10 bijbaantjes die Je Kunt Doen Terwijl Uw Kinderen in de School

0
77
Kinga/Shutterstock

Stay-at-home-ouders vaak het gevoel bevrijd wanneer hun kinderen beginnen met school. Als u wilt gebruiken een aantal van die extra tijd te verdienen wat extra geld, je bent in geluk! Wij vonden 10 job opties die u kunt verkennen.

Na uw kids naar school gaat, u ineens blokken van de tijd af van het ouderschap. Het is in deze tijd dat veel ouders op zoek gaan naar werk.

Een full-time baan betekent dat je ook moet coördineren van buitenschoolse opvang voor uw kinderen. Maar een bijbaantje (of meerdere) meestal kunt u meer flexibiliteit om uw kinderen’ schema.

Laten we een kijkje nemen op een aantal gemeenschappelijke en toegankelijk opties.

School Banen

Als je kunt krijgen in een lokale school, je bent er helemaal klaar voor! Het uur zal waarschijnlijk overeenkomen met uw kind de klas van de tijd—vooral als u werkt op haar school.

Als u bent niet bevoegd om les te geven, je zou in staat zijn om te werken als docent assistent of administratief medewerker. Je kan ook rijden met een bus, of word lid van de cafetaria of het schoonmaken van het personeel.

Sommige scholen hebben alleen een bachelor naar een vervangende leerkracht. Dit kan leiden tot een gestage werk in de scholen in de wijk. En kunt u naar beneden dagen die niet werken voor u.

Als u uw kinderen naar school, je zou ook kunnen kijken naar het draaien van een after-school programma zij kunnen deelnemen met u.

Freelance Werk

Het beste ding over het feit dat een freelancer is dat u de baas bent. U kunt uw uren bepalen hoeveel werk te aanvaarden, en op vakantie gaan wanneer je wilt. U kunt zelfs uit de hele zomer, terwijl de kinderen worden van school als je wilt.

Het nadeel is dat het een veel moeite te trommel tot bedrijf, en kan het werk worden sporadisch voor. Echter, zodra je een gestage stroom gaat en het land een aantal “reguliere ” anker” klanten, het is een ideale manier om te jongleren met het werken met de school plannen.

Er zijn veel freelance banen die er zijn. Overweeg je vaardigheden en ga vanaf daar. Sommige opties zijn onder andere schrijver, redacteur, corrector, kunstenaar, grafisch ontwerper, data entry, fotograaf, en de lijst gaat maar door.

Het kan moeilijk zijn om te beginnen, maar zodra je sommige online clips, u zult goed op uw manier.

Online Verkopen

De online markt is booming, en u kunt profiteren van het in vele manieren, allemaal vanuit het comfort van uw huis. U kunt bijvoorbeeld het doorverkopen van gebruikte kleding of andere items, maak een lijn van sieraden, breien funky hoeden, de sky is the limit hier.

Als u het maken van uw eigen producten, kunt u het openen van uw eigen Etsy shop.

Begeleiding

Leszek Glasner/Shutterstock

U hoeft niet naar een docent engels leren of tutor (hetzij online of in persoon). Als je wilt leren op lokaal, controleer de de lokale scholen en homeschooling groepen, en reclame maken voor uw gebied van expertise. Als je bent bedreven in wiskunde of kennen van een vreemde taal, onderstrepen dat.

De meest populaire optie voor docent online is VIP-Kid. Echter, ze hoeft alleen maar docenten op bepaalde tijden. Als die niet werken met uw plannen, zorg ervoor om te controleren andere online begeleiding banen.

Kinderopvang

Als je kinderen hebt, dan is het (hopelijk) je weet hoe te verzorgen van kinderen is een vaardigheid! Als u missen kleintjes rond, wilt u misschien overwegen om steeds een nanny of het openen van een in-home daycare.

Je kan ook een leerkracht aide of vervanging van de leraar op de plaatselijke kleuterschool.

Testen van Websites of het deelnemen aan Enquêtes

Een website tester klikken door de pagina ‘ s op een website en geeft feedback. U kunt ook online enquêtes om wat extra cash.

Deze banen niet betalen van een ton, maar de opdrachten meestal alleen neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Dit maakt het zeer gemakkelijk te drukken in een aantal werken tussen school drop-off, en een bezoek aan de sportschool.

House Cleaner/Organisator

Ook kunt u waarschijnlijk krijgen het werk als u een dienst aanbieden verschilt van de traditionele huis-reiniging. Bijvoorbeeld, je kan mensen helpen afwas doen, vouw wasserij, boodschappen te doen, ga boodschappen doen, wikkel presenteert, of het organiseren van hun huizen.

De meeste gezinnen zijn overweldigd door de dagelijkse klusjes, dus je zult zeker in de hoge vraag!

Fitness Instructeur

Als u graag om fit te blijven, waarom niet een fitness-certificering? Er zijn genoeg dingen die je kunt leren, net als cardio of Zumba. De meeste sportscholen bieden dagonderwijs, en het is pretty cool om betaald te krijgen om uit te werken!

Hond Walker

Als u houdt van honden, waarom niet deelnemen aan een officiële hond zitten site? Of kunt u uw dienstverlening op social media.

Denk alleen al aan de calorieën je zult verbranden van al dat lopen! Plus, krijg je veel frisse lucht.

Tijdelijke Btw Seizoen Banen

Als je goed bent met cijfers, kan je mensen helpen met het voorbereiden van belastingaangiften. Dit werk gebeurt meestal tussen 1 januari en 15 April van elk jaar, en het kan part – of full-time. Afhankelijk van de positie, moet je misschien naar de vorige fiscale ervaring of specifieke certificeringen. Echter, er zijn een aantal functies waarvoor geen ervaring vereist, met inbegrip van data-entry en administratieve werkzaamheden.

Als u wilt een stap verder, H&R Block en Jackson Hewitt bieden fiscale voorbereiding cursussen voor degenen die hebben geen referenties. Het nemen van een cursus geeft geen enkele garantie dat u een baan, maar doet verhogen uw kans om met de bedrijven die vereisen ervaring. U kunt ook naar solo en bieden deze diensten op uw eigen.

Je hoeft niet om jezelf te beperken tot slechts één kant optreden. Waarom neem je niet op een aantal in te vullen uw week? U kunt leren een fitness-klasse in de ochtend en lopen sommige pups na de lunch.

Het zal maken uw dag spannender en interessanter. Plus, al dat extra geld zal zeker van pas komen!