Hur (och Varför) för att Använda Googles Chromebook Simulator

0
116

Googles Chromebook Simulator är en animerad och interaktiv simulering insidan av din webbläsare som du kan använda för att lära dig mer om hur att navigera på Chrome OS. Det finns många steg-för-steg handledning för att hjälpa dig att bekanta dig med operativsystemet.

Varför Använda Googles Chromebook Simulator?

Googles simulator är avsedd för personer som nyligen har köpt en ny Chromebook—eller funderar på att köpa en och vill få vana vid att Chrome OS. Det erbjuder tutorials som förklarar grundläggande funktioner och funktionalitet via ett interaktivt gränssnitt med en steg-för-steg-genomgång.

Pappersstöden i simulator är lätt att följa med och bara gå vidare när du är redo att gå vidare. Några av guiderna har du klickar på den simulerade skrivbordet för att komma till nästa steg medan andra kräver att du klickar på “Nästa” för att fortsätta.

Några av de ämnen som behandlas i simulatorn inkluderar surfa som gäst, lägga till ett konto, använd styrplattan, installera Android-applikationer, och uppdatera din Chromebook.

Hur du Använder Chromebook Simulator

För att komma igång med hjälp av Chromebook simulator, brand upp din browser och bege dig till simulator s hemsida.

Härifrån kan du använda panelen till vänster för att bläddra igenom de olika kategorierna för en guide eller klicka på någon av de “vanliga Frågor” längst ner på sidan. Du kan även använda sökfältet för att hitta vad du vill från de ämnen som behandlas.

När du hitta det ämne du söker, klicka på den för att starta guiden.

Efter handledningen massor, du kan följa med i den genom att klicka på den animering som tillhandahålls eller “Nästa” – knappen.

Efter handledningen avslutas längst ner på sidan, kan du klicka på “Chromebook Hjälpa Center” – länken för att skickas till Google helpdesk sidan om ämnet, “Starta om tutorial” för att flytta tillbaka till början av guide eller ge återkoppling på handledningen.

Vid något tillfälle under handledning, du kan byta till en annan genom att klicka på ett nytt ämne från listan på vänster sida. Du kan också skriva ut handledningen eller ladda ner den som en PDF-fil för att ha på datorn.

Medan Chromebook simulator inte är en fullt fungerande version av Chrome OS, det ger användare med resurser för att felsöka vanliga problem de kan ha.

Om du vill testa köra OS innan språnget, simulering ger en ganska bra idé om hur man ska komma runt innan du köper en Chromebook. Annars kan du prova Chrome OS i en virtuell maskin finns på ditt aktuella system.

LÄS NÄSTA

  • “Vad Gör “NSFW” Betyder, och Hur Använder Man Det?
  • “Hur Permanent Avinstallera Microsoft Team på Windows-10
  • “Sex Gemensamma Smarthome Misstag Nybörjare Gör
  • “Vad Kan jag Göra med Min Gamla iPhone?
  • “Ladda ner gratis: Microsoft PowerToys för Windows 10