De BenQ “Genie” E-Reading Lamp Verdient een Plek op Uw Bureau

0
119

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: 149 dollar

Kopen op Amazon

Michael Crider

De werkplek verlichting is belangrijk. Belangrijk genoeg om meer dan honderd dollar op een mooie lamp? Ik zou niet gedacht hebben, dus tot BenQ stuurde me deze raar uitziende Genie E-Reading Bureau Lamp.

Hier is Wat We Willen

 • Flexibele arm
 • Hoge mate van intensiteit opties
 • Zeer stabiel
 • Brede lichtbundel

En Wat We niet

 • De automatische modus is niet flexibel
 • Raar touch schakelaar

Het ding ziet eruit als een post-moderne interpretatie van de Pixar-stijl te lezen lamp, met een gebogen bar vol met Led ‘ s vervangen de traditionele lamp. Ik zou niet op het tweede gezicht, behalve dat Jason was head over heels voor BenQ ‘ s ScreenBar, die werd op dezelfde manier gepositioneerd als ideaal voor het lezen van tekst op elektronische schermen.

Ik was geschokt door hoe goed deze zaak is. Tussen de kwaliteit van de bouw en de verbazingwekkend zelfs verlichting, terug te gaan naar een conventionele lamp voor mijn werk setup zal worden raak voor mij. Sommige usability keuzes zijn vreemd, maar over het algemeen is een fantastisch product dat rechtvaardigt de hoge prijs.

Het Instellen Van

Na het openen van de verpakking vond ik de Genie lamp wordt geleverd in twee stukken: de belangrijkste LED-array en de base en giek arm. Het bevestigen van hen vereist voor het installeren van twee schroeven met de bijgeleverde inbussleutel. Ik heb alles ingesteld in ongeveer drie minuten, inclusief de mooi gevlochten power kabel en zijn afgescheiden wall-wart stroom aansluiting. De kabel kan netjes in de boom arm.

Setup vereist voor het installeren van twee schroeven. Merk op dat hippe gevlochten power kabel. Michael Crider

Ingesteld op mijn bureau, de lamp ziet er soort van een onvoltooide emoticon: _°/. Smaak is subjectief, natuurlijk, en ik zal je niet vertellen dat dit ding past in elke bit van de inrichting. Als je werkt op een antieke bank de douche, het zal waarschijnlijk niet het accent dingen heel graag een van die ouderwetse koperen lampen met de groene kleur. Maar op mijn lessenaar, gevuld tot de rand met luidsprekers, tablets, telefoons en kleine LEGO ruimteschepen, het ziet er vrij glad. Als u op zoek bent om te zoeken op een thema, de lamp heeft meerdere kleuropties voor de aluminium LED-bar.

Het kogelgewricht biedt u flexibiliteit, niet alleen voor het verlichten van de werkplek, maar voor het houden van de Led ‘ s uit je ogen. Michael Crider

De LED-balk beweegt zich op een kogelgewricht, zodat de werkelijke licht-gedeelte van de lamp kan ingebracht worden in een verrassend gevarieerd bedrag van de posities. De boom arm is op een minder flexibele scharnier, het verplaatsen van 90 tot ongeveer 25 graden. Het is genoeg om de meeste situaties en de positie van de Led ‘ s op afstand van uw ogen, maar die met grotere bureaus of grote beeldschermen zou willen gaan voor de dubbel scharnierende versie dat is ongeveer twee keer zo hoog.

Aziz, LICHT!

De lamp maakt gebruik van 36 Led ‘ s gelijkmatig verspreid over haar gebogen bar. En ze zijn prachtig. Het design van de lamp maakt ze gelijkmatig te verlichten een schrikbarend groot gebied—het behandeld de hele horizontale ruimte van mijn vijf-voet bureau, met veel ruimte over, met slechts een lichte nadruk op het middelste bereik.

36 Led ‘ s afwisselend zuiver wit en amber, waardoor de verlichting veel flexibiliteit. Michael Crider

Op de hoogste instelling, het licht is helder, maar nog steeds warm, het vermijden van de koude klinische voelen van een aantal Led ‘ s. Wisselend tussen volledige helderheid wit en zachtere amber Led ‘ s geeft het een uitstekende warmte, zelfs bij vol vermogen. Als dat is te veel voor u, de ronde instelwiel op de bovenzijde van de balk kunt u de temperatuur en de intensiteit van het licht, van volle, “Laten we wat werk gedaan” macht “heb ik gewoon behoefte aan een beetje extra licht om de kleine lettertjes op deze brief.” Het is een breed assortiment, waardoor het systeem aantrekkelijk flexibel.

De lamp is uitgerust met een automatische modus, die gebruikt een lichtsensor om het dynamisch aanpassen van het niveau van de verlichting op basis van het omgevingslicht in de kamer. Het is een mooie opname, maar ik vond mezelf handmatig aanpassen van het licht na het activeren van bijna elke keer. Vreemd, de automatische modus heeft meer nauwkeurige controle over zichzelf, vaak het snijden van de macht naar het midden array van Led ‘ s. (Dat is niet mogelijk met de draaiknop alleen.) Merk op dat aangezien de Led ‘ s zijn slechts één kant van de lamp, zult u wilt om de positie van de basis op uw rechterkant als je korter en soms de bar, onder uw ogen niveau om te voorkomen dat schijnt direct in uw ogen komt.

Vreemd Controle Keuzes

De lamp wordt geactiveerd door het aanraken: Tik op de circulaire extensie op de zijkant van de balk en het komt op. Ik ben geen fan van touch controls op iets dat niet op een scherm, maar ik moet toegeven dat het op zijn minst meer functioneel dan sommige van de implementaties die ik heb gezien. Ik meestal draaide het licht aan door te drukken op de aanpassing kiezen in plaats van: Dit kan doe het licht aan, maar niet uit.

Controls zijn een beetje vreemd, dankzij de touch-sensitive power knop. Michael Crider

U ook na het activeren van de automatische licht-sensing-modus met de ring. Houd uw vinger tegen het scherm gedrukt tot het voor twee seconden ingedrukt om deze functie in-en uitschakelen. Nogmaals, het werkt, maar ik zie niet in waarom kan het niet gewoon een standaard schakelaar of knop. De esthetische waarde is niet de moeite waard het compromis in de utility—een klassiek voorbeeld van vorm boven functie. Vooral sinds de ‘esthetische waarde’ is de huid diep van binnen, als de controle-cirkel is een vrij goedkope plastic dat contrasteert slecht met het metaal van de rest van de lamp.

Ik Zie het Licht

Als recensent ben ik vaak blij om te zien review-eenheden terug te gaan naar de fabrikant alleen maar om de ruimte terug in mijn huis, in het bijzonder met inbouwapparatuur. Dat is niet het geval met de BenQ Genie E-leeslamp. Ik wil het houden, en om eerlijk te zijn, ik zal waarschijnlijk kopen voor mezelf als UPS neemt het weg.

Deze review is eigenlijk gewoon een excuus om me te laten zetten als veel van mijn hobby ‘ s in één foto als ik kan. Michael Crider

Dat is geen ijdele compliment omdat dit ding is prijzig. BenQ geeft de retail prijs van $149, – of $199 als u wilt dat de grotere met de dubbel scharnierende arm. Maar gosh-verdorie, deze zaak rechtvaardigt de hoge prijs af te geven prachtig licht in een breed scala, die voorkomt wordt hard voor mijn ogen zelfs op de breedste instelling.

Ik was niet onder de indruk met de licht-sensor de automatische modus, en ik zie niet in wat er zou zo slecht zijn geweest over een conventionele schakelaar. Maar andere dan die kleine spitsvondigheden, deze lamp is fantastisch en de moeite waard de hoge vraagprijs.

Waardering: 9/10
Prijs: 149 dollar

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Flexibele arm
 • Hoge mate van intensiteit opties
 • Zeer stabiel
 • Brede lichtbundel

En Wat We niet

 • De automatische modus is niet flexibel
 • Raar touch schakelaar