6 Beginner Tips Voor Het Maken Van Een Goede Eerste YouTube Video

0
119

Ik herinner me de allereerste keer dat ik een YouTube-video. Ik was erg zenuwachtig en zweten als een gek. Mijn nervositeit maakte me stotteren en door het einde, ik keek als ik had er één te veel biertjes van de avond ervoor.

Die video is nu al lang verwijderd (thank God), maar sindsdien heb ik het uitzoeken van de elementen van wat maakt een goede YouTube-video. Wat kun je doen een goede indruk te maken in de voorkant van de camera? Hoe kunt u de video het beste kwaliteit mogelijk te maken?

Er Goed Uitzien

Je zou gedacht hebben dat dit was een no-brainer, maar in het begin, ik heb nooit last van een borstel mijn haar of zelfs scheren. Op zoek naar andere video ‘ s op YouTube, veel andere mensen niet de moeite om een van beide.

Er is niets mis met het hebben van een baard – ik heb er één. Maar de sleutel is om te kijken verzorgd en representatief. Geef niet uit de dakloze vibe. Het minste wat je kunt doen is de kam je haar, trek schone kleren aan, en over het algemeen leuk om naar te kijken. Je wilt niet traumatize de kinderen.

Gebruik een Fatsoenlijke Video Camera (Ong)

Dit is waarschijnlijk een kwestie van strijd met een aantal van u, maar ik zou zeggen dat je niet hoeft te kopen een dure video camera. De camera van uw smartphone zal meer dan voldoende zijn.

In feite, ik zou zo ver gaan als te zeggen dat de camera van uw smartphone zal presteren dan veel reguliere videocamera ‘ s. Cue-de moorddadige lynch mobs.

De gewone standaard camera-app op een smartphone is een beetje beperkt maar. Als u het budget, proberen en ga voor een leuke video van de app. Ik beveel het verbazingwekkende Filmische Pro, beschikbaar voor zowel iOS en Android.

Het kost slechts $14,99 en in mijn mening een zeer waardevolle investering. Er is een kleine leercurve te krijgen van het meeste uit te halen, maar de video ‘ s zien er fantastisch uit.

Zet De Camera Op een Statief

Als er één ding is dat schreeuwt “amateurs!” tijdens een video-uitzending, het is de foto die jongleren boven en beneden als een eekhoorn op crystal meth. De foto moet absoluut glad en voor dat je nodig hebt om je camera op een statief.

Ik heb een gelijkaardig aan de hierboven afgebeeld en het voordeel is dat het kan zitten op een bureau of iemand anders kan houden op het statief dat is makkelijker dan met de telefoon. Het is ook vrij je handen als je ze nodig hebt tijdens de video.

Tuig Van Goede Verlichting

Aan het begin van het jaar, ik heb gedaan wat ik dacht dat het een geweldige streaming video. Maar tot mijn schrik, ik ontdekte dat de verlichting was absoluut verschrikkelijk. Ik zag eruit als een serial killer op de loer in een donker steegje.

Er zijn twee oplossingen voor dit. Beide staan in de voorkant van een raam met direct zonlicht stromen. Of kopen van een LED mini-licht, zoals hierboven. Technisch is bedoeld om te worden aangesloten op een DSLR-camera, maar u kunt ook plaatsnemen op een glad oppervlak naast uw video camera, verlichting van de omgeving om je heen.

Zorg Ervoor dat U bent Vast Voor Geluid

Dus, bent u op zoek naar goed, de camera dan stabiel en de verlichting is top-notch. Maar kunnen mensen je horen? Dit was een blunder vond ik mezelf in, tijdens wat ik dacht was een schuur-stormer van een YouTube-prestaties. Ik was fluisteren zo rustig alleen de dove lip lezers konden mij begrijpen.

Video makers gaan een van de twee routes hier. U kunt een clip-on microfoon of u kunt een juiste bureau microfoon, zoals de prachtige Blue Yeti. Christian onlangs geprofileerde een aantal van de beste microfoons op de markt, waarvan één van de Yeti.

Evenals de microfoon, moet u ook een pop-filter, die neemt onbedoelde geluiden van uw stem. Dit maakt uw stem soepeler en maakt u gemakkelijker te begrijpen. Het verschil in geluidskwaliteit is verbijsterend.

Oefen Uw Woorden Vooraf (Of Gebruik een Teleprompter)

Tot slot de beste tip om in gedachten te houden is om te repeteren, wat u wilt zeggen op voorhand. Niets is erger dan het forceren van je kijkers om naar u te luisteren stotteren en haperen als Hugh Grant. Het kan geliefd hem vrouwelijke fans, maar als je het doet, kijkers zullen reageren door te schakelen.

Tenzij je het niet erg repeteren over en over totdat je onthoudt wat je wilt zeggen, het alternatief is om als een politicus en het gebruik van een autocue. U kunt downloaden en gebruiken van een autocue-app op een ander smart-apparaat, of u kunt gebruik maken van een browser-based autocue.