Hvordan Å Optimalisere Din Google Disk Lagring

0
162

Google Disk er uten tvil en av de beste nettsky tilbydere tilgjengelig som den sitter på Google er svært pålitelige servere, og tilbyr opp til 15GB gratis lagringsplass til alle brukere. Hvis du har vært å bruke Gmail for dine e-poster, bruker du allerede Disk til å lagre e-postvedlegg.

Den 15GB gratis lagringsplass som tilbys av Stasjonen er tilstrekkelig for de fleste brukere som kun bruker det til å lagre noen få viktige filer. Imidlertid, hvis du bruker det for mer enn det, og mange av dine filer skje for å være i din Google Disk-kontoen din, vil du sannsynligvis finne deg selv kjører ut av plass på din konto snart.

Det er et par måter skjønt, at når den brukes, hjelpe deg å lage din gratis lagringsplass grensen vare litt lengre tid for deg. Disse Google Drive tips og triks optimalisere som det allerede er lagret innhold i kontoen din, slik at innholdet bruker mindre plass og du har mer plass til å lagre andre filer.

Slette (Stor) Vedlegg I Gmail

Mange brukere tror at Gmail har sin egen lagringsplass, og at det ikke har noe å gjøre med Google Disk. Imidlertid, det er ikke tilfelle. Alle e-poster og vedlegg du mottar på din Gmail er faktisk teller mot din Disk kvote.

Derfor er det viktig at du blir kvitt vedlegg og e-post som du ikke lenger finner nyttig i din innboks. Her er en rask og enkel måte å finne alle disse lagring-hogging vedlegg.

Få tilgang til Gmail i nettleseren din og klikk på pil-ikonet i søkefeltet. Det vil åpne avansert søk-menyen.

I det nyåpnede søk-menyen, hake i boksen som sier Har vedlegg. Det vil sørge for at kun de e-poster med vedlegg er søkt. I Størrelse – boksen, velg større enn X MB der X er vedlegg størrelse. Du kan prøve et sted mellom 5 og 10 MB. Deretter trykke Søk.

Nå vil du se alle e-postmeldinger som har vedlegg som er større enn hva du er spesifisert ovenfor. Hake e-postene du ønsker å bli kvitt, og klikk på Slett – alternativet på toppen.

Sørg for å slette e-post fra Papirkurven , så vel, og du har frigjort din Google Disk-plass.

Konvertere Microsoft Office-Dokumenter Til Google Dokumenter Format

Med mindre du har bodd under en stein, du vet Google har sin egen online office-pakke som heter Google Dokumenter. Som de tradisjonelle MS Office-pakke, Google Docs som lar deg opprette Word-lignende dokumenter, Excel-som regneark, PowerPoint-presentasjoner som.

Hva er mer, alle filer som er opprettet med Google Docs ikke telle mot din Harddisk lagring. Så hvis du har MS Office eller andre office-filer som sitter rundt i din bagasje, er det på tide du få dem konvertert til dette formatet til å lagre på din lagringsplass.

Her vil vi ta en titt på hvordan å konvertere et MS Excel-regneark til en Google-Ark:

Åpne Google Drive i en nettleser, finne filen du ønsker å konvertere, høyreklikk på filen og velg Åpne med etterfulgt av Google Ark.

Når filen åpnes, klikker du på Fil – menyen øverst og velg Lagre som Google Ark.

Det vil raskt konvertere og starte Google Docs versjon av regnearket.

De fleste av elementene i den opprinnelige dokumentet vil være intakt. Det kan imidlertid være noen funksjoner som ikke føres over under konvertering. Oppbevar den originale filen med deg til og med mindre du har kontrollert og sikret konvertert versjon har alt.

Laste Opp Bilder & Videoer I Høy Kvalitet På Google Bilder

Google Bilder kan du laste opp, organisere og holde dine bilder på skyen. Så lenge ditt bilde og video kvalitet er satt til høy kvalitet snarere enn original kvalitet, opplastede filer vil ikke telle mot din Disk kvote.

Head over til Google Bilder nettstedet ditt, og klikk på hamburger-ikonet etterfulgt av Innstillinger.

På den følgende skjermen, aktivere Høy kvalitet alternativet. Klikk på Gjenopprett-lagring – knappen for å konvertere dine eksisterende bilder og videoer med høy kvalitet.

Hold Objekter Som Ikke Støttes I Google Docs

Google Drive bare gir gratis ubegrenset lagringsplass for en håndfull av fil-typer. Hvis din ikke skje for å være en av de støttede filtyper du kan kombinere det med en filtype som støttes til å få gratis ubegrenset lagringsplass.

For eksempel, hvis du har et bilde som du ikke ønsker å endre, kan du opprette et Google Docs dokument og plassere bildet i det. Siden Google Docs dokumenter få gratis lagringsplass, ditt bilde i dokumentet vil også få samme privilegium.

Slette Apps-Data Fra Google-Kontoen Din

Hvis du har koblet apper til din Google Disk-konto, kan de bruke noen av Harddisken for lagring. Disse programmene data er vanligvis skjult, men det er en måte du kan slette disse dataene fra din konto.

Mens du er på Google Drive nettstedet ditt, klikk på gear-ikonet øverst på siden og velg Innstillinger.

Klikk på Administrer Apper i venstre sidebar på den følgende skjermen for å vise dine apper. Klikk på Alternativer alternativ for noen app du tror på, er ved hjelp lagring og velg Slett skjult app data.

Tom Google Disk-Søppel

Hvis du ikke allerede vet, selv de filene som du har slettet fra din Google Disk-konto regnes i din bagasje. Når du sletter en fil, vil det som regel flyttet til Papirkurven og blir ikke slettet permanent.

Å faktisk få plass at filene du slettet hadde okkupert, du trenger for å tømme Papirkurven som nedenfor.

Få tilgang til din Google Disk-kontoen din og klikk på Papirkurv i sidepanelet til venstre.

Klikk på Papirkurv – tittelen på toppen, og du vil finne et alternativ, sier Tøm papirkurv. Klikk på det.

G-Stasjonen Søppel skal tømmes.

Konklusjon

Å vite at noen av disse optimalisering tips som vil holde deg fra å kjøpe den betalte lagring planer, som en gratis vil vare for resten av livet for deg med noen smarte implementeringer.