Det Bästa högtryckstvättar för Ditt Hem, Uppfart och Däck

0
104
bubutu

I en perfekt värld, skulle du kunna provköra högtryckstvättar för att se om de passar dina behov. Men livet är inte så lätt. Det är därför vi har tagit tid att hitta den bästa högtryckstvättar för alla behov.

Vilken Typ av högtryckstvätt Behöver jag?

Innan du köper en högtryckstvätt bör du tänka på dina behov. Det finns ingen anledning att ta de mest kraftfull högtryckstvätt på marknaden för rutinmässig rengöring, och du bör nog undvika att köpa en högtryckstvätt som är för stora för ditt garage.

Du bör också veta skillnaden mellan el och gas högtryckstvättar. På en mycket grundläggande nivå, gas högtryckstvättar är mer kraftfull än elektriska högtryckstvättar, men de är också mer besvärligt och dyrt än elektriska högtryckstvättar.

Här är en snabbkurs på högtryckstvättar:

  • Elektriska högtryckstvättar: Elektriska högtryckstvättar är otroligt billiga, de kräver inte massor av underhåll, och de kan användas inomhus (ni vet, eftersom de inte kör på gas). De kan inte vara så kraftfull och tålig som gas högtryckstvättar, men de är idealiska för de flesta rutinmässig rengöring jobb, och de är små nog att passa i en garderob.
  • Gas högtryckstvättar: Dina dagliga gasdrivna högtryckstvätt kan skära genom alla städning jobb. Priserna varierar från “prisvärd” för att “self-induced konkurs”, men även den billigaste gas högtryckstvättar är mer kraftfull och tålig än elektriska brickor. Tänk bara på att de kräver extra underhåll (speciellt för vinter förvaring), de är lite klumpiga, och de tenderar att väga mellan 70 till 150 pounds.

Nu när du vet vilken typ av högtryckstvätt du letar efter, är det dags att komma in i det. Här är de bästa högtryckstvättar och alla detaljer du behöver för att avgöra vilken som är rätt för dig.

Som en sida noterar, vi lämnar med varm gas högtryckstvättar ut i denna artikel, eftersom de kostar ca $3,500. De är värt att hyra om ditt hus är i riktigt dålig form, men vi skulle inte föreslå att köpa en (om du planerar att starta ett tryck tvätt företag).

Den Totalt sett Bästa: Solen Joe SPX3000 Electric Power Bricka

Solen Joe

Om du letar efter en prisvärd, kompakt, kraftfull högtryckstvätt, då bör du kolla in Solen Joe SPX3000 elektrisk tvättmaskin. Det driver ut vatten på en kraft 2,030 PSI, och den har även en inbyggd varmvattenberedare som kan värma vatten till 104 grader Fahrenheit (en funktion som normalt är reserverad för $3,500 kommersiell kvalitet makt brickor).

Trots att Solen Joe är kompakt storlek, det kommer med en 20-fots slang, och det är byggt med två rengöringsmedel tankar och fem munstycke bilagor för olika städjobb. Detta är en fantastisk kompromiss mellan en bärbar elektrisk högtryckstvätt och en kraftfull gas bricka.

Det Bästa Av Det Totala

Solen Joe SPX3000 Tryck Joe 2030 PSI 1.76 GPM 14.5-Amp Elektrisk högtryckstvätt

På 2,030 PSI, Solen Joe SPX3000 är en kraftfull, prisvärd elektrisk högtryckstvätt. Det är ett bra val för alla som vill blanda kraften i en gas högtryckstvätt med bekvämligheten av en elektrisk högtryckstvätt.

Handla Nu

$83.00
Fler erbjudanden

Budgeten Plocka: Stanley SHP1600 Electric Power Bricka

Stanley

Stanley SHP1600 elektrisk högtryckstvätt kostar mindre än $100 och har en anständig av 1 600 PSI. Att vara liten och lätt, den är lätt att förvara i garaget eller föra in för lite städning inomhus. Det kommer också med ett 20′ slangfäste och har en justerbar slang munstycke, så att du kan nå och rengöra olika ytor.

Om du bara behöver en högtryckstvätt för rutinmässig rengöring, detta är en no-brainer. Det kan inte vara så stark som andra elektriska högtryckstvättar (och det behöver inte hålla ett ljus till gas-brickor), men det är tillräckligt stark för rutinmässig rengöring jobb och liten nog att stoppa undan när den inte används.

Budgeten Plocka

Stanley SHP1600 Electric Power Bricka, 1600 PSI, Gul

Stanley SHP1600 elektrisk högtryckstvätt har 1,600 PSI, vilket är perfekt för de flesta rutinmässig rengöring jobb. För mindre än $100, detta är den idealiska högtryckstvätt för de flesta villaägare.

Handla Nu

$90.23
Fler erbjudanden

Premien Plocka: Simpson MSH3125 Gas högtryckstvätt

Simpson

Simpson MSH3125 är en fantastisk 3,200 PSI gas högtryckstvätt. Att köra på en Honda GC190 motorn, den är byggd med en slitstark stålram som bör överleva ett decennium av regelbunden användning. För att inte nämna denna högtryckstvätt är förvånansvärt mobil (du kan tacka dessa gigantiska däck), och det har fem snabba-anslut munstycken och en 25′ slang för någon rengöring situation.

Naturligtvis, det är värt att notera att Simpson MSH3125 är nästan lika stor som en gräsklippare. Om du är bekymrad över lagring, kanske du vill få en mindre gas högtryckstvätt eller en elektrisk högtryckstvätt.

Premien Plocka

Simpson MSH3125 MegaShot Gas högtryckstvätt Powered by Honda GC190, 3200 PSI vid 2,5 GPM

Simpson MSH3125 är en fantastisk 3,200 PSI gas högtryckstvätt. Det är byggt med en slitstark stålram och är förvånansvärt mobil trots sin storlek.

Handla Nu

$378.00
Fler erbjudanden

En Prisvärd Gas Bricka: WEN PW3100 Gas högtryckstvätt

WEN

Du behöver inte punga ut med $400 för att få kraften av en gas högtryckstvätt. WEN PW3100 gas högtryckstvätt kostar ungefär lika mycket som en premium elektrisk högtryckstvätt, men det har ett anständigt 3,100 PSI, kommer med fem snabba-anslut munstycken, och även innehåller ett 30′ slang.

WEN PW3100 är mycket mindre än de flesta gas högtryckstvättar (ca 2′ 2″), så du behöver inte oroa dig för mycket om lagring. Men det är oftast gjorda av plast och lätt metall, så det kan inte pågå så länge som vissa andra gaser eller högtryckstvättar.

En Prisvärd Gas Bricka

WEN PW3100 Gasdrivna 3100 PSI 208cc högtryckstvätt, CARB-Kompatibla

WEN PW3100 3,100 PSI gas högtryckstvätt är förvånansvärt prisvärd och kompakt, och den har alla funktioner som du förväntar dig från en dyrare gas högtryckstvätt.

Handla Nu

$328.45
Fler erbjudanden

För Proffs: Bud Generac 6565 Gas Högtryckstvätt

Generac

Letar du efter en extra kraftfull högtryckstvätt? Den Generac 6565 gas högtryckstvätt är utformad speciellt för kommersiell användning, och ståtar med en fantastisk 4,200 PSI rengöring makt. Gjord med stor, slitstarka material, och det kommer med fem snabba-anslut munstycken för olika städning situationer och har en löjligt lång 50′ slang som är stark nog att klara år av missbruk.

Den Generac 6565 har mer makt än de flesta människor behöver. Om du letar efter denna typ av makt (det är ditt jobb, du har en hel del egendom, etc.), då är detta högtryckstvätt för dig. Men om du bara vill att skölja ner den sidan av huset ett par gånger per år, kan det vara smartare att gå med en billigare (kanske elektrisk) högtryckstvätt.

För Proffs

Generac 6565 4,200 PSI 4.0 GPM 420cc OHV Gas Powered Kommersiella högtryckstvätt

På 4,200 PSI rengöring makt, Generac 6565 är idealisk för professionell användning. Det är super stark, super hållbara, och kan förvandla stora städjobb i cakewalks.

Handla Nu

$989.00
Fler erbjudanden