5 Nettsteder Du Bør Konsultere Før Du Flytter

0
126

Enten det er din første gang, eller din femtiende, flytting er aldri moro. Jada, du kan være glad for å bosette seg i et nytt hjem og starte en ny del av livet ditt, men selve prosessen med pakking hele livet i bokser og trekker det hele byen (eller land), kan bare beskrives som stressende.

Men det trenger ikke å være. Riktig sett av nettsteder som kan hjelpe deg hvert steg på veien, fra å finne et nytt sted å leve for å sørge for at du ikke glemmer noe i de vanskelige å nå skap.

Livability

Hvis du er på utkikk etter et nytt sted å leve basert på kulturen i byen i stedet for plassering og navn, Livability.com er stedet å gå. Nettstedet har spesialisert seg i å utforske kulturen i små og mellomstore byer.

De utforsker ting som mat scene i Des Moines, eller de beste byene for folk som liker å reise. Hvis du ikke er kresen om hvor du bor, Livability kan være en fin måte å oppdage nye muligheter.

AreaVibes

AreaVibes er en stor ressurs for å finne ut viktig informasjon om de enkelte bydelene. De gjør dette ved tildeling av et 100-point “Livability Score.” Bydelene er rangert basert på fasiliteter, levekostnader, kriminalitet, utdanning, sysselsetting, luftkvalitet, og den tilgjengeligheten av boliger.

Nettstedet gir også mye informasjon om hvert nabolag, for eksempel demografi og kriminalitet.

WalkScore

Hvis søket etter et flott sted å bo krever at du er i stand til å gå fra leiligheten din til dagligvarebutikk og et utvalg av lokale butikker og spisesteder, så WalkScore.com er din go-til ressurs.

Bare søk etter en by eller en adresse i, og WalkScore.com vil gi deg med avstand fra de viktigste attraksjonene, hvor lett det er å sykle i området, hva kollektivtransport som er, og hvordan du enkelt kan komme deg rundt til fots.

WalkScore gir også en liste over de beste byene å bo i hvis du vil heller ikke eier en bil.

MyMovingReviews

Å finne en pålitelig flytte bedriften er mye som å finne en god mekaniker – det er nesten umulig, og verdt sin vekt i gull når du finner dem.

MyMovingReviews.com er en verdifull ressurs som gir du med en flokk av andre ressurser, som en kostnad estimator som bidrar til å beregne hvor mye et trekk vil koste mellom stater, mellom land, og hvor mye du betaler for å ha bilen ble levert.

Du kan også vise en omfattende liste over anmeldelser av flyttebyråer i Usa, Canada, Australia og mange andre land.

Zillow

Når det gjelder å finne et sted å bo – og finne anmeldelser, plantegninger, pris poeng, og mye mer – det er noen alternativer som er bedre enn Zillow. Brukere kan se boliger til leie og til salgs, så vel som overnattingssteder som single-rom til leie i større boliger (perfekt for den store flytte til Manhattan du alltid har drømt om.)

Det er en av de mest populære og godt informert nettsteder på internett. På den annen side, det finnes andre alternativer:

  • Trulia.com
  • StreetEasy.com
  • Realtor.com
  • Homes.com
  • Apartments.com
  • Rent.com
  • ApartmentGuide.com

Å finne et nytt sted å bo er en lang og trukket ut prosessen – og flytting er en annen trukket ut prosessen. Men med disse verktøyene og nettsteder, kan du finne rett sted å leve som passer til dine ønsker, kan du finne en flott leilighet, og finne den beste movers med letthet.