Hoe Verwijder je een Gmail-Account vanaf Uw Android-Apparaat

0
38
Justin Duino

De enige manier om te verwijderen van een Gmail-account vanaf uw Android-apparaat wordt door het verwijderen van de bijbehorende Google-account. U kunt stoppen met het Gmail-synchronisatie van nieuwe e-mails, maar als je wilt om zich te ontdoen van een bepaalde Google-account van uw telefoon of tablet, hier is hoe.

Het verwijderen van uw Google-account betekent dat diensten zoals Google Maps, Google Play Store, en de andere apps niet beschikbaar zijn. Het zal vereisen dat u een ander Google-account op uw Android-apparaat of een tweede Google-account hebt aangemeld bij te houden, ononderbroken toegankelijkheid van deze apps.

Zoals vermeld, kunt u de Gmail-synchronisatie plaats. Dit zal stoppen met Gmail van het bijwerken van uw postvak in op uw apparaat en laat uw account beschikbaar zijn voor gebruik elders.

Als je hebt besloten om te verwijderen van uw Gmail-account, moet u uw apparaat handig, hoewel je je kunt aanmelden bij uw account op afstand indien dat nodig is.

Uitschakelen Gmail-Synchronisatie

Voordat we beginnen is het belangrijk om erop te wijzen dat de stappen voor toegang tot menu Instellingen van uw apparaat kan iets afwijken, afhankelijk van de versie van Android die je hebt. De onderstaande stappen moeten werken op Android 9 Pie verder.

Hoofd in uw apparaat menu “Instellingen” ofwel door te klikken op de app in de app drawer of door met het meldingenpaneel omlaag en tikken op het tandwielpictogram.

In uw apparaat wilt zoeken en druk op “Accounts” of “Accounts en Back-up’, afhankelijk van wat het is met de naam op uw apparaat.

Opmerking: Op sommige telefoons moet u om op een extra “Accounts” menu te vinden en het beheren van diverse accounts.

Vind uw Google-account en tik op om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account-instellingen. Klik op “Sync-Account” of “Account Synchroniseren.”

Zoek de instelling voor Gmail synchronisatie en tik op de schakelaar uit te schakelen.

Muting Gmail-Meldingen

Je hebt ook de optie voor het uitschakelen van de meldingen voor uw account op Gmail, waardoor het ingelogd en gesynchroniseerd, maar met meldingen uitgeschakeld.

Open tot de Gmail-app, tikt u op het hamburger menu-pictogram in de linkerbovenhoek om toegang te krijgen tot het menu aan de zijkant, blader naar beneden en tik op ‘Instellingen’.

Zoek en tik op uw rekening en, in het gebied instellingen voor uw account, tik op “Meldingen.”

Het wijzigen van de meldingen intensiteit voor uw account op “Alle” om “Geen”. U kunt ook kiezen voor “Hoge Prioriteit Alleen” in als u wilt dat meldingen voor uw belangrijkste e-mails.

Als u kiest voor “None” de meldingen voor uw Gmail-account worden uitgeschakeld; u zult nog steeds e-mails ontvangen stil, moet je nodig hebt om ze te controleren in de toekomst.

Het Verwijderen Van Uw Gmail-Account

Als je vastbesloten bent om het verwijderen van uw Gmail-account van uw apparaat, kunt u dit doen in een paar eenvoudige stappen. U zou moeten overwegen als u de overschakeling naar een nieuw Gmail-account of als je bij het overbrengen van uw apparaat naar iemand anders.

Om te beginnen, opent u op uw apparaat menu “Instellingen” als u het meldingenpaneel omlaag en tikt op het tandwielpictogram.

In het “Instellingen” menu, ga naar en tik op Accounts.” In deze sectie kan worden met het label “Accounts en Back-up” of iets soortgelijks, afhankelijk van welk apparaat u gebruikt.

Zoek uw Google-account en druk op om deze te openen tot de instellingen van uw account. Tik op “Account Verwijderen” om het proces te beginnen.

U zult worden gevraagd het verwijderen te bevestigen door te klikken op “Verwijder Account”, voor de laatste keer.

Zodra u op deze, uw Gmail-account zal worden verwijderd van uw apparaat. Heeft u geen toegang meer tot het in Gmail of andere Google-diensten.

Op Afstand Verwijderen Van Uw Gmail-Account

Als je hebt verloren van uw Android-apparaat, of als het gestolen is, zult u in staat om uw account te verwijderen op afstand vanuit uw Google-account instellingen online. Je moet een ander apparaat, zoals een computer in staat zijn om dit te doen.

Meld u aan bij uw Google-account op het web vanaf een ander apparaat. Klik op “Security” in het menu aan de linkerkant.

Scroll naar beneden naar “Uw Apparaten’ en klik op ‘ Apparaten Beheren.”

U ziet de lijst van apparaten van uw Google-account is aangemeld. Klik op uw apparaat, en onder “Account Toegang,” klik op de “Verwijder” knop.

U ontvangt een waarschuwing, waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u wilt verwijderen van uw account. Klik op “Verwijderen” om te bevestigen.

Zodra dat gedaan is, zal je een bevestigingsmail ontvangen die de toegang tot uw account is verwijderd uit uw apparaat.

Technisch gezien, terwijl dit niet meld u op uw apparaat, het niet volledig verwijderen. U ontvangt een bericht op uw apparaat om rekening te houden actie, waar u zult worden gevraagd om uw wachtwoord opnieuw in om toegang te herstellen.

Om volledig te verwijderen van elk spoor van uw account van uw apparaat op dit punt, dan als hierboven, ga dan naar uw Android-instellingen, ga naar Instellingen > Accounts en zoek uw Google-account. Klik op “Account Verwijderen” en bevestig om volledig te verwijderen.

Zodra dit is gedaan, het laatste spoor van uw Gmail-account zal volledig worden verwijderd van uw apparaat.

Om dit te doen is belangrijk als je hebt verloren van uw Android-apparaat of als u van plan bent om het te verkopen. U hoeft niet te verwijderen van uw Gmail-account als u wilt toevoegen van een tweede—kunt u zich in om zoveel accounts aanmaken als je wilt.

Als u wilt verwijderen van uw Gmail-account, maar het mag niet meer dan een paar minuten van start tot finish.

LEES VERDER

  • “Wat Doet “TFW” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Wat Doet “NSFW” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Hoe om Permanent te Verwijderen van Microsoft Teams op Windows 10
  • “Zes Gemeenschappelijke Smarthome Fouten Die Beginners Maken
  • “Wat Kan ik Doen met Mijn Oude iPhone?