U Kunt Nog steeds Windows 10 Gratis Met Windows 7, 8, of 8.1 Toets

0
216

Microsoft ‘ s gratis Windows-10 upgrade-aanbieding is over–of is het? Er is nog een manier om Windows te activeren is een 10 met Windows 7, 8, of 8,1-toets, in aanvulling op Microsoft ‘ s toegankelijkheid bieden.

Update: We oorspronkelijk schreef dit artikel in 2016, maar deze upgrade truc werkt nog steeds in 2019!

U Kunt Nog steeds Gebruik van een Sleutel met de Verjaardag Update

GERELATEERD: U Kunt Nog steeds Windows 10 Gratis Microsoft de Toegankelijkheid van de Site

Als onderdeel van de Windows-10 November-update, Microsoft gewijzigd Windows 10 installer disc te accepteren Windows 7 of Windows 8.1 toetsen. Hierdoor konden gebruikers van het uitvoeren van een schone installatie van Windows 10 en voer een geldige Windows 7, 8, of 8.1 sleutel tijdens de installatie. Windows 10 dan zou een rapport dat de belangrijkste Microsoft-servers en Windows 10 activering servers zou geven uw PC een “digital recht”, (nu een “digitale licentie”) om door te gaan met Windows 10 gratis, net zo als je had opgewaardeerd.

Dit werkt ook in Windows 10. Zelfs als u geen toets gedurende het installatie proces, ga je naar Instellingen > Update en Beveiliging > Activering en voer een Windows 7 of Windows 8.1 sleutel hier in plaats van een Windows-10-toets. Uw PC ontvangt een digitale machtiging.

Nu, zelfs al is het gratis upgrade aanbieding is technisch over, deze methode werkt nog steeds in de Jubileum-Update, ofwel bij de installatie van Windows met 10-Jarig bestaan Update media of door het invoeren van de sleutel na het installeren van Windows-10. Voer een willekeurige Windows 7, 8, of 8.1 toets die nog niet eerder zijn gebruikt om te upgraden naar 10, en Microsoft ‘ s servers geven de hardware van de PC een nieuwe digitale licentie die u zal toestaan om door te gaan met Windows 10 voor onbepaalde tijd op die PC.

Microsoft is niet vrijgegeven enige vorm van verklaring over deze upgrade methode op alle. Het is mogelijk dat Microsoft uitschakelen snel, maar het is ook mogelijk Microsoft zal kijken de andere kant op en blijf deze truc rond te moedigen meer Windows-10-upgrades voor een lange tijd te komen.

Hoe u een Windows 7, 8, of 8,1-Toets om Windows 10

GERELATEERD: Hoe Vind Je Verloren Windows of Office-Product Toetsen

Dit proces is eenvoudig. Eerste, moet u een Windows 7 -, 8 -, of 8.1-toets. Als u één van die rondslingeren, geweldig. Als u niet, u kunt gebruik maken van een hulpmiddel zoals NirSoft is ProduKey te vinden van de sleutel die momenteel wordt gebruikt op uw Windows 7, 8, of 8.1 PC. Schrijf het op.

Zorg ervoor dat u back-ups van uw belangrijke bestanden voordat u verder gaat. Zelfs als u van plan op het uitvoeren van een upgrade installeren iets mis kan gaan. Het is altijd een goed idee om back-ups, met name bij het installeren van een nieuw besturingssysteem.

Maken van Windows-10 installatie media als je niet al een hebt liggen. U kunt dit doen met Microsoft ‘ s Windows 10 media creatie tool. Selecteer dan “installatie media voor een andere PC” en de tool zal bieden aan het maken van een opstartbare USB-flash-station of het branden van een bootable DVD.

Plaats de installatie-dvd in de computer die u wilt upgraden, opnieuw opstarten en opstarten van de installatie media. Het installeren van Windows 10 normaal. U kunt een upgrade-installatie uitvoeren waarmee u uw bestaande bestanden of een schone installatie dat wist uw systeem schijf.

Als je wordt gevraagd een sleutel invoeren, voert u het Windows 7 -, 8 -, of 8.1-toets. De installer zal accepteren deze toets en het installatie proces zal gewoon doorgaan.

(Als je een Windows 8 8.1 systeem met de product key die is ingesloten in uw systemen met UEFI firmware of BIOS, je kan ook klikken op “heb ik niet een product key.” Windows 10 zou automatisch moeten de sleutel vinden in uw UEFI firmware later en activeren van uw systeem.)

Nadat u hebt geïnstalleerd Windows 10, ga dan naar Instellingen > Update en Beveiliging > Activering en ziet u dat uw PC is voorzien van een digitale licentie.

Als je niet invoeren van een toets gedurende het installatie proces kunt u een Windows 7 -, 8 8.1 toets rechts in het venster, wanneer u bent u wordt gevraagd om een Windows-10-toets. Windows zal controleren in Microsoft ‘ s servers en geven uw PC een digitale licentie voor Windows 10.

Zo eenvoudig is dat. Als je ooit wilt Windows opnieuw installeren 10 in de toekomst, moet u in staat gebruik te maken van dezelfde Windows 7, 8, of 8.1 sleutel die u hier invoert. Die toets zal worden geassocieerd met een “digitale license” op de Microsoft-servers, zodat u verder kunt het opnieuw installeren van Windows 10, zelfs als Microsoft schakelt deze methode van het verwerven van Windows 10.

U kunt zich ook aanmelden bij uw nieuwe PC met een Microsoft-account en dat de toets wordt gekoppeld aan uw Microsoft-account, waardoor het gemakkelijk is om te activeren van uw digitale licentie-als u ooit Windows opnieuw moet installeren 10 later.

LEES VERDER

  • “Wat Kan ik Doen met Mijn Oude iPhone?
  • “Hoe Stream UFC 242 Khabib vs. Poirier Live Online
  • “Gratis te Downloaden: Microsoft PowerToys voor Windows 10
  • “Hoe te Overklokken RAM-geheugen Uw Computer
  • “Wat is Nieuw in Chrome 77, Aankomst 10 September