Wat Kan ik Doen met Mijn Oude iPhone?

0
119
Anna Hoychuk/Shutterstock

Uw oude iPhone niet nutteloos worden zodra u een nieuwe krijgt. Niet alleen gooi het in een lade—je kunt verkopen, te recyclen of om te zetten in iets cool!

Verkopen, Schenken, of Recycle Het

Zelfs als je meestal niet het verkopen van uw oude elektronica, moet u overwegen de verkoop van uw oude iPhone. Ze behouden aanzienlijk meer waarde dan hun Android-tegenhangers. Dankzij de allure van het Apple ecosysteem, solide constructie, en Apple ‘ s voortdurende inzet om oude apparaten via iOS-updates, een oude iPhone is een geweldige keuze voor veel consumenten.

U kan ook uw iPhone aan een vriend of familielid je denkt dat het op prijs zou stellen. Je zou kunnen maken van hun hele week!! Net ervoor dat u een back-up van uw gegevens, en vervolgens op alles wissen onder Instellingen > Algemeen > stel opnieuw in.

Een oude iPhone is ook een uitstekende eerste of tweede smartphone voor kinderen en tieners. Vergeet niet om het opzetten van de parental control app-Scherm de Tijd als je deze route te gaan.

Als je oude iPhone niet goed werkt, overweeg dan recycling. U kunt ook proberen om het te verkopen op eBay. Iemand die wil afschaffen voor de onderdelen zou kopen, maar als het niet functioneel is, u misschien niet veel geld voor.

Apple neemt de oude iPhones uit je handen, en je zou zelfs sommige Apple Store credit voor het door de Apple-Trade-In-programma. U kunt deze inleveren bij de plaatselijke Apple store of via de mail in.

Als geen van deze ideeën een beroep op u, er zijn veel andere manieren waarop u kunt recyclen van uw oude iPhone.

Het Jailbreak

U “jailbreak” van een apparaat wanneer u de installatie van niet-gemachtigde derde-partij software. Wanneer u dit doet naar een iOS-apparaat, liften veel beperkingen heeft Apple op. Dit betekent dat u kunt apps installeren vanaf andere locaties (niet alleen in de App Store), en het fundamenteel verandert de manier waarop iOS werkt.

Hackers hebben vrijgegeven een volledige jailbreak voor iOS 12.4 (en een deel van een voor 12.4.1) in augustus 2019. U kunt over het hoofd te unc0ver of TAIG9 te installeren op je apparaat via Safari, of u kunt het downloaden van de firmware te installeren via iTunes.

“Maar waarom niet gewoon de jailbreak je dagelijkse apparaat, in plaats?” Ik hoor je huilen. De waarheid is jailbreaken heeft een aantal grote nadelen. Je moet houden van dezelfde versie van iOS te houden van uw jailbreak, die niet geweldig is vanuit het oogpunt van beveiliging. Ook, wanneer je een jailbreak, verwijder je alle Apple waarborgen.

Bovendien zijn sommige apps (met name gericht zijn op beveiliging apps, zoals bank-of mobile payment processors) werken niet op een jailbroken apparaat. U zal worden overgeleverd aan de genade van het jailbreaken van de gemeenschap, die ernaar streven om crack iedere volgende iOS versie, maar hun succes tarieven enorm variëren. Voorafgaand aan iOS-12.4, iOS 9 was de laatste grote publieke jailbreak release.

U kunt de risico ‘ s wanneer u geen gebruik maken van je jailbroken iPhone voor belangrijke dingen. U hoeft niet aan uw primaire Apple ID in of buiten het huis. Als je hebt gebruikt een voorraad iPhone voor de jaren, het kan leuk zijn om te installeren tweaks en alles veranderen van de batterij-animatie aan de manier waarop het omgaat met meldingen.

Zet Hem in een Handheld Game Console

apple.com

Zelfs oude iPhones kunnen omgaan met een paar spellen. Als u zich zorgen over het opraken van de batterij op het apparaat, een reserve gewijd aan games is geen slecht idee. Als u een ouder bent, u kan ook genieten van het hebben van een iPhone geladen met een afleiding om de zweep uit wanneer u het nodig hebt.

Zelfs als het een paar jaar verouderd zijn, het is een goed idee om een speciaal apparaat om games te spelen. Apple Arcade is een opkomende premium spel abonnement dat beschikt over meer dan 100 nieuwe en exclusieve spellen. Het zal laat enige tijd na iOS-13, die voegt ook native ondersteuning voor Xbox en Een PlayStation 4 controllers.

U kunt ook kopen bestaande iOS-compatibele controllers. De Gamevice ($79.95) verandert je iPhone in iets dat vaag lijkt op de Nintendo Schakelen. De Steelseries Nimbus ($59.99) neemt de vorm aan van een gewone draadloze controller (en het werkt met de Apple TV ook). U kunt de Steelseries SmartGrip ($9.99) voor een all-in-one gaming-ervaring, niet ongelijk aan de Nvidia Shield.

Het aantal spellen met controller-ondersteuning is al indrukwekkend, maar verwachten dat het aantal te groeien na de release van iOS 13 en Apple Arcade. Hier zijn een paar spellen die je kunt spelen nu met een controller:

  • Fortnite
  • Minecraft
  • Grand Theft Auto III / Vice City / San Andreas
  • Stardew Vallei
  • Het leven is Vreemd

U kunt ook downloaden van de Stoom Link app voor iOS en speel je Steam-bibliotheek op je iPhone, met alle controller-ondersteuning. Bekijk meer iOS-games met een controller ondersteuning aan de Controller.wtf.

Gebruik Het als een rij-of Wandel GPS

Het slechtste ding over het gebruik van uw iPhone als een GPS is het feit dat het ook met een smartphone. Niet alleen gaat de batterij afvoer twee keer zo snel, maar als u een oproep ontvangt terwijl u aan het navigeren een onbekende locatie, uw iPhone pauzes van de GPS-taken.

Dus, waarom geen gebruik maken van uw vrije iPhone als een speciale GPS? U kunt navigeren in offline met veel apps, inclusief Apple Maps, Google Maps en MAPS.mij. U kunt het downloaden van de route-informatie van Apple Maps om offline te gebruiken. Om dit te doen, verbinding met het internet, het vinden van de route die u wilt nemen en tik vervolgens op of klik op “Ga.”

Nu, zelfs zonder Wi-Fi, moet je apparaat onthoudt uw route (zelfs als je de app). Een nieuwe route te plannen, moet u opnieuw verbinding maken met het internet, dat wel. Een manier om dit te doen terwijl je onderweg bent is tetheren met je oude iPhone naar je nieuwe. Ga naar Instellingen > Persoonlijke Hotspot-functie om uw mobiele verbinding.

U kunt het downloaden van hele gebieden van Google Maps en gebruik ze offline, dus het is nuttiger dan Apple Maps. Om dit te doen, de lancering van de Google Maps-app en kies vervolgens Offline Kaarten in het hoofdmenu. Na het downloaden van een kaart van de omgeving, kunt u zoeken voor voorzieningen of routes offline.

Ten slotte zijn er de KAARTEN.me die gebruik maakt van open-source gegevens van OpenStreetMaps. U kunt het downloaden van grote delen van deze app te gebruiken offline, met volledige ondersteuning te navigeren of te zoeken naar punten van belang. Als u gaat wandelen, dit is de enige app die kan worden volstaan, afhankelijk van het niveau van detail beschikbaar van OSM voor uw omgeving. Echter, KAARTEN.mij is niet een volledige vervanging voor een speciale wandel-GPS.

Zet Hem in een Smarthome of Apple TV Remote

Met Apple ‘ s Home app, kunt u uw verschillende HomeKit-compliant smarthome apparaten. Als u een enkele “terminal” de hele familie kan gebruiken, waarom niet gebruik maken van je oude iPhone? U kunt het apparaat opladen in een wieg of op een draadloos opladen mat en gebruiken voor het dimmen van de verlichting of het aanpassen van de temperatuur.

U kunt ook gebruik maken van uw oude iPhone een volledig functionele Apple TV afstandsbediening. Ga naar Instellingen > Remote op uw Apple TV te koppelen van de afstandsbediening. In vele opzichten, een iPhone werkt beter dan de standaard afstandsbediening omdat u tekst kunt opgeven via een software-toetsenbord. Als je verloor je Siri op Afstand, het klopt zeker het betalen van Apple $59 om het te vervangen.

Muziek maken met Het

De iPhone is een indrukwekkende bibliotheek van muziek-maken van apps. Deze bevatten speciale audio workstations, zoals GarageBand, makkelijk op te pikken, hulpmiddelen, zoals Auxy, en speciale software instrumenten en gitaar-processors, zoals Animoog of STARK. U kunt ook een aangepaste touch scherm MIDI controller met TouchOSC.

Een vrije iPhone zou mooi passen in uw muziek maken workflow als een speciale versterker simulator of synthesizer aangesloten op een MIDI-keyboard. En je hoeft niet zorgen te maken over het ontvangen van gesprekken of het opvullen van het interne geheugen met iets anders dan je favoriete creatieve apps.

U zult versteld staan hoe leuk en gemakkelijk het is om muziek te maken op iOS met de juiste apparatuur en software.

Gebruik Het als een iPod

U kunt ook gebruik maken van uw oude iPhone als iPod of streamen van muziek speler. Zelfs een 16 GB iPhone kan het bezit van een groot deel van de muziek in uw bibliotheek. Kunt u uw muziekbestanden via iTunes of synchroniseren van muziek via streaming diensten, zoals de Apple Music en Spotify. Op deze manier kunt u vullen met uw hele apparaat met muziek om offline naar te luisteren, en het zal niet van invloed zijn op uw primaire mobiele apparaat.

Als je het niet erg het kleine scherm, het gebruik van VLC voor Mobiele laad uw apparaat op met films of TV-programma bekijken tijdens uw woon-werkverkeer of een vlucht. VLC kunt u slepen en neerzetten van bestanden naar uw apparaat via een browser. Download de app, schakelt u de web-interface in het hoofdmenu, en ga naar het opgegeven adres om bestanden te uploaden.

Zet Hem in een Security Camera

U kunt ook gebruik maken van een oude iPhone als een security camera. Er zijn verschillende apps die u kunt gebruiken zowel live stream uw camera of opslaan van beelden naar de cloud voor later uit te kiezen. Om dit te laten werken, moet u voor de montage van de iPhone ergens geschikt en houden aangedreven met een Lightning-kabel.

De apps die u kunt gebruiken om dit te doen zijn AtHome, Aanwezigheid en Manything. Ze zijn premium producten, zodat u zou moeten abonneren om het meeste uit van hen. Maar ze bieden functies zoals automatische bewegingsdetectie (met AI die een onderscheid maakt tussen de mensen van de schaduwen), twee-weg gesprek met een aangesloten camera en ondersteuning voor weergave van meerdere camera ‘ s tegelijk.

U kunt oude Android-telefoons in beveiligingscamera ‘ s, ook.

Zet Hem in een Webcam

De iPhone is een ideale webcam dankzij de gratis apps als EpocCam. Download eerst de app op uw iPhone, en dan het installeren van de bijbehorende app voor Windows of Mac in Kinoni. Vervolgens draadloos verbinding maken via een lokaal netwerk of via een Lightning-kabel.

Aangezien de meeste apparaten hebben een ingebouwde camera ‘ s nu, webcams zijn een beetje verouderd. Echter, met EpocCam, u kunt de uitzending via uw computer vanaf elke plek binnen het bereik van uw Wi-Fi-netwerk. U zult nooit kopen een webcam weer.

Maak Het Uw Nieuwe Keuken Assistent

Terwijl een iPad heeft meer zin als keuken assistent, een iPhone kan wonderen verrichten op de teller, ook. U kunt hem op een flexibele berg en houden rekening gebracht, zodat u kunt kijken naar koken video ‘ s en gemakkelijk te volgen recepten die je vindt op het web.

U kunt zelfs de vraag Siri om te zetten metingen of check stof vervangingen wanneer je je handen vol hebt of rommelig.

Bewaar Het als een Reserve

Je weet nooit wanneer je moet misschien een reserve telefoon. Als iemand in uw huishouden verliest of breekt zijn belangrijkste apparaat, is het handig om een back-up hebt. Als je soms de bezoekers uit het buitenland, kunt u het gooien van een goedkope prepaid SIM in je oude iPhone, en ze kunnen gebruiken tijdens hun verblijf.

Als u besluit om uw iPhone op lange termijn, is het een goed idee om Apple ‘ s instructies op het Maximaliseren van de Levensduur van de Accu en de Levensduur. Opladen van de iPhone tot ongeveer 50 procent, zet het uit, en zet het weg.

LEES VERDER

  • “Hoe Stream UFC 242 Khabib vs. Poirier Live Online
  • “Gratis te Downloaden: Microsoft PowerToys voor Windows 10
  • “Hoe te Overklokken RAM-geheugen Uw Computer
  • “Wat is Nieuw in Chrome 77, Aankomst 10 September
  • “Hoe te Gebruiken aanbrengen op Linux