6 Stukken Iedereen Moet Een Einde Maken Aan Hun Dag Met

0
87
Karla Tafra

Na een lange dag werken, boodschappen doen, springen van de ene plaats naar de andere, files en andere dagelijkse activiteiten, ons lichaam is gespannen, stijf, en in wanhopige behoefte van een aantal ernstige strekken.

Stretchen verbetert de doorbloeding, breekt melkzuur opbouw in de spieren, verbetert de spijsvertering en de energie stromen, activeert ons parasympathische zenuwstelsel, en steun in het algehele herstel. Het is vooral aanbevolen voor het uitvoeren van specifieke bewegingen voor het slapen gaan als ze ons helpen te ontspannen en in een rust-en-digest-modus. Dit, op zijn beurt, kan onze slaap dieper, langer en veel beter van kwaliteit. Bekijk deze zes stukken iedereen moet het einde van hun dag!

Naar Voren Vouwen

Karla Tafra

Het strekken van de onderrug, hamstrings en kuiten helpt te verlichten de spanning en stijfheid van het zitten in de auto en op kantoor de hele dag lang. Ga gemakkelijk op dit traject als het kan behoorlijk intens en wijzigen door het buigen van de knieën als dat nodig is.
Gebruik inademt om te rekken van de rug-en uitademt om te gaan een beetje dieper in de kudde. Na vijf adem cycli, laat uw bovenlichaam hangen over je benen, zodat de zwaartekracht zijn ding doen en passieve rek u uit voor een minuut langer.

Zittend Naar Voren Vouwen

Karla Tafra

Met behulp van dit stuk te concentreren op één been tegelijk laat ons afstemmen op onze eigen onbalans. Iedereen heeft een been dat is meer flexibel dan de andere en de ene heup, dat is meer open dan de andere, en dat is helemaal fijn!

De ademhaling in het traject en ervoor te zorgen dat we het maximaliseren van onze tijd in deze houding zal ons helpen om te ontspannen van de spier vezels en verhoogt de bloedstroom. Neem uw tijd bij elke zijkant ten minste vijf volle adem cycli voor het omschakelen.

Downward Facing Dog

Karla Tafra

Hoewel het lijkt niet duidelijk op het eerste, naar beneden hond is eigenlijk een omkering, en omkeringen zijn van cruciaal belang om te ontspannen en activeren van onze parasympathische zenuwstelsel. Alvorens in te gaan “all-in,” het strekken van de wervelkolom en het voorbereiden van de nek voor een paar meer inversions om de weg te gaan.

Gebruik je handpalmen en voeten te bewegen zachtjes strekken van de heupen en hamstrings. “Lopen met uw hond” door afwisselend bij het buigen van de knieën, bewegen de heupen naar links en rechts, staan hoog op de ballen van de voeten en het verlagen van de hielen naar de grond strekt zich uit van de achillespees. Verplaats zo lang als je wilt, maar maak het niet te kort. Een goede truc is om op een goede, chill-out-nummer en gebruik de helft van het te spelen met deze pose.

Schouder staan

Karla Tafra

Dit is waarschijnlijk de beste houding voor ontspanning en bereidt u voor dreamland. Het helpt bij het vasthouden van water, een opgeblazen gevoel, de spijsvertering en de doorbloeding. De ondersteuning van het bekken en laat hem rusten in de armen van het geheel is de ultieme onderrug release. Ademen in de rekken en ontspannen van uw hoofd en nek. Probeer een verblijf in deze pose voor minstens één minuut, als niet een beetje langer.

Child ‘ s Pose

Karla Tafra

Een van ieders absolute favoriete stukken, child ‘ s pose brengt de heupen, heiligbeen en de gehele achterkant zonder enige strijd of ongemak. Door verbreding van de knieën een beetje meer, zijn we in staat om dieper te gaan en laat ons bovenlichaam vallen tussen onze heupen.

Meestal wordt super stijf na de hele dag, we krijgen in child ‘ s pose met mooie smalle heup breedte, en als we ademen, dieper en dieper en meer ontspannen en meer in het stuk, kunnen we voelen onze knieën steeds breder en onze torso zinken in. Strek je armen voor je uit, en zorg ervoor dat je schouders blijf uit de buurt van uw oren. Lopen uw vingers verder en verder, en voel je romp wordt getrokken uit de buurt van je heupen.

Liegen Twist

Karla Tafra

Dit is een perfecte stuk om te doen in bed, vlak voordat je de drift uit. Breng uw knieën naar uw borst en uit te breiden met één been, terwijl je de andere strak. Langzaam pak de knie en draai deze naar de zijkant. Verblijf hier verlengen of het been, te rekken en volledig. De laatste uitdrukking is het buigen van de onderste been en het grijpen van de voet. Zorg ervoor dat u uw adem dieper te gaan en twist meer, maar alleen in de mate van goed gevoel – niet dieper gaan als je ergens pijn voelen of je ademhaling wordt oppervlakkiger. Langzaam komen terug naar het centrum van de dezelfde manier als u de vormen, brengen beide knieën naar je borst te resetten voordat draaien naar de andere kant.

Wendingen zijn fantastisch omdat ze detox onze stekels, spoelt ze uit van de dag hadden we en het verzenden van vers bloed, zuurstof en energie in iedere cel, het voorbereiden van ons om uit te rusten en bij te tanken voor de volgende dag.

We leven in een gekke veranderende wereld waar we altijd iets te doen, ergens naar toe gaan, zitten te veel, en we zijn niet eens van bewust van hoeveel ons lichaam hebben om door te gaan. Alles wat we doen is echt belastend zijn voor onze spieren, skelet, en onze zenuwen. Het is geen wonder dat zo velen van ons hebben chronische rugpijn, hoofdpijn en moeilijkheden met slapen. Door het implementeren van deze rekken routines voor het naar bed, we hebben het kunnen afnemen van een stukje van onze dag hard effecten op ons lichaam en onze batterijen op te laden om alles te doen al weer de volgende dag.