Hoe om Permanent te Verwijderen van Microsoft Teams op Windows 10

0
183

Als Microsoft Teams houdt zelf opnieuw installeren op uw Windows-PC en de lancering zelf op de boot, er is een oplossing. U kunt niet alleen het verwijderen van Microsoft Teams de gebruikelijke manier: Je hebt om het te verwijderen tweemaal.

Het is gek, maar dat is hoe het werkt. Specifiek, zult u moeten verwijderen, zowel van Microsoft “Teams” en de “Teams Machine-Breed Installer.” Als je gewoon verwijderen van de Microsoft Teams toepassing, de machine-breed installatieprogramma opnieuw elke keer dat u zich aanmeldt bij uw PC. Om volledig te verwijderen van Teams, u moet verwijderen van beide toepassingen.

Om te verwijderen, ga dan naar Instellingen > Apps > Apps en onderdelen op Windows-10.

Onder Apps en features, zoeken naar “Teams.” Verwijderen van zowel Microsoft Teams en Teams van de Machine-Grote Installateur.

U kunt ook gebruik maken van de klassieke Configuratiescherm te deïnstalleren van deze toepassingen. Hoofd naar Configuratiescherm > Programma ‘ s > een Programma Verwijderen, zoek op “Teams” en verwijdert u zowel Microsoft Teams en Teams van de Machine-Grote Installateur.

Je bent klaar! De volgende keer dat u zich aanmeldt bij uw PC, Teams niet automatisch opnieuw installeren zelf. Het zal verwijderd blijven van uw systeem totdat u het downloaden en installeren op doel.

Als u de website van Microsoft opmerkingen, Teams zal ook worden verwijderd als u Office verwijderen van uw systeem. Microsoft Office lijkt op het automatisch installeren van beide Teams en de Teams van de Machine-Grote Installateur in veel gevallen.

LEES VERDER

  • “Zes Gemeenschappelijke Smarthome Fouten Die Beginners Maken
  • “Wat Kan ik Doen met Mijn Oude iPhone?
  • “Gratis te Downloaden: Microsoft PowerToys voor Windows 10
  • “Hoe te Overklokken RAM-geheugen Uw Computer
  • “Wat is Nieuw in Chrome 77, Aankomst 10 September