Wat is Nieuw in Chrome 77, Aankomst 10 September

0
89

Chrome 77 raakt de stabiele kanaal op September 10, brengen makkelijk aan te passen aan Chrome. Vergeet het downloaden van thema ‘s: U kunt uw favoriete kleuren te Chrome browser werkbalken met een paar klikken van de pagina ‘Nieuw Tabblad’.

Achtergrond en Thema van de Controles op de Pagina ‘ Nieuw Tabblad

Oudere versies van Chrome kunt u uw pagina ‘Nieuw Tabblad’, maar Chrome 77 biedt nog meer opties. U vindt deze opties, klik op “Aanpassen” in de rechterbenedenhoek van de pagina ‘ Nieuw Tabblad.

De Achtergrond sectie kunt u een mooie achtergrond foto of upload je eigen. Er is een nieuwe “Vernieuwen dagelijkse” optie die automatisch veranderen op de pagina ‘ Nieuw Tabblad achtergrond van elke dag.

De Snelkoppelingen kunt u kiezen welke pictogrammen worden weergegeven op de pagina ‘Nieuw Tabblad’: De kaarten die u selecteert of uw meest bezochte websites. Je kan ook wisselen Verbergen “sneltoetsen” om te zien geen website snelkoppelingen op deze pagina alle.

De Kleur en het thema kunt u een aangepaste browser thema. Kiezen voor een combinatie van twee kleuren hier, of gebruik de kleurkiezer te selecteren uw eigen. Ze worden gebruikt voor zowel de pagina ‘ Nieuw Tabblad achtergrond en de Chrome-browser werkbalk zelf. Eerder dit vereist een thema te installeren vanaf de Chrome Web Store.

Het verbergen van de EV-Indicator

De “Extended Validation” (EV) – indicator beweegt in Chrome. Momenteel zijn sommige websites hebben een speciale Extended Validation certificaten met Chrome en andere browsers geven anders. Bijvoorbeeld, als je naar paypal.com ziet u een PayPal, Inc.” tekst door de vergrendeling naar links van het adres van de site in de Omnibox van Chrome.

In Chrome 77, deze extra tekst gaat weg, en ziet u alleen een pictogram van een slot. U kunt nog steeds de naam van het bedrijf het certificaat is uitgegeven, maar klikt u op het pictogram vergrendelen eerste.

Google Devon O ‘ Brien legt uit, “het Chrome Security UX team heeft vastgesteld dat de EV UI niet te beschermen gebruikers zoals het bedoeld is.” Mensen lijken het niet te merken van deze functie of het maken van beslissingen anders als het aanwezig is. Het kan zelfs verwarrend en misleidend bedrijf namen. Apple maakte al deze wijziging van de Safari terug in juni 2018.

Een Nieuw Welkomstscherm

Als je de installatie van Chrome op een nieuw systeem of gewoon het maken van een nieuwe gebruikersaccount in Chrome, zie je een nieuw scherm welkom nodigen u uit om “Chrome uw eigen” wanneer u voor het eerst open de browser. Deze optie vervangt de pagina ‘Nieuw Tabblad’ de eerste keer dat u Chrome opent, zodat u kunt negeren als je wilt. U kunt zelfs toegang krijgen tot het op enig moment—gewoon plug chrome://welkom/ in de Omnibox van Chrome.

Ga in de wizard en Chrome nodigen u uit om de pin-snelkoppelingen naar de pagina ‘ Nieuw Tabblad, selecteer een achtergrond voor het, en Chrome instellen als uw standaard browser.

Contact Picker voor Websites

Google is altijd het toevoegen van nieuwe web features van Chrome. Deze zijn niet voor u om te gebruiken—ze zijn voor web-ontwikkelaars met het maken van websites. Die je nooit zult opmerken dat velen van deze functies tot ze pop-up op webpagina ‘ s. Ze maken het web sneller, krachtiger en veiliger.

De nieuwe Contactpersoon Picker API is een voorbeeld van een kenmerk dat ervoor zorgt dat de web krachtiger. Het laat een website vragen om uw contacten, en Chrome zal laten, selecteert u de contacten van uw apparaat in adresboek te geven aan de site. Het is momenteel beschikbaar in een “oorspronkelijke proces,” wat betekent dat slechts een handvol van goedgekeurde websites kan testen.

Dit klinkt als het is gewoon voor de telefoons, maar het kan gebruikt worden op de desktop, ook. Bijvoorbeeld, het contact kiezer kan trekken contactpersonen uit Windows-10 van de app Personen of zelfs uw Google-Contacten.

Het is zelfs meer privé dan het geven van een Android of iPhone app toegang tot uw contactpersonen. Chrome ziet al uw contacten en geeft u een lijst van hen, maar alleen de contacten die u kiest, worden overhandigd aan de website. De website niet kunt zien uw contacten.

Google-Assistent op Meer Chromebooks

Google Assistant ziet er ingesteld om te komen tot meer Chromebooks. Google-Assistent voor het eerst aankwam op Chrome OS met de release van de Pixelbook twee jaar geleden. Google heeft getest zodat de Assistent aan extra Chromebooks. In feite, is er een verborgen vlag die zal het mogelijk maken een experimentele Google Assistent-functie op alle Chromebooks in Chrome 76.

Met Chrome 77, deze vlag is nu standaard ingeschakeld. Google Assistent zou moeten werken op veel meer Chromebooks. Echter, als 9to5Google punten uit deze vlag eigenlijk niet lijken te stellen Google-Assistent op elke Chromebook die er gewoon nog niet.

Één van beide manier, Google-Assistent komt standaard ingeschakeld op veel meer Chrome OS-apparaten met Chrome OS 77.

De Technische Zaken

Veel van Google ‘ s werken op elke Chrome update is onzichtbaar. Het maakt het alleen maar Chrome en op het web je gebruik beter.

Bijvoorbeeld, Google heeft een nieuwe “Enter-Toets Hint” – attribuut gebouwd in Chrome. Dit kan een website aanpassen welke actie wordt op een touch toetsenbord op de Enter-toets wanneer een gebruiker interactie met het toetsenbord. Bijvoorbeeld, als u bij het typen van een bericht, zie je misschien een “send” te drukken. Als je het uitvoeren van een online zoeken, ziet u mogelijk een “zoek” knop.

Alle technische details over Chrome 77—down naar hoe PaymentRequest gedraagt zich anders voor web-ontwikkelaars, het beperken van Google Chrome verwijzende kopteksten tot een maximum van 4 KB, en nog veel meer—zijn beschikbaar op Google Chromium-blog.

Chrome wordt automatisch installeren van de update wanneer deze beschikbaar is en wordt u gevraagd opnieuw op te starten uw browser. Om dingen te versnellen, kunt u handmatig controleren of er een update door te klikken op menu > Help > Over Google Chrome.

LEES VERDER

  • “Hoe te Gebruiken aanbrengen op Linux
  • “Waarom levert USB Zo Ingewikkeld?
  • “Wat Moet U Doen Als U een Phishing e-Mail?
  • “Waarom Heb Je om In te Loggen op Uw Thuis-PC, Toch?
  • “De Beste Nieuwe Functies in Android-10, Nu Beschikbaar