Het Beste Abonnement Vakken voor Studenten

0
96
Art_Photo

Er is een vak abonnement voor elke hobby en interesse, en ze zijn vooral groot voor studenten. Of je nu zelf iets leuks of het jagen op een maandelijkse care pakket voor een lid van de familie, we hebben het vak abonnement voor u.

Houd op, waarom zijn abonnement dozen zo groot voor studenten? Goed, afgezien van het feit dat iedereen houdt van verrassingen, abonnement dozen hebben de neiging om goedkoop en handig. Terwijl studenten kon kopen al hun koffie en snacks in de supermarkt, het is bijna altijd goedkoper en handiger om deze items een keer per maand van een abonnement.

Denk aan een abonnement vakken als laser-gericht care pakketten. Ze zijn meestal gecentreerd rond een specifieke hobby of interesse, en ze komen soms met collectible of exclusieve items (zoals records, beeldjes, etc.).

Oke, laten we beginnen. Hier zijn de beste abonnement vakken voor studenten.

Voor Een Gezonde, Goedkope Maaltijden: HelloFRESH

HelloFRESH

Het is moeilijk om tot een gezonde voeding aan de universiteit. Er is niet veel tijd om te koken (of winkelen voor ingrediënten), en het is moeilijk om te eten elke dag op een college in de begroting.

Dus als je wilt om te houden van uw gezondheid in te checken, kijk dan op de HelloFRESH vak abonnement. Met HelloFRESH, ontvangt u van de ingrediënten om het maken van een nieuw recept om de paar dagen, en u kunt zelfs kiezen voor vegetarische opties. Met korting biedt die beginnen bij $22 per week, het is ongeveer de helft van de prijs van het eten.

Voor De Dagelijkse Sleur: Atlas Coffee Club

Atlas Coffee Club

Of besteedt u uw werkdagen proppen franse woordenschat of rewatching Het Kantoor (even belangrijk college ervaringen), heeft u waarschijnlijk te danken sommige van uw kracht en ambitie om de kracht van de koffie. Maar bent u niet vervelen met de koffie in uw kast?

Atlas Coffee Club is een vak abonnement dat brengt de thee uit de hele wereld recht om uw deur. Met Atlas’ goedkoopste plan, betaal je slechts $9 per vier weken voor een 6oz tas van exotische koffie. Dat is veel goedkoper dan Starbucks en nog veel meer waarde voor uw smaakpapillen dan wat er in de kast nu.

Voor De Muziekliefhebbers: Vinyl Me, Alsjeblieft

Vinyl Me, Alsjeblieft

Van alle vinyl record abonnement dozen, Vinyl Mij, Neem dan kunnen de meest opwindende. Elke maand, je krijgt om te kiezen voor een record van Vinyl Mij de uitgebreide catalogus van klassiekers, nieuwe hits en zeldzame uitgaven (sommige van Vinyl Mij de exclusives zijn al heet collector items). Deze records worden gedrukt door de Vinyl Me, en ze zijn meestal verpakt met uniek artwork en inserts. Terwijl Vinyl Me de $27 per maand prijskaartje is niet echt goedkoop, het is minder dan je zou betalen voor deze nieuwe persingen in een winkel.

Dus waarom niet springen op de Vinyl Mij bandwagon nu? Het is een geweldige manier om uit te breiden uw platencollectie met de records die u niet zult vinden lokaal, en het zou zelfs een grote gift aan een jong gezin lid.

Voor Gezondheidsfreaks: Urthbox Snacks

Urthbox

Urthbox (uitgesproken als “aarde box” of “ərTH-bäks”) is een maandelijkse hapje abonnement service. Voor een minimum van $17 per maand, krijgt u een assortiment van gezonde hapjes afgeleverd bij u aan de deur (met 7+ snacks per maand voor het goedkoopste plan).

Terwijl $17 klinkt als een hoop voor “7+ snacks,” het is een hele goede deal. Deze zijn niet Doritos, na alle. Ze zijn duur snacks, zoals Dang chips, cashewnoten, en Neo biologische energy drinks.

Voor Alle Dingen Nerdy: LOOTCRATE

Lootcrate

Ah, de beruchte LOOTCRATE. Dit is een van de beste abonnement dozen voor geeks, nerds en cultuur-gieren. Elke LOOTCRATE komt met een assortiment van shirts, buttons en exclusieve verzamelobjecten die elke verscheidenheid van geek kunnen genieten. U kunt zelfs kiezen welke “flavor” van LOOTCRATE u wilt ontvangen elke maand, met opties voor Anime dozen, gaming dozen, Marvel comic dozen, en zelfs Hello Kitty dozen.

LOOTCRATE heeft een verscheidenheid van verschillend geprijsde abonnementen, maar het basis-plan (die wordt geleverd met de basic LOOTCRATE box) is slechts $25 per maand.

Voor een Frisse, Groene Dorm: Cratejoy Huis Plant Doos

Cratejoy

Een paar maanden na de bevalling in een dorm is genoeg om iedereen gek. De witte muren, de saaie meubels, de resterende geur van studenten’ in het verleden—het is een wonder hoe iemand woont in een studentenhuis in slaagt om te zetten in al hun opdrachten.

Dus waarom niet liven omhoog uw dorm keer per maand met Cratejoy Huis Plant Vak? Naast op zoek mooi, kamerplanten kan helpen houd je kalm en gefocust, en ze zogenaamd vrijkomen van een chemische element zuurstof, dat u ondersteunt bij de basale lichaamsfuncties (het klinkt vreemd, maar dat is wetenschap).

Het Huis Plant Vak alleen kost 12 dollar per maand, en elke box wordt geleverd met een nieuwe kamerplant, tuingereedschap en instructies over hoe de zorg voor uw nieuwe beste vriend.