Wyze is Klaar om te Heersen over de Smarthome

0
106
Wyze

Smarthomes werkt het beste wanneer je genoeg apparaten per kamer geïntegreerde handig voor automatisering. Maar dat kan duur zijn. Wyze, echter kunnen beschikken over de juiste ingrediënten op de juiste prijs voor het uitvoeren van uw smarthome.

Wyze Al Maakt De Meeste Dingen Smarthome

Wyze

Om te beginnen met een basic smarthome, moet je een paar gadgets—smart-lampen, slimme stekkers en een voice-assistent te beheersen. Meer geavanceerde smarthomes toevoegen van extra apparaten en sensoren in te schakelen ware automatisering; stap in een kamer, en de lichten aan, bijvoorbeeld.

Helaas, dat laat u het kopen van slimme gadgets van een half dozijn bedrijven of meer en zetten in de tijd en de moeite om te integreren ze allemaal. Mogelijk moet u een aankoop van een hub om alles te verbinden, dan leert een ingewikkeld proces voor het creëren van routines en schema ‘ s.

Wyze is goed op weg om met alle gadgets een basic smarthome behoeften en is zelfs bezig in geavanceerde smarthomes. Van een bedrijf dat u kunt kopen indoor camera ‘ s, lampen, sensoren, en binnenkort slimme stekkers, waardoor u met minder intercompany finagling om u frustreren. En hoewel het nog niet aangekondigd voor een release datum nog, het bedrijf zelfs gezegd is het werken op een outdoor camera.

Je Krijgt Meer Apparaten voor Minder Geld

De andere uitdagende component voor het samenstellen van een uitgebreide smarthome is de kosten. Smarthome gadget prijzen snel de hoogte in gaan, en meestal de beste manier om hiermee om te gaan is om de uitrol van uw smarthome langzaam. Maar Wyze heeft u gedekt omdat de gadgets kost veel minder dan haar concurrenten. Je zou bijna beweren dat “de heilige koe, dat is goedkoop!” is een Wyze de gehele business model.

Overdekt Nest camera ‘ s kosten tussen de $200 en $300, en zelfs de goedkopere Arlo Q gaat voor $150. Maar Wyze Camera ‘ S? Verwachten te besteden tussen de $25 (voor Wyze Cam) en € 40 (voor Wyze Cam Pan) na verzending. Bij bijna een tiende van de kosten, u krijgt 90% van de functies van de andere bedrijven bieden zelfs een persoon detectie, zonder een abonnement. En de Wyze Cam Pan wordt geleverd met een functie Nest, en Arlo Q niet bieden: panning. Goed geplaatst, kunt u mogelijk de aankoop van een Wyze Camera te controleren een gebied dat zou vereisen twee Nesten of Arlo camera ‘ s.

Dat dezelfde focus op kosten van toepassing zijn op Wyze ‘ s andere producten. Wit met de Philips Hue slimme lampen variëren tussen de $12 en $21, met de laatste toevoeging van tuning functies, zodat u kunt de tint van de witte lamp geeft (zoals warm wit of koel wit). En je moet nog steeds om de aankoop van een $50 hub. Een tunable white smart-lamp van de Wyze zal u terug $12 (met scheepvaart), geen hub nodig. De kosten gaat omlaag naar $10 per stuk als u het kopen van een vier-pack.

Hoewel nog niet vrijgegeven, Wyze Stekker eruit ziet om door te gaan op die trend, kwam uit op $15 plus de verzendkosten voor een two-pack. Dat is minder dan de helft van de kosten van een aantal van onze favoriete slimme stekkers. Zelfs goedkope iClever slimme stekkers, die frustrerend te stellen, kosten meer dan Wyze pluggen wanneer ze lanceren.

En Wyze neemt de taart met zijn ongelooflijk goedkoop sensor kit.

Sensoren Nemen Uw Smarthome Nog Verder

Wyze

Spraakbesturing is niet het enige belangrijke deel van een soepel lopende smarthome. Misschien wel een van de beste smarthome functies komt van slimme sensoren.

Met smarthome sensoren, kunt u automatiseringen die dingen doen voor u, zoals het in-en uitschakelen van de verlichting bij u lopen in en uit de kamer. Helaas, de meeste smarthome sensoren vereisen een smarthome hub als Knipoog of SmartThings.

Smarthome hubs zijn ideaal voor geavanceerde gebruikers, maar ze zijn een extra uitgave en voorzien van een leercurve dan de eenvoudige routines Assistent Google en Alexa bieden.

Afgezien van de moeilijkheid factor van het gebruik van een smart hub, smarthome sensoren zijn duur. Samsung contact sensoren de kosten zo veel als $20 per sensor. Bewegingssensoren van Philips en Aeotec zijn tussen de $40 en $60 per stuk.

Maar de Wyze Zin Starter Kit is $25 voor drie contact op met sensoren en een IR-sensor. Als u nodig hebt om meer toe te voegen, een andere verpakking met vier contact-sensoren is $24, terwijl een IR-sensor gaat voor $9 (alle prijzen na verzending).

Contact sensoren zijn de sensoren die u op deuren, ramen, of iets dat wordt geopend. De ene helft gaat op de deur/raam en de andere helft op de muur. Wanneer de twee afzonderlijke, krijgt u een melding of een smarthome actie kan leiden. Ze zijn gemakkelijk in te stellen, maar zijn beperkt in wat ze kunnen detecteren (iets open).

IR-Sensoren detecteren wijzigingen in warmte of beweging in een gebied om hen heen. Zodra de sensoren detecteren van een verandering in het hoofd of in beweging, wordt een melding of smarthome actie. IR-Sensoren niet kunnen detecteren van beweging door windows, beperken hun gebruik tot binnen de bepaalde ruimte u deze plaatst.

De Wyze Zin Starter Kit wordt geleverd met een brug die je sluit die aan op een bestaande Wyze camera. Dat werkt net als een sensor hub specifiek voor Wyze sensoren. Eenmaal geïnstalleerd paar sensoren en het maken van automatiseringen (de zogenaamde regels) in de Wyze app.

Wyze

U kunt een Wyze contact sensor in uw kantoor, en het zal u de Wyze van bloembollen in die kamer op wanneer u op enter. Omgekeerd, een IR-sensor in dezelfde ruimte kan de lamp weer uit met een regel alleen geactiveerd nadat de IR-sensor niet detecteren van beweging voor een gekozen tijdstip.

Kunt u niet maken regels zo ingewikkeld als het aantal smart hubs nog, maar het is veel meer toegankelijk en betaalbaar.

Wyze is Nog steeds Ontbrekende Stukken

Slechts een paar ontbrekende stukjes… Josh Hendrickson

Voor ieder bedrijf heeft er voor gaan, Wyze, ontbreekt het nog aan een paar nodige stukken voor het uitvoeren van uw gehele smarthome. Als je een goede video deurbel of smart lock, je moet nog steeds om elders te kijken. Video deurbellen zijn een belangrijk onderdeel van de smarthome; in feite, ik kan niet leven zonder. Gegeven de camera karbonades Wyze heeft al aangegeven, een video deurbel lijkt niet iets wat het zou niet in staat het goed te doen.

Wyze werkt aan een outdoor-camera, die zal verlichten sommige van de noodzaak van een video deurbel in de tussentijd, maar het is nog geen release datum voor dat product nog niet.

Slimme sloten gaan hand in hand met video deurbellen—de combinatie klikt u voor het eerst bevestigen de identiteit van een persoon en ontgrendelen uw deur op afstand.

En zo groot als Wyze smart-lampen zijn, het niet oplossen van de licht schakelaar puzzel. Slimme lampen en verlichting zijn gezworen vijanden, als een lid van de familie zet de schakelaar van de lamp is niet slim meer. Een oplossing voor dat probleem, of het een slimme verlichting of iets innovatiefs, zoals de Lutron Aurora, zou een lange weg te gaan om het geven van een intuïtieve smarthome de hele familie houdt.

Maar als je kijkt naar alles wat het bedrijf te bieden heeft, het is moeilijk om te betogen met een Wyze-aangedreven smarthome. Niet wanneer zij doet hetzelfde werk voor veel minder dan de concurrenten en blijft om de mogelijkheden uit te breiden. Met een paar duwt in de juiste omgeving, het gesprek zal gaan van “als” je moet kopen in een Wyze aangedreven smarthome naar ‘wanneer’.