10 Sida Jobb Du Kan Göra Medan Barnen Är i Skolan

0
103
Kinga/Shutterstock

Stay-at-home-föräldrar ofta känner sig befriade när deras barn börjar skolan. Om du vill använda en del av den extra tid för att tjäna lite extra pengar, har du tur! Vi hittade 10 jobb alternativ som du kan utforska.

Efter att dina barn går i skolan, har du plötsligt block av tid bort från föräldraskap. Det är vid denna tid som många föräldrar börjar leta efter arbete.

En heltidstjänst innebär att man också har att samordna efter skolan hand om dina barn. Men en sida jobbet (eller flera) som oftast ger dig mer flexibilitet för att hantera dina barns schema.

Låt oss ta en titt på några vanliga och tillgängliga alternativ.

Skola Jobb

Om du kan komma in med en lokal skola, you ‘ re all set! De timmar kommer sannolikt att matcha ditt barns klass tid—speciellt om du arbetar på hennes skola.

Om du inte är kvalificerad att undervisa, att du skulle kunna arbeta som lärare är medhjälpare eller administrativ assistent. Du kan också köra en buss, eller gå med i kafeterian eller städpersonal.

Vissa skolor kräver endast en kandidatexamen för att vara lärarvikarie. Detta kan leda till fast arbete i skolor i hela distriktet. Och du kan stänga ner dagar som inte fungerar för dig.

Om du jobbar på dina barn ” i skolan, du kan också se till att köra en efter-skolan-program de kan följa med dig.

Frilansuppdrag

Det bästa med att vara frilansare är att du är chef. Du kan ställa in din timmar, bestämmer du hur mycket arbete för att acceptera och gå på semester när du vill. Du kan även ta bort hela sommaren medan barnen är i skolan om du vill.

Nackdelen är att det kan ta en hel del ansträngning för att trumma upp verksamheten och arbetet kan vara sporadisk. Men när du får en stadig ström kommer och landa några vanliga “ankare” kunder, det är ett perfekt sätt att förena arbete med skolans schema.

Det finns många frilansande arbetstillfällen. Betrakta din kompetens och gå därifrån. Några alternativ är författare, redigerare, korrekturläsare, konstnär, grafisk formgivare, inmatning av data, fotograf, och lista går på.

Det kan vara svårt att komma igång, men när du har några online-klipp, du ska vara väl på din väg.

Sälja På Nätet

Online-marknaden är blomstrande, och du kan dra nytta av det i massor av olika sätt, allt från bekvämligheten av ditt hem. Du kan till exempel sälja begagnade kläder eller andra objekt, skapa en linje av smycken, sticka funky hattar, himlen är gränsen här.

Om du skapar dina egna varor, du kan öppna en egen butik.

Handledning

Leszek Glasner/Shutterstock

Du behöver inte vara en lärare för att undervisa i engelska eller handledare (antingen online eller i person). Om du vill lära lokalt, kontrollera med lokala skolor och hemundervisning grupper, och annonsera dina kompetensområden. Om du är en expert på matte eller vet ett främmande språk, markera det.

Det mest populära alternativet till handledare online är VIP-Kid. Men, de behöver bara för handledare vid specifika tidpunkter. Om det inte fungerar med ditt schema, se till att kolla in andra online handledning jobb.

Barnomsorg

Om du har barn, då (förhoppningsvis) vet du hur man tar hand om barn—som är en färdighet! Om du missar med små runt omkring, du kanske vill överväga att bli en barnflicka eller att öppna ett i hemmet dagis.

Du kan också vara en lärare som är medhjälpare eller vikarie på en lokal förskola.

Testa Webbplatser eller Ta Undersökningar

En webbplats testare klick via sidor på en webbplats och ger feedback. Du kan också ta online-undersökningar för att tjäna lite extra pengar.

Dessa jobb inte betala en ton, men uppdragen oftast bara tar ungefär 15 minuter att slutföra. Detta gör det super enkelt att klämma in lite arbete mellan skolan drop-off, och en tur till gymmet.

Hus Renare/Arrangör

Du kan också förmodligen att få arbete om du erbjuder en tjänst skiljer sig från traditionell städning. Du kan till exempel hjälpa människor att göra rätter, vika tvätt, springa ärenden, veckohandlar, slå in julklappar, eller organisera sina hus.

De flesta arbetande familjer är överväldigad av dagliga sysslor, så du kommer definitivt att vara i hög efterfrågan!

Fitness Instruktör

Om du gillar att hålla sig i form, varför inte få en fitness-certifiering? Det finns massor av saker du kan lära, som hjärt-eller Zumba. De flesta gym erbjuder dagtid klasser, och det är ganska coolt att få betalt för att träna!

Dog Walker

Om du älskar hundar, varför inte gå med i en officiella hunden sitter webbplats? Eller så kan du dela dina tjänster på sociala medier.

Tänk bara på alla de kalorier du bränner allt som går! Plus, du kommer att få massor av frisk luft.

Tillfällig Skatt Säsong Jobb

Om du är bra med siffror, kan du hjälpa människor att förbereda sina skattedeklarationer. Denna typ av arbete inträffar vanligen mellan 1 januari och 15 April varje år, och det kan vara del – eller heltid. Beroende på position, du kan behöva ha skatt tidigare erfarenhet eller särskilda certifieringar. Men det finns några positioner som ingen tidigare erfarenhet krävs, inklusive inmatning av data och admin arbete.

Om du vill ta det ett steg längre, H&R Block och Jackson Hewitt erbjuder skatt förberedelse kurser för dem som inte har några referenser. Med en kurs inte garantera dig ett jobb, men det gör det öka dina chanser med företag som kräver erfarenhet. Du kan också gå solo och erbjuder dessa tjänster på egen hand.

Du behöver inte begränsa dig till bara en sida spelning. Varför inte ta på sig flera för att fylla din vecka? Du kan lära en fitness klass på morgonen och gå några valpar efter lunch.

Det kommer att göra din dag mer spännande och intressant. Plus, alla extra cash kommer säkert komma till hands!