Hoe Vinden Mijn iPad Aan of Uit

0
90
Khamosh Pathak

De functie Zoek Mijn iPad helpt u met het zoeken van uw iPad als het ontbreekt. Als uw tablet is online, u kunt de locatie op de kaart en zelfs het afspelen van een geluid. Hier is hoe kunt u deze functie in-of uitschakelen.

Inschakelen of Uitschakelen van ‘ Zoek Mijn iPad

Wanneer u uw iPad en meld u aan met uw iCloud-account, Zoek Mijn iPad gaat automatisch aan. Het is verbonden met de Activering Slot, de Apple beveiligingsvoorziening die voorkomt dat iemand anders met je iPad als het is gestolen.

U moet uitschakelen van ‘ Zoek Mijn iPad voordat u het verkopen van uw tablet. Als je het niet doet, kan de koper niet te activeren, tenzij zij vormen uw iCloud gebruikersnaam en wachtwoord. Hier is hoe deze in-of uitschakelen.

Open de app Instellingen op je iPad. Op de zijbalk, tik op uw Profiel in de top van de lijst van (jouw naam), en selecteer vervolgens “iCloud.”

Scroll naar beneden naar “Apps die iCloud Gebruiken” sectie, en tik vervolgens op “Zoek Mijn iPad.”

Op het volgende scherm, tik op de schakelaar naast “Zoek Mijn iPad” in te schakelen of uit te schakelen.

Zoals hierboven vermeld, kunt u uw iCloud-wachtwoord voor het uitschakelen van ‘ Zoek Mijn iPad. Vergeet niet wanneer u dit doet, kunt u ook verwijderen van de Activering Vergrendelen van uw apparaat. Tik op “uitschakelen” uitschakelen van ‘ Zoek Mijn iPad of “Turn on” te schakelen.

Als u met het Vinden van Mijn iPad, zorg ervoor dat u ook weer op de “Verzend Laatste Locatie” instelling. Als je iPad is verloren of gestolen, deze stuurt u de laatst bekende locatie voordat de accu leeg is of het is uitgeschakeld. Deze instelling maakt het ook veel gemakkelijker om te vinden van uw tablet.

Het Gebruik van Zoek Mijn iPad

Nu dat u hebt ingeschakeld Zoek Mijn iPad, laten we een kijkje nemen op hoe u deze kunt gebruiken voor het zoeken van uw zoekgeraakte of gestolen iPad. U kunt dit doen op uw iPhone of de iCloud-website.

Zoek uw iPad via iCloud, ga naar iCloud.com en log in met je Apple account.

Op het volgende scherm, tik of klik op “Zoek iPhone.”

Tik of klik op de “Apparaten” drop-down op de top, en selecteer vervolgens uw ontbrekende iPad.

Als uw iPad online is, zie je de locatie op de kaart. Ook zie je drie knoppen: “Speel Geluid,” “Verloren-Modus” en “Erase iPad.”

Als je hebt misplaatst uw iPad, tik of klik op “Afspelen van Geluid” en volg de pieptoon van uw tablet.

Als u klikt of tikt u op “Verloren-Modus,” het sluit uw iPad. U kan een bericht worden weergegeven op je iPad scherm, samen met uw contactgegevens. Hopelijk zal dit leiden tot iemand het retourneren van uw iPad.

Als u weet dat uw iPad is voor altijd verdwenen, tik of klik op “Wissen iPad.” Zodra de tablet is weer online, dit wist alle gegevens.

Je iPhone gebruiken om je iPad terug te vinden, open de Zoek Mijn iPhone-app (te Vinden in Mijn iOS 13). Ga naar de sectie Apparaten en tik vervolgens op uw iPad. Wanneer de locatie beschikbaar is, ziet u de kaart aan de bovenkant van het scherm. De hieronder paneel bevat dezelfde opties als die op de iCloud-website.

GERELATEERD: Wat is “Verloren-Modus” op je iPhone, iPad of Mac?

LEES VERDER

  • “Hoe te Overklokken RAM-geheugen Uw Computer
  • “Wat is Nieuw in Chrome 77, Aankomst 10 September
  • “Hoe te Gebruiken aanbrengen op Linux
  • “Waarom levert USB Zo Ingewikkeld?
  • “Wat Moet U Doen Als U een Phishing e-Mail?