3 Beste Spillene For Din RTX Ray Tracing GPU

0
127

Så du har kula og til slutt splurged på den nyeste, største RTX grafikkort fra Nvidia? Dette er den første forbruker-serien av grafikk-kort som kan gjøre real-time ray tracing. Ray tracing er en gjengivelse teknikk som bruker en simulering av lys for å lage nesten fotorealistiske lys og skygge.

Det er den beste teknikken sett i store økonomiske CGI-filmer, men er utrolig prosesserings-intensive. Den RTX kortene har dedikert maskinvare ment å akselerere ray tracing i spill som er spesielt opprettet for å dra nytte av det. Denne listen av spill er fortsatt ganske kort, men det vokser raskt.

De tre spill uthevet nedenfor representerer sentrale titler du kan spille akkurat nå som vil hjelpe enhver til å forstå kraften og virkningen av sanntids-ray tracing. Hvis du ønsker å se skinnende nytt kort i handling eller bare imponere dine venner, denne trioen er bare billetten.

På tidspunktet for skriving, for å muliggjøre RTX-ray-tracing i disse spillene, vil du trenger for å eie en av disse kortene:

  • RTX 2060
  • RTX 2060 Super
  • RTX 2070
  • RTX 2070 Super
  • RTX 2080
  • RTX 2080 Super
  • RTX 2080 Ti

Hvis du har et av disse kortene, som er den nyeste Windows-10 oppdatering og de nyeste Nvidia-driverne, du bør være god til å gå med noen av disse titlene.

Quake II RTX

Ja, du leste rett. Dette er den samme Quake II som først ble lansert helt tilbake i 1997. Quake II RTX tar kjernen i spillet, med sine grunnleggende geometri, og gjør det med full ray tracing.

De fleste RTX spill tilgjengelig akkurat nå bruker en hybrid tilnærming, bare ved hjelp av ray tracing for å velge effekter, sammen med mer tradisjonell belysning metoder. Quake II RTX tar nytte av spillet er lavere troskap til å vise oss hva en forskjell full ray tracing kan gjøre. Det er utrolig å se den lav-polygon verden av Quake II gjengitt i slike fotorealistiske måte, og det er mer enn nok til å oppfordre noen kjefter for å slippe.

Best av alt, du kan få det gratis. Minst, kan du få den gratis demo-versjon av spillet, som omfatter de første nivåene. Perfekt som en tech-demo. Alt du trenger å gjøre er å ta det fra Steam. Hvis du allerede eier full Steam versjon av Quake II og har det installert, kan du importere hele spillet i Quake II RTX.

Bortsett fra å være et visuelt slående presentasjon, dette er fortsatt en meget verdig shooter. Ytelsen er ikke dårlig heller, med en RTX 2060, og alle innstillingene cranked til max, en veldig spillbart 40 bilder per sekund er på tilbud på 1080p. Dessverre er dette versjon av Quake II mangler soundtrack, men med litt Googling kan du raskt lære hvordan å gjenopprette den.

Bytte mellom det tradisjonelle renderer og RTX er en doddle, så det er perfekt for en rask demo til nå åpen munn kamerater. Her håper den mørke og gotiske Quake jeg får samme behandling en dag.

Battlefield V

Den siste i en lang rekke imponerende multiplayer førstepersons skytespill, Battlefield V presset konvolutt på mange måter. Trenger du en omfattende maskinen for å få mest mulig ut av denne andre VERDENSKRIG-epoken, tittel, men det er så verdt det når du ser resultatene.

Battlefield V var det første spillet til å vise frem hva RTX maskinvare kunne gjøre, men den første versjonen av spillet slippes til det offentlige hadde noen alvorlige ytelsesproblemer. Etter noen dype optimalisering arbeid, selv en RTX 2060 GPU kan gi forbløffende ray tracing virkninger i dette frodige shooter.

I 1080p med en RTX 2060 på Høy forhåndsinnstilt og RTX cranked opp, bildefrekvens på eller nær 60 bilder per sekund er ikke uvanlig. Spillet ser helt fantastisk og RTX virkninger legge et lag av realisme som aldri har blitt sett i AAA-spill.

Du trenger ikke engang å kjøpe dette spillet i full utsalgspris. Det er i dag en del av Opphavet Tilgang abonnement, så for bare noen få dollar i måneden kan du spille dette, og et stort antall andre EA-titler. Enkeltspillerkampanjen er en morsom, omfattende tech-demo for RTX, men Battlefield ‘ s massive multiplayer delen er like vanedannende som noen gang også!

Kontroll

På tidspunktet for skriving, Kontroll er ganske muligens den beste utstillingsvindu for ray tracing i en moderne AAA-tittel. Dette er neste generasjon spill, grafikk og en overbevisende grunn til å kjøpe RTX maskinvare. Det hjelper også at det er en imponerende god tittel skapt av den berømte Rette studio kjent for klassikere som Max Payne.

Ligger i en retro-stil kontorbygg hosting “Federal Bureau of Control”, spilleren opplever en intens overnaturlige tredje-person shooter at fans av the X-Files eller Twin Peaks vil sikkert sette pris på. Mens spillet er cutting edge uten ray tracing, snu tech på gir bilder som er bokstavelig talt umulig å få noe annet sted.

Sann refleksjon simulering og arkitektur fylt med variert materiale overflater og lyskilder gjøre for en tittel som tar deg gjennom jakt glass. Ingenting annet ser dette bra akkurat nå.

Det er et stramt 3.-person shooter, med en god historie på toppen av de fantastiske bilder. Blir uten tvil den beste RTX-aktiverte spill på markedet akkurat nå er bare glasur på en svært vridd kake. Enda bedre, dette spillet har den beste DLSS implementering ennå ikke sett.

DLSS er en annen RTX-bare-funksjon som vil øke din bildefrekvens ved hjelp av dedikert maskin-læring maskinvare. Kombinert med ray tracing i Kontroll, det gir det beste fra begge visuell – og ytelse – verdener. Hva venter du på?

La Det Bli Lys!

Real-time ray tracing er raskt å etablere seg som fremtidens forbruker grafikk rendering. Tradisjonelle metoder for belysning scener i spill og andre 3D-programmer har nådd sitt høydepunkt. Utviklerne har fått tantalizingly nær foto-realisme ved hjelp av hva som utgjør en samling av triks, illusjoner og løsninger.

Nå er imidlertid en alder av grafisk snarveier går inn i sluttfasen. Sant emergent belysning simulering er over oss, og dem som har kikket på sin herlighet kan finne å gå tilbake til den kjedelige verden av tradisjonelle spillet grafikken en vanskelig pille å svelge. Du har blitt advart!