Utöver kafé: Våra Favorit Ställen att Arbeta på Distans

0
106
Jacob Lund/Shutterstock

Om man ansluter sig till de miljontals människor som arbetar på distans, och du plötsligt står inför en överraskande fråga: var ska du jobba?

Som en avlägsen arbetstagare, blir världen ditt kontor. Men, de flesta människor antingen bo i deras hem eller vandring till deras favorit kafé varje dag. Ett hemmakontor eller älskade café är bra ställen att arbeta—men om du slår upp det ibland, det kan hjälpa dig kanal ny inspiration.

När du går till jobbet i en ny stad (eller ens en ny stadsdel), det är bra att hitta nya, kreativa arbetsytor.

Om du behöver för att skaka upp ditt arbete rutin, prova en av dessa coola platser.

En Sen Natt Bageri

Under de senaste åren, massor av stora städer har hoppat på “midnight bageri” tåg. Denna trend började med en cookie leverans kedjan kallas Sömnlöshet Cookies—dess målgrupp var studenter. Sedan dess har många sena cookie företag och bagerier öppnade upp för att tävla.

Dessa företag brukar erbjuda chill natten hangout utrymmen som ett alternativ till barer och restauranger. Och för fjärr-arbete publiken, de kan vara perfekta platser att ställa upp butiken. Du troligtvis inte har att konkurrera om en tabell eller hantera stora störande folkmassor. Och färska bakverk verkligen inte skada.

Biblioteket

Biblioteken erbjuder lugna, arbete-vänliga miljöer, och de allra flesta av dem har också gratis Wi-Fi. Förutom massor av bord och stolar, vissa till och med har ett eget rum där du kan ställa upp din tillfälliga kontor.

En nackdel är att internet tenderar att vara långsam. Om du inte gör en hel del arbete på nätet, men detta kommer inte vara ett problem.

Att stöta upp flitig atmosfär, så att du kan arbeta på ett college library. Du behöver inte vara student. Många college biblioteken är öppna för allmänheten, antingen hela tiden eller under vissa timmar av dagen.

Du kanske behöver registrera dig för ett bibliotek kort, och de regler som beror på högskola. Men dessa är utmärkta ställen att fungera—du kommer att vara omgiven av fokuserade studenter, och själva byggnaderna är ofta vackra.

Coworking Spaces

fizkes/Shutterstock

Coworking utrymmen är gemensamma kontorsutrymmen som specifikt syftar till att avlägsna arbetstagare. Du betalar för tillgång månadsvis, veckovis eller dagligen, beroende på hur ofta du behöver utrymme.

Det är dyrt att hyra ett coworking space i vissa städer, men de kommer med roliga grejer. Du kan nätverka med andra avlägsna arbetstagare, använda konferensrum, eller ens ta gratis workshops och utbildningar. Extramaterialet är beroende av rymden, men de kan vara värt pengarna.

Museer

Många museer har fäst kaféer eller restauranger, som erbjuder tysta, eleganta ställen att ställa upp för arbete. Även om du inte kommer att vara i gallerier sig själva, dessa utrymmen har ofta intressanta konstverk eller tankeväckande anläggningar, vilket kan göra dem inspirerande.

Bokhandeln

En del bokhandlare erbjuder dedikerade läsa utrymmen där människor kan umgås och läsa sina nya böcker. Om det finns också Wi-Fi, detta kan vara en idealisk plats att arbeta på.

Eftersom alla som läser, det är nästan alltid lugnt. Och om du behöver en paus, kan du bläddra igenom ett par böcker.

Hotell

Hotell lobbygrupper har ofta en uppsjö av öppna bord och bekväma möbler. Och några människor som hänger där under dagen, så det är tillräckligt lugnt för att fokusera. Detta är ett bra ställe att jobba på, även om du inte är i närheten av en större stad.

Den personal som vanligtvis förutsätter att du bor där, så kommer de att ge dig de Wi-Fi-lösenord, internet tenderar att vara snabb.

Om du känner dig konstig om att göra det utan att bli en betalande kund, även om du kan bege dig till den bifogade restaurang eller ett café och beställa något innan det blir ner till arbete. Hotellets restauranger har också ofta långsamt under dagen, så de gör stora arbetsytor.

Gym

Om du har ett gymkort som du inte använder tillräckligt, du kanske kan förvandla det till en avlägsen arbetsplats. Finare gym har ofta kaféer eller hangout utrymmen för medlemmar.

Också, kommer du förmodligen finna det lättare att passa in i ett träningspass om du redan är på gymmet för arbete.

Parker

Vissa parker erbjuder gratis Wi-Fi nu också. Kanske du inte kan koppla in din dator, men du kan njuta av den friska luften tills batteriet tar slut. Detta är ett bra ställe att arbeta under sommaren för att undvika fint väder FOMO.

RELATEDWhy Är Det Viktigt att Balansera Arbete och Liv?

Ju längre du arbetar hemifrån, desto bättre kommer du bli på att hitta platser som passar ditt arbete stil. Denna lista kommer att komma igång. Men när du ser hela världen som din potential kontor, du kommer upp med massor av nya platser att arbeta på.

Det är naturligtvis viktigt att undvika frestelsen att arbeta vart du än går. Se till att du upprätthålla en hälsosam balans i arbetslivet.