Det Bästa Akut/Camping LED-Lyktor

0
145

Är du rädd för mörkret? Vänta, svara inte—det spelar ingen roll. Oavsett om du går camping eller bara vill vara förberedd om elen går ut, kommer du att behöva en bra lantern. Vi fick du.

Vad som är Viktigt att Leta efter i en LED-Lykta?

Att ha en ljuskälla är otroligt viktigt när man går på en övernattning resa, det är lätt att få ont samtidigt som fumlar runt i mörkret, speciellt i skogen. Här är några saker du bör tänka på för att ha en rolig och säker resa.

  • Ljusstyrka: En lykta ska kunna ljust lyser upp en campingplats och också låter dig att bekvämt läsa i ditt tält. Ljusstyrkan på LED-lykta mäts i lumen—40-80 lumen är en bekväm låg inställning, och 250-400 är ett lysande hög inställning. Att du egentligen bara behöver mer än att om din campingplats är ovanligt stort, och du bara vill ta med en lykta.
  • Batteriets Livslängd: Om du ska på en camping resa, vill du inte att behöva ladda din lykta eller ta med en massa extra batterier. En bra lantern bör pågå ett par nätter på en laddning. Tjugo timmar på en hög inställning och 100 timmar på en låg inställning är ett utmärkt ställe att börja. LED-Lyktor brukar komma i antingen eller laddningsbara batteri-drivna alternativ, men några kommer i båda.
  • Hållbarhet: En bra lantern behöver för att kunna ta del faller; det är en offentlig del av utrustningen, och den karga miljö kommer oundvikligen att leda till vissa olyckor. Lyktor ska kunna motstå ett fall från en standard bära höjd och måste vara vattentät för att skydda från regn och oavsiktliga utsläpp.
  • Vikt: Många människor bär lyktor runt med dem eller binda dem till sina väskor för att använda som ett ljus medan vandring. En tung lantern är bara en sak att göra samtidigt som du går en stig eller klättra upp för ett berg. Det är också värt att notera att batteri-drivna lyktor inte lista vikt med batterier ingår, så det är viktigt att ta hänsyn till att om du försöker att packa lätt.
  • Funktioner: Moderna lyktor också har extra funktioner som krokar, SOS blinkande lägen, torr lagring, avtagbar ficklampor och mycket mer.

Det Bästa för de Flesta Människor: UST 30-Dagars Duro LED

Om du ska på en längre resa eller bara bygga en nödsituation kit för grov gånger, batteritiden på din lantern är en viktig funktion. UST 30-Dagars har löjligt lång batteritid, på en laddning det kan pågå 22 timmar på hög och en jättestor 30 hela dagar med kontinuerlig användning på dess låga inställningen. En uppsättning batterier är allt du behöver för att hålla denna sak lyser hela natten lång.

Den här lyktan har hög, medel, låg och SOS inställningar och kan få upp till 700 lumen, ljust nog att tända en stor campingplats. Den är tillverkad av gummerad ABS-plast som kan ta stryk och överleva hårda väderförhållanden. Lyktan världen är även löstagbar för att mer direkt ljus, och undersidan är en krok för att hänga upp lyktan från ditt tält stolpe eller ett träd. Denna otroligt mångsidig lantern är perfekt för alla omständigheter och är vårt bästa val för de flesta människor.

Det Bästa för de Flesta Människor

UST 30-DAGARS Duro LED Bärbara 700 Lumen Lykta med Livslängd LED-Lampor och Krok för Camping, Vandring, Akut-och Utomhus Överlevnad

Om du letar efter LED-lykta med otrolig batteritid, UST 30-Dagars Duro LED är toppen utmanare. När det gäller batteritid, inget kommer i närheten.

Handla Nu

$39.99
Fler erbjudanden

De Bästa Budget Val: Vont Hopfällbara Lyktor:

Kanske du är på en budget och bara behöver en lampa för ditt tält, eller om du letar efter extra lyktor att ge till ditt barn så att du kan hålla reda på dem på natten. Dessa Vont hopfällbara lyktor är perfekta för en mängd olika situationer, är mycket billiga, och kommer i förpackningar om 2 eller 4. Det lägre priset gör uppoffringar i både batteritid och ljusstyrka även om, som de bara pågå i cirka 12 timmar på 100 lumen, men det är fortfarande gott om tid för ett par nätter (förutsatt att du inte lämnar dem att köra medan du sover). Dessa lyktor är bra att ha i nödfall, eftersom de kan användas för att lysa upp flera rum eller distribueras, så att alla har sin egen. LED-lampor kollaps i lyktan, vilket sparar utrymme och som också fungerar som on/off-switch. Om allt man behöver är en ljus och inte vill spendera alltför mycket, Vont hopfällbara lyktor är perfekta för dig.

De Bästa Budget Plocka

Vont 2-Pack LED-Camping Lantern, Super Ljusa Bärbara Lyktor, Måste Ha Under Orkaner, Olyckor, Stormar, Avbrott, Ursprungliga Patenterade Fällbara Camping Ljus / Lampa (Inklusive Batterier)

Camping behöver inte vara dyrt. Om du vill ha hög kvalitet LED-lyktor till billiga priser, Vont Hopfällbara lyktor är perfekta för dig.

Handla Nu

$19.97
Fler erbjudanden

Premien Plocka: Streamlight Super Belägring

Det finns mer att moderna lyktor än bara en ljus elektriskt ljus—det finns massor av extra funktioner som ger en bättre upplevelse. Den Streamlight Super Belägring har allt du kan önska dig i en lykta. Den har 5 Lysdioder, två vita och fyra röda, den vita LYSDIODEN ger en galen 1100 lumen ljus, och den varar i sex timmar på hög och 36 timmar på låg (125-lumen.) De fyra röda Lysdioder bevara mörkerseende, så att dina ögon behöver inte anpassa sig kontinuerligt, och de sista för över 140 timmar på hög och för över 300 på låg.

Lyktan har en hel del fler funktioner än att bara kunna lysa upp en campingplats. Super Seige har en 10,400 mAh laddningsbart batteri, så det finns ingen anledning att köpa någon extra batterier och USB-portar gör det fungera som en portabel laddare. Lyktan är vattentät, har en säker torrt utrymme att skydda dina saker från väder och vind, och om den flyttbara lykta världen är ordentligt stängd, det kommer även att flyta på vatten. Den Streamlight Super Siege är premium val om du ska gå på en camping resa.

Premien Plocka

Streamlight 44947 Super Belägring 120V AC, Uppladdningsbara och Bärbara USB-Laddare, Coyote – 1,100 Lumen

Den Streamlight Super Siege är ett funktionsspäckade lykta som kommer att lysa upp din camping resa. Det har flera vita och röda LED-lägen som är perfekt till varje situation.

Handla Nu

$98.77
Fler erbjudanden

Den Bästa Kombinationen Lykta och Ficklampa: LE 1000L

Lyktor har mycket brett strålar som lyser upp stora områden väl, men är inte ett perfekt alternativ till en vanlig ficklampa som är mycket bättre med precision belysning. Så, det är en kombination lyktor att sätta båda funktioner i en och samma produkt. LE Camping Lantern 1000L har en vit bakgrund (70-130 lumen) på vänster sida och en röd lampa på rätten för en kombination av 5 olika ljuslägen. Det använder en riktad ficklampa på toppen som en spotlight (400-1000 lumen) som lyser upp till 1650ft. Denna lykta är uppladdningsbar, fungerar som en bärbar laddare sig själv, och det är vattenavvisande, men fokus på den otroligt ljusa strålkastare levereras med kortare batteritid (5 timmar viktigaste ljus, 6-12 timmar kvar vita sidan). LE 1000L som är perfekt för att gå runt på natten eller som en strålkastare.

Den Bästa Kombinationen Lykta och Ficklampa

LE Uppladdningsbara LED-Camping Lantern, 1000LM, 5 Ljus Lägen, 3600mAh Power Bank, IPX4 Vattentät, Perfekt Lantern Ficklampa för Orkanen Akut, Fotvandring, Hem och Mer, är USB-Kabel Ingår

LE 1000L Camping Lantern är perfekt för antingen en camping resa eller en nödsituation kit. Dess huvudsakliga spotlight är fantastiskt för att lysa upp vägen framåt.

Handla Nu

$38.99
Fler erbjudanden

Det Bästa Lykta för Nödsituationer: LE 3300012-DW

Laddningsbara ljuslyktor är stort, vilket eliminerar en hel del krångel och extra pengar som spenderas på batteridrivna modeller.

Å andra sidan, efter att batteriet dör om du fortfarande är ute i skogen eller drabbas av en nödsituation, som du kanske inte kan ansluta till ett eluttag för att ladda den. Lyckligtvis, LE 3300012-DW är en lykta som arbetar med engångsbatterier och även har ett internt, uppladdningsbart batteri. Detta gör också att det är en stor lykta att ha till hands i händelse av nödsituationer.

Detta LE lantern har två löstagbara ficklampor, en kompass på toppen, och kan få upp till 600 lumen vid dess ljusaste inställningen. Den är vattenfast och levereras med en laddare för bil för en snabb påfyllning bort från ett vägguttag. Den totala batteritiden är inte bra på 4 timmar, men med ett fullt laddat internt batteri och tre D-cell batterier, kan det räcka dubbelt så länge. LE 3300012-DW är en fantastisk lykta som gör det möjligt för flera strömkällor garantera att du aldrig kommer att vara i mörker.

Det Bästa Lykta för Nödsituationer

LE LED Camping Lantern Laddningsbara, 600LM, Avtagbar Ficklampa, Perfekt Lantern Ficklampa för Orkanen Akut, Vandring, Fiske och Mer, USB-Kabel och billaddare Ingår

Ibland behöver du vara säker på att din lykta går att slå på. Med LE 3300012-DW, du kommer aldrig att behöva oroa dig med ett uppladdningsbart och utbytbart batteri alternativ.

Handla Nu

$29.99
Fler erbjudanden