Roku vs. Vuur TV: Welke Smart Sound Bar Moet Je?

0
92
Visuele Generatie/ShutterStock

 

Zowel Roku en Amazon introduceerde onlangs geluid bars met geïntegreerde streaming platforms. Terwijl ze vergelijkbare, een aantal duidelijke verschillen kunnen u helpen beslissen welke een te krijgen.

Als u een mooie, grote 4K-TV ‘ s dun als papier en zo licht als een veertje, je zou kunnen hebben gemerkt een groot probleem: de sprekers zijn verschrikkelijk. De meeste grote Tv ‘ s beknibbelen op de luidsprekers om te maximaliseren van het scherm onroerend goed en onderhouden van dunne ontwerpen en betaalbaarheid.

Dus, TV-fabrikanten hebben doorgegeven om de kosten van de sprekers aan u voor. Echter, het voordeel is dat je kunt kiezen voor de beste speakers voor je. Als u woont in een appartement of kleinere woning of dat je gewoon niet willen om te gaan met de kosten en ingewikkelde installatie van een surround—geluid bars zijn een fantastische manier om beter geluid op uw TV.

En Roku en Amazon bieden nu een twee-op-een deal: als je een sound bar, krijgt u ook een geïntegreerde streaming platform (Roku of Brand-TV, respectievelijk). Maar welke is beter? Het hangt af van hoeveel je wilt uitgeven.

Roku Streaming en Smart Sound Bar

Roku

Roku ‘ s nieuwe sound bar ($180, op dit schrijven) is een afwijking van de vorige spreker aanbieden. De vennootschap draadloze luidsprekers werken met Roku-Tv ‘ s, maar het geluid bar is niet draadloos en werkt met elke TV.

Het apparaat fungeert als een 4K-Roku-streaming-eenheid en verwerkt al uw streaming behoeften. Sluit de sound bar naar een HDMI ARC-poort, en je bent goed om te gaan.

Als u de stekker in een Roku-TV, kunt u gebruik blijven maken van de TV-interface in plaats van de sound bar is gebouwd in Roku apparaat. U kunt ook de Roku-interface met Google-Assistent (tot op zekere hoogte). De eenheid is in staat om 4K HDR (HDR10) video, samen met Bluetooth en Dolby Audio-ondersteuning.

Roku vier 2,5-inch full-range drivers in de sound bar, dus het zou veel beter klinken dan uw dunne TV ‘ s kleine luidsprekers. Maar als je wilt meer bas, Roku heeft een optionele draadloze subwoofer ($180, op dit schrijven).

Roku

Je kunt deze overal waar u een plug binnen 35 meter van je TV en het geluid van de bar. U met uw Roku afgelegen, dus voor een minimale inspanning, moet je merkbaar bas van de 10-inch driver.

U kunt preorder zowel de sound bar en de subwoofer nu, en Roku verwacht schip dat hen op 13 oktober 2019.

Sound Bar van Anker -, Brand-TV door Amazon

Anker

Amazon wil in de sound bar spel ook, maar het gaat niet om de hardware. De vreselijk benoemde Nevel Soundbar—het-Vuren TV Edition komt van het Anker. Zoals de naam al suggereert, is dit een sound bar met de Amazon Fire TV-platform gebouwd. Een Brand-TV sound bar, als je wil (is dat zo moeilijk?).

Op dit schrijven, het is $230, en u zult niet vinden van een optionele subwoofer voor. In plaats daarvan, Anker bevoegdheden uit, met twee -, drie-inch Subwoofers en twee 1.5-inch full-range luidsprekers met twee baspoorten. De theorie is de subwoofer zorgt voor de bas, hoewel we twijfels of Anker is gelukt.

Naast de audio -, krijgt u de Amazon Fire TV-interface, en 4K HDR (HDR10+) en Alexa ondersteuning. De sound bar niet microfoons, echter, zodat u spreken in de opgenomen Vuur TV remote te geven Alexa opdrachten.

U kunt preorder de Nevel Soundbar—het-Vuren TV Edition nu. Het is naar verwachting schip 21 November 2019.

De Waarde van het Streamen van Geluid Bars

Natuurlijk, je hoeft niet te kopen van een sound bar met een geïntegreerde streaming platform. U kunt altijd kopen een Roku of Brand TV-stick, en een sound bar en de subwoofer combo, in plaats van.

Of ga je met de Brand-TV met 4K-Stick of de Roku Ultra-Speler voor Streaming Media, als u hem koppelt met een fatsoenlijk geluid bar, zult u waarschijnlijk besteden ongeveer $200. Als u Roku ‘ s draadloze subwoofer in uw berekeningen, dat is minder duur dan een van deze bars.

Echter, Roku de subwoofer is veel krachtiger dan een low-end sound bar setup. En je krijgt ook iets anders met beide opties—integratie.

Als je aparte toestellen hebt u verbinding meer kabels, waardoor meer-poorten op uw TV niet beschikbaar is voor andere apparaten (zoals gaming systemen). Je hebt ook meer punten van mislukking om op te lossen, en misschien, meer garanties door te werken.

Een alles-in-één oplossing vereenvoudigt alles, en voor sommige mensen, dat rechtvaardigt de extra cash.

Welke?

Zowel geluid bars hebben een voordeel en nadelen. Maar de meeste mensen zullen waarschijnlijk hun beslissing te baseren op de meegeleverde interface.

Echter, als de keuze is tussen een Roku streaming-apparaat of een Brand TV-streaming-stick, dan zal het antwoord altijd Roku. Het heeft een meer uitgebreide catalogus, de interface is makkelijker om te navigeren, en het streeft naar een compatibel is met andere apparaten. Dat is niet altijd het geval is met de Amazon—tot voor kort -, Brand-TV ontbrak een YouTube-app door een geschil met Google.

De twee opties zijn nu meer lijkt dan ooit tevoren, en terwijl Roku kanten een win, dat betekent niet dat Vuur TV is slecht. En deze apparaten zijn meer dan alleen streaming sticks—ze bieden premium sound ook.

Op basis van de specs, de Roku Smart Sound Bar en de optionele Roku Subwoofer moet klinken de beste, als dat is uw voornaamste zorg. Echter, het zal u terug $360 te kopen beide eenheden, dat is geen klein bedrag.

Zonder de Roku Subwoofer, de Nevel Soundbar trekt lichtjes vooruit. Hoewel de full-range luidsprekers zijn iets kleiner dan de Roku ‘ s, de bass speakers (met bass-poorten) moet zorgen voor meer pit dan de Roku. Opnieuw, je krijgt ook Alexa via de afstandsbediening, zoals Brand-TV ‘s voice controls zijn uitgebreider dan Roku’ s.

Als $230 is meer dan je wilt besteden aan een sound bar, kunt u nog steeds de Roku Smart Sound Bar en voeg de draadloze subwoofer later. Dit is misschien de beste keus, zelfs als u zich kan veroorloven de Brand TV-Soundbar.

De winnende combinatie. Roku

Zowel geluid bars zijn zoals ze zijn verschillend, en beide hebben een gelijkmatige verspreiding van de functies. Van de twee, de Roku-interface is beter, en dat is de moeite waard te overwegen voordat u uw besluit neemt.

Echter, het belangrijkste doel hier is om uw TV-geluid beter. Indien mogelijk, probeer te luisteren naar beide apparaten wanneer ze beschikbaar zijn.

Kort van die, kopen die u zich kunt veroorloven. Dit is een van die gevallen echter, waar meer geld koopt u een beter product. Als u wilt dat de volledige Roku setup, maar kan zich niet veroorloven om de hand van meer dan $360 vandaag, koop het in etappes. U zult versteld staan van de subwoofer te meer de dag dat u het toevoegen aan uw systeem.