Hoe (en Waarom) voor het Gebruik van Google ‘ s Chromebook Simulator

0
145

Google ‘ s Chromebook Simulator is een geanimeerde en interactieve simulatie binnenkant van uw browser, die je kunt gebruiken om meer te leren over hoe om te navigeren van Chrome OS. Het biedt tal van stap-voor-stap tutorials om u te helpen kennis te maken met het besturingssysteem.

Waarom Gebruik maken van Google ‘ s Chromebook Simulator?

Google simulator is bedoeld voor mensen die onlangs kocht een nieuwe Chromebook—of op zoek bent om te kopen—en u wilt om gewend te raken aan Chrome OS. Het biedt tutorials die uitleggen basic functies en functionaliteit door middel van een interactieve interface met een stap-voor-stap walkthrough.

De geleiders in de simulator zijn eenvoudig om mee te volgen en alleen doorgaan wanneer u klaar bent om vooruit te gaan. Sommige van de gidsen hebben u op de gesimuleerde bureaublad om naar de volgende stap terwijl anderen vereisen dat u om te klikken op de knop “Volgende” om verder te gaan.

Sommige van de onderwerpen in de simulator zijn bladeren als gast, het toevoegen van een account, gebruik maken van de touchpad, het installeren van Android apps, en update uw Chromebook.

Het Gebruik van de Chromebook Simulator

Aan de slag met de Chromebook simulator, brand-up van uw browser, en ga naar de simulator homepage.

Vanaf hier kunt u gebruik maken van het panel op de links om te bladeren door de categorieën voor een gids of klik op één van de “Populaire Onderwerpen” aan de onderkant van de pagina. U kunt de zoekbalk gebruiken om te vinden wat je wilt van de onderwerpen.

Wanneer u het onderwerp dat u zoekt, klik er op om te beginnen met de tutorial.

Na de tutorial wordt geladen, kunt u samen met het door te klikken op de animatie voorzien of de knop “Volgende”.

Na de tutorial is voltooid, aan de onderkant van de pagina, klikt u op de “Chromebook Help Center” link te sturen naar de Google helpdesk pagina over het onderwerp, de “Start de tutorial” om terug te gaan naar het begin van de handleiding of het geven van feedback op de tutorial.

Op enig moment tijdens de tutorial, kunt u overschakelen van de ene naar de andere door te klikken op een nieuw onderwerp uit de lijst aan de linker zijkant. U kunt ook afdrukken van de handleiding of download het als PDF-bestand op uw computer.

Terwijl de Chromebook simulator is niet een volledig functionele versie van Chrome OS, het geeft gebruikers de bron voor het oplossen van algemene problemen die ze kunnen hebben.

Als u wilt de aandrijving van de test van het BESTURINGSSYSTEEM voor het maken van de sprong, de simulatie geeft u een vrij goed idee van hoe je rond voordat u de aanschaf van een Chromebook. Anders zou je kunnen proberen Chrome OS in een virtuele machine op uw huidige systeem.

LEES VERDER

  • “Wat Doet “NSFW” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Hoe om Permanent te Verwijderen van Microsoft Teams op Windows 10
  • “Zes Gemeenschappelijke Smarthome Fouten Die Beginners Maken
  • “Wat Kan ik Doen met Mijn Oude iPhone?
  • “Gratis te Downloaden: Microsoft PowerToys voor Windows 10