage die heeft dezelfde functies als die in de duurdere MQ5025 kit. Het omvat ook de klop bijlage te behandelen eieren, room, en licht beslagen gemakkelijk. Wat ontbreekt is de chopper component. De kit wordt geleverd met een 20-ounce BPA-vrije plastic beker voor het mengen. Als met de MQ5025, Braun staat achter de goed gebouwde MQ505 met een garantie van 3 jaar.

De Begroting Halen

Braun MQ505 Multiquick staafmixer, Zwart

De Braun MQ505 brengt de kwaliteit van duitse makelij met een no-nonsense, high-performance blender ingesteld tegen een zeer redelijke prijs.

Shop Nu

$38.99
Meer aanbiedingen