De Beste Sos/Camping LED-Lantaarns

0
121

Ben je bang in het donker? Wacht, don ‘ t antwoord dat—het maakt niet uit. Of u nu gaat kamperen of gewoon wilt worden voorbereid als de stroom gaat, je gaat naar een goede lantaarn. We hebben je.

Wat is Belangrijk om te Kijken voor een LED-Lantaarn?

Het hebben van een lichtbron is ongelooflijk belangrijk als je op een overnachting reis; het is gemakkelijk om pijn doen tijdens het geklungel in het donker, vooral in de bossen. Hier zijn een paar dingen die je moet overwegen om een leuke en veilige reis.

  • Helderheid: Een lantaarn moet in staat zijn om helder licht op een camping en laat u comfortabel lezen in de tent. De helderheid van een LED-lantaarn wordt gemeten in lumen—40-80 lumen is een comfortabele, lage instelling, en 250-400 is een verhelderende hoge instelling. Je zult maar echt wel meer nodig dan dat, als je de camping is bijzonder groot en u wilt alleen een lantaarn.
  • Levensduur van de batterij: Als je van plan bent op een camping trip, je wilt niet te hebben om te laden uw lantaarn of om een bos van extra batterijen. Een goede lantaarn zou moeten duren een paar nachten op één lading. Twintig uur op een hoge instelling en 100 uur op een lage stand is een uitstekende plek om te beginnen. LED-Lantaarns komen meestal in of oplaadbare batterij-aangedreven opties, maar sommige komen in beide.
  • Duurzaamheid: Een goede lantaarn moet in staat zijn om te nemen wat valt; het is een buitenzwembad op het stuk van de apparatuur, en de ruwe omgeving zal onvermijdelijk leiden tot een ongeval. Lantaarns moet bestand zijn tegen een val van een standaard voeren hoogte en de noodzaak om waterbestendig te beschermen tegen regen en accidentele lozingen.
  • Gewicht: Veel mensen dragen lantaarns met hen of binden ze hun zakken te gebruiken als een licht tijdens het wandelen. Een zware lantaarn is slechts één ding te dragen, terwijl je loopt een pad of het beklimmen van een berg. Het is ook vermeldenswaard dat de batterij-aangedreven lantaarns niet een lijst van het gewicht met batterijen, dus het is belangrijk om rekening te houden dat als u probeert te licht.
  • Kenmerken: Moderne lantaarns hebben ook extra functies, zoals haken, SOS knipperende modi, droge opslag, afneembare zaklampen en nog veel meer.

Het Beste voor de Meeste Mensen: UST 30 Dagen Duro LED

Als je gaat op een lange reis of gewoon het bouwen van een emergency kit voor moeilijke tijden, de levensduur van de batterij van je lantaarn is een essentieel kenmerk. De UST van 30 Dagen is belachelijk lange levensduur van de batterij; met een volledig opgeladen batterij kan de laatste 22 uur op hoog en maar liefst 30 dagen lang continu gebruik op de lage stand. Een set batterijen is alles wat je nodig hebt om te houden van dit ding schijnt de hele nacht lang.

Deze lantaarn heeft een hoge, middelhoge, lage en SOS-instellingen en kunnen tot 700 lumen, helder genoeg om het licht van een grote camping. Het is gemaakt van rubber ABS kunststof dat tegen een stootje kunnen en overleven ruwe weersomstandigheden. De lantaarn wereld is afneembaar voor meer direct licht, en daaronder zit een haak om op te hangen de lantaarn vanuit uw tent paal of een boom. Dit ongelooflijk veelzijdige lantaarn is perfect voor elke omstandigheid en is onze beste keuze voor de meeste mensen.

Het Beste voor de Meeste Mensen

UST 30 DAGEN Duro LED Draagbare 700 Lumen Lantaarn met een Levensduur van LED-Lampen en Haak voor Kamperen, Wandelen, Nood-en Outdoor Survival

Als u op zoek bent naar LED lantaarn met een ongelooflijke levensduur van de batterij, De UST-30-Dagen-Duro LED is de top contender. Als het gaat om levensduur van de batterij, niets komt in de buurt.

Shop Nu

$39.99
Meer aanbiedingen

De Beste Budget Halen: Vont Inklapbare Lantaarns:

Misschien bent u op een budget en moet gewoon licht voor uw tent, of u op zoek bent naar extra lantaarns te geven aan uw kinderen, zodat u kunt houden van hen in de nacht. Deze Vont inklapbare lantaarns zijn ideaal voor een verscheidenheid van situaties, zijn erg goedkoop, en wordt geleverd in verpakkingen van 2 of 4. De lagere prijs is het offer in zowel de levensduur van de batterij en de helderheid hoewel, als ze rond 12 uur op 100 lumen; dat is echter nog voldoende tijd is voor een paar nachten (ervan uitgaande dat je laat ze niet lopen terwijl je slaapt). Deze lantaarns zijn geweldig om te houden in geval van nood, omdat ze kunnen worden gebruikt om meerdere kamers of verspreid, dus iedereen heeft hun eigen. De LED-lampen ineenstorting in de lantaarn, het opslaan van de ruimte en treedt ook als de aan/uit-schakelaar. Als alles wat je nodig hebt is een licht en niet te veel willen betalen, de Vont inklapbare lantaarns zijn perfect voor je.

De Beste Goedkope Pick –

Vont 2 Pack LED Camping Lantaarn, Super Lichte Draagbare Lantaarns, Moet Tijdens Orkanen, Rampen, Stormen, Uitval, Originele Gepatenteerde Inklapbare Camping Verlichting / Lamp (Inclusief Batterijen)

Kamperen hoeft niet duur te zijn. Als u wilt een hoge kwaliteit LED-lantaarns voor goedkope prijzen, de Vont Inklapbare lantaarns zijn perfect voor je.

Shop Nu

$19.97
Meer aanbiedingen

De Premie Halen: Streamlight Super Beleg

Er is meer aan de moderne lantaarns dan alleen een lichte elektrische licht—er zijn tal van extra functies die zorgen voor een veel betere ervaring. De Streamlight Super Beleg heeft alles wat je zou kunnen vragen om in een lantaarn. Het heeft 5 Led ‘ s—een witte en vier rode, de witte LED zorgt voor een krankzinnige 1100 lumen aan licht, en het duurt zes uur op hoog en 36 uur op een laag (125 lumen.) De vier rode Led ‘ s behouden de visie van de nacht, zodat uw ogen niet hoeft te wijzigen voortdurend, en ze voor het laatst voor meer dan 140 uur op hoog en meer dan 300 op laag.

De lantaarn heeft veel meer functies dan alleen maar in staat zijn om het licht van een camping. De Super Belegering heeft een 10,400 mAh oplaadbare batterij, dus er is geen noodzaak om te kopen een extra accu ‘ s, en de USB-poorten is het dubbele als een draagbare lader. De lantaarn is waterproof, heeft een veilig-dry-compartiment beschermt je spullen tegen weer en wind, en als het verwisselbare lantaarn wereld is goed gesloten, het zal zelfs drijven op het water. De Streamlight Super Siege is de beste keuze als je van plan bent op een camping trip.

De Premie Halen

Streamlight 44947 Super Beleg 120V AC, Oplaadbare, Draagbare USB-Oplader, Coyote – Van 1100 Lumen

De Streamlight Super Siege is een functie-verpakt lantaarn die zullen opvrolijken uw het kamperen reis. Het heeft meerdere witte en rode LED-modi die perfect zijn voor elke situatie.

Shop Nu

$98.77
Meer aanbiedingen

De Beste Combinatie Lantaarn en Zaklamp: LE 1000L

Lantaarns hebben een zeer brede stralen dat licht van grote gebieden goed, maar niet een perfect alternatief voor een gewone zaklamp die is veel beter met de precisie van de verlichting. Dus, er zijn een combinatie lantaarns die beide functies in één product. De Camping Lantaarn 1000L heeft een wit licht (70-130 lumen) aan de linkerkant en een rood licht aan de rechterkant voor een combinatie van 5 verschillende licht standen. Het maakt gebruik van een directionele zaklamp op de top als een spotlight (400-1000 lumen) dat verlicht 1650ft. Deze lantaarn is oplaadbaar, verdubbelt als een draagbare lader zelf, en het is water-resistent; echter, de focus op de ongelooflijk heldere schijnwerper komt met een kortere levensduur van de batterij (5 uur hoofdlicht, 6-12 uur linker witte kant). De LE 1000L dat is ideaal om te wandelen rond in de nacht of als een zoeklicht.

De Beste Combinatie Lantaarn en Zaklamp

LE Oplaadbare LED Camping Lantaarn, 1000LM, 5 Licht Modi, 3600mAh Power Bank, IPX4 Waterdicht, Ideaal Lantaarn Zaklamp voor op de Orkaan Noodhulp, Wandelen, Home en Meer, inclusief USB-Kabel

De LE 1000L Camping Lantaarn is geschikt voor een camping trip of een emergency kit. De belangrijkste spotlight is fantastisch voor de verlichting van de weg naar de toekomst.

Shop Nu

$38.99
Meer aanbiedingen

De Beste Lantaarn voor Noodgevallen: LE 3300012-DW

Oplaadbare lantaarns zijn groot, waardoor veel van het gedoe en extra geld besteed aan batterij-aangedreven modellen.

Aan de andere kant, nadat de batterij sterft als u nog steeds in het bos of het lijden van een noodsituatie, je zou niet in staat zijn om de stekker in een stopcontact om op te laden. Gelukkig, de LE 3300012-DW is een lantaarn die werken met wegwerp batterijen, en heeft ook een interne, oplaadbare batterij. Dit maakt het ook een grote lantaarn bij de hand te hebben in geval van calamiteiten.

Dit bestand lantaarn heeft twee afneembare zaklampen, een kompas op de top, en kunnen tot 600 lumen in de helderste instelling. Het is waterbestendig en wordt geleverd met een auto-oplader voor een snel op te laden buurt van een stopcontact. De totale levensduur van de batterij is niet goed in 4 uur, maar met een volledig opgeladen interne batterij en de drie D-cel batterijen, het kan twee keer zo lang duren. De LE 3300012-DW is een fantastische lantaarn die het mogelijk maakt voor meerdere energiebronnen, waardoor je je nooit meer in het donker.

De Beste Lantaarn voor Noodgevallen

LE GELEIDE Camping Lantaarn Oplaadbare, 600LM, Uitneembare Zaklamp, Ideaal Lantaarn Zaklamp voor op de Orkaan Noodhulp, Wandelen, Vissen en nog veel Meer, USB-Kabel en Auto-Oplader Inbegrepen

Soms moet je zeker op je lantaarn is weer op. Met de LE 3300012-DW, zult u niet ooit hebben te maken met de oplaadbare en vervangbare batterij opties.

Shop Nu

$29.99
Meer aanbiedingen