Buiten de coffeeshop: Onze Favoriete Plekken om te Werken op Afstand

0
86
Jacob Lund/Shutterstock

Als u lid wordt van de miljoenen mensen die op afstand werken, wordt je opeens geconfronteerd met een verrassende vraag: waar moet u werken?

Als een externe werker, de wereld wordt uw kantoor. Nog, de meeste mensen blijven in hun huis of trek naar hun favoriete café elke dag. Een kantoor aan huis of geliefde café zijn heerlijke plekken om te werken—maar als u het soms, het kan u helpen kanaal voor nieuwe inspiratie.

Wanneer u aan het werk gaan in een nieuwe stad (of zelfs van een nieuwe wijk), is het handig te vinden om nieuwe, creatieve werkruimten.

Als u nodig hebt om te schudden van je werk routine, probeer dan een van deze coole locaties.

Een Late-Night Bakker

De laatste jaren, veel grote steden hebben sprong op de “midnight bakkerij” de trein. Deze trend begon met een cookie levering keten die aangeroepen is Slapeloosheid Cookies—de doelgroep is studenten. Sindsdien is veel te late-night cookie bedrijven en bakkerijen geopend om te concurreren.

Deze bedrijven bieden meestal chill ‘ s nachts hangout ruimtes als een alternatief voor bars en restaurants. En voor de afstandsbediening werken menigte, kunnen ze ideaal zijn winkel op te zetten. U waarschijnlijk niet zal hebben om te concurreren voor een tabel of omgaan met grote, storende drukte. En de vers gebakken goederen zeker geen pijn.

De Bibliotheek

Bibliotheken bieden een rustige, werk-vriendelijke omgeving en voor de overgrote meerderheid van hen hebben ook gratis Wi-Fi. Naast veel tafels en stoelen, sommige hebben zelfs een eigen kamers waar u met uw kantoor.

Een nadeel is het internet heeft de neiging om langzaam. Als je niet veel online, maar dit zal niet een probleem.

Bump up de leergierige sfeer, je kunt werken in een college library. Je hoeft geen student te zijn. Veel college bibliotheken zijn open voor het publiek de hele tijd of tijdens bepaalde uren van de dag.

Mogelijk moet u zich aanmelden voor een gast bibliotheek-kaart en de regels afhankelijk zijn van het college. Maar dit zijn uitstekende plekken om te werken—u zult worden omringd door gericht de studenten, en de gebouwen zelf zijn vaak mooi.

Coworking Spaces

fizkes/Shutterstock

Coworking spaces zijn gemeenschap kantoorruimten specifiek gericht op externe medewerkers. U betaalt voor de toegang maandelijks, wekelijks of dagelijks, afhankelijk van hoe vaak u heeft de ruimte nodig.

Het is prijzig voor het huren van een coworking space in sommige steden, maar ze komen met extraatjes. U kunt netwerken met andere externe medewerkers, gebruik maken van conferentiezalen, of zelfs gratis workshops en trainingen. De extra ‘ s zijn afhankelijk van de ruimte, maar ze is misschien de moeite waard het geld.

Musea

Veel musea hebben aangesloten cafés of restaurants bieden een rustige, elegante plaatsen in te stellen voor het werk. Ook al bent u niet in de galerijen zelf, deze ruimtes hebben vaak een interessant kunstwerk of prikkelende installaties, kunnen ze inspirerend.

Boekhandels

Sommige boekhandels bieden gewijd aan het lezen van ruimtes waar mensen aan kunnen hangen en lees hun nieuwe boeken. Als er ook Wi-Fi, kan dit een ideale plek om te werken.

Omdat iedereen het lezen, het is bijna altijd rustig. En als je een pauze nodig hebt, kunt u bladeren door een paar boeken.

Hotels

De lobby van het Hotel hebben vaak een reeks van open tafels en comfortabele meubels. En een paar mensen hangen er tijdens de dag, dus het is rustig genoeg om te richten. Dit is een geweldige plek om te werken, zelfs als je niet in de buurt van een grote stad.

Het personeel meestal wordt ervan uitgegaan dat u er nu verblijft, zodat ze geven u de Wi-Fi-wachtwoord, het internet heeft de neiging om snel te zijn.

Als je voelt raar aan dat te doen zonder dat het een betalende klant, hoewel, kunt u terecht in het bijbehorende restaurant of cafe en om iets voor aan de slag te gaan. Hotel-restaurants zijn ook vaak langzaam gedurende de dag, dus ze maken grote werkruimten.

Sportscholen

Als u een lidmaatschap van de sportschool, je niet genoeg, je zou in staat zijn om te zetten in een externe werkruimte. Melker sportscholen hebben vaak cafés of hangout ruimtes voor leden.

Ook, zult u waarschijnlijk vinden het gemakkelijker in te passen in een training als je al bij de sportschool voor het werk.

Parken

Sommige parken zijn voorzien van gratis openbare Wi-Fi nu ook. Je zou niet in staat zijn om de stekker in uw computer, maar u kunt genieten van de frisse lucht tot je batterij leeg is. Dit is een geweldige plek om te werken tijdens de zomer om te voorkomen dat het mooi weer FOMO.

RELATEDWhy Is Het Belangrijk om de Balans te vinden tussen Werk en Leven?

Hoe langer u werkt vanuit huis, hoe beter je zult krijgen bij het vinden van plaatsen die passen bij uw stijl van werken. Deze lijst u begonnen krijgt. Maar als je dan ziet de hele wereld als uw potentiële kantoor, kom je met veel nieuwe plaatsen om te werken.

Natuurlijk, het is belangrijk om te voorkomen dat de verleiding om te werken waar je ook gaat. Zorg ervoor dat u handhaven van een gezonde work-life balance.