Het Optimaliseren Van Uw Google Drive-Opslag

0
134

Google Drive is zonder twijfel één van de beste aanbieders van cloud-opslag beschikbaar want het zit op Google ‘ s zeer betrouwbare servers en biedt maximaal 15 gb gratis opslagruimte voor alle gebruikers. Als je gebruik maakt van Gmail voor uw e-mails, je bent al met Drive voor het opslaan van e-mailbijlagen.

De 15 GB gratis opslagruimte aangeboden door de Schijf is ruim voldoende voor de meeste gebruikers, die slechts gebruiken voor het opslaan van hun paar belangrijke bestanden. Als u echter meer dan dat en veel van uw bestanden toevallig in uw Google Drive-account, zult u waarschijnlijk vinden zelf het opraken van de ruimte in uw account snel.

Er zijn een paar manieren zij, die, wanneer toegepast, helpen u om uw gratis opslaglimiet laatste een beetje meer voor u. Deze Google Drive tips en trucs voor het optimaliseren van de reeds opgeslagen inhoud in uw account, zodat uw content neemt minder ruimte in beslag en je hebt meer ruimte beschikbaar voor het opslaan van andere bestanden.

Verwijderen Van (Grote) Bijlagen Van Uw Gmail

Veel gebruikers denken dat Gmail beschikt over een eigen opslagruimte en dat het niet iets te maken met Google Drive. Echter, dat is niet het geval. Alle e-mails en bijlagen vast die u ontvangt in uw Gmail zijn eigenlijk geteld in de richting van uw Schijf quota.

Daarom is het belangrijk dat u zich te ontdoen van de bijlagen en e-mails die u niet langer nuttig zijn in uw inbox. Hier is een snelle en gemakkelijke manier om al die opslag-rekenen op een grote bijlagen.

Toegang tot Gmail in uw browser en klik op het pictogram pijl-omlaag in het zoekvak. Het zal open het menu ‘geavanceerd zoeken’.

In het nieuw geopende menu “zoeken”, plaats een vinkje in het vakje dat zegt Heeft beslag. Het zal ervoor zorgen dat alleen de e-mails met bijlagen worden doorzocht. In de Grootte van het vak, selecteer groter dan X KB X is de grootte van de bijlage. Je kan proberen ergens tussen de 5 tot 10 MB. Dan druk op Zoeken.

U ziet nu alle e-mails die bijlagen groter dan wat je hierboven omschreven. Vink de e-mails die u wilt om zich te ontdoen van en klik op de Delete – optie bij de bovenkant.

Verwijder de e-mails in de Prullenbak en je hebt vrijgemaakt uw Google Drive-opslagruimte.

Het Converteren Van Microsoft Office-Documenten Naar Google Documenten-Indeling

Tenzij je hebt geleefd onder een rots, je weet Google heeft haar eigen online office suite genaamd Google Docs. Net als de traditionele MS Office suite, Google Docs maak je in een Word-documenten, Excel-zoals spreadsheets en PowerPoint-achtige presentaties.

Wat meer is, alle de bestanden die zijn gemaakt met Google Docs niet meetellen voor uw Drive-opslag. Dus als u uw MS Office of een andere office-bestanden zitten in de storage, het is tijd dat je ze omgezet naar dit formaat op te slaan op uw opslagruimte.

Hier zullen we een kijkje nemen op hoe te converteren naar een MS Excel werkblad om een Google Blad:

Open Google Drive in een browser, zoek het bestand dat u wilt converteren, klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies Openen met , gevolgd door Google spreadsheets.

Wanneer het bestand wordt geopend, klikt u op de Bestand het menu bovenaan en selecteer Opslaan als Google spreadsheets.

Het zal snel zetten en de lancering van de Google Docs versie van uw spreadsheet.

De meeste van de items van uw oorspronkelijke document intact. Echter, er zijn bepaalde functies die niet zijn overgedragen tijdens de conversie. Houdt het originele bestand met u, totdat u hebt gecontroleerd en gegarandeerd de geconverteerde versie heeft het allemaal.

Het Uploaden Van Foto ‘S & Video’ S In Hoge Kwaliteit Op Google Foto ‘ S

Google Foto ‘s kunt u uploaden, organiseren en houden van uw foto’ s op de cloud. Zo lang als je foto ‘ s en video kwaliteit is ingesteld op hoog-kwaliteit dan de originele kwaliteit, uw geüploade bestanden tellen niet mee voor uw Schijf quota.

Ga dan naar de Google Foto ‘ s website en klik op de hamburger pictogram, gevolgd door Instellingen.

Op het volgende scherm in, schakel de Hoge kwaliteit van de optie. Klik op het Herstellen van de opslag van de knop om te zetten uw bestaande foto ‘s en video’ s van hoge kwaliteit.

Houd Niet-Ondersteunde Objecten In Google Docs

Google Drive alleen biedt gratis onbeperkte opslag voor een handvol bestandstypen. Als de jouwe niet toevallig een van de ondersteunde bestandstypen kunt u combineren met een ondersteund bestandstype te krijgen gratis onbeperkte opslag.

Bijvoorbeeld, als u een beeld dat je niet wilt wijzigen, kunt u een Google-document en zet de afbeelding in. Sinds Google Docs documenten krijgen gratis opslag van uw afbeelding in het document wordt ook het zelfde voorrecht.

Verwijderen Apps De Gegevens Uit Uw Google-Account

Als je verbonden bent met alle apps naar uw Google Drive-account, kunnen ze met behulp van enkele van uw Drive-opslag. Deze apps de gegevens is meestal verborgen maar er is een manier kunt u deze gegevens uit uw account.

Terwijl op de Google Drive-site, klik op het tandwielpictogram boven en selecteer Instellingen.

Klik op Manage Apps in de zijbalk links op het volgende scherm uw apps weergeven. Klik op de Opties optie voor elke app die je denk dat het gebruik van uw opslag en selecteer Verwijderen verborgen gegevens van de app.

Leeg De Google Drive-Prullenbak

Als u het nog niet weten, zelfs de bestanden die u hebt verwijderd van uw Google Drive-account zijn geteld in de richting van uw opslag. Wanneer u een bestand verwijdert, is het meestal naar de Prullenbak verplaatst en niet permanent verwijderd.

Om daadwerkelijk weer de ruimte die de bestanden die je verwijderd had bezet, moet je de Prullenbak leeg te maken, zoals hieronder.

Toegang tot je Google Drive-account en klik op de Prullenbak in de linker zijbalk.

Klik op de Prullenbak titel bovenaan en je zult een optie te zeggen ‘Leeg prullenmand’. Klik op het.

Uw G-Drive Prullenmand geledigd wordt.

Conclusie

Te weten een aantal van deze optimalisatie tips zullen u te houden van het kopen van de betaalde opslag plannen, zoals het gratis zal duren voor een mensenleven voor je met een aantal slimme implementaties.