HP Tandwiel Selecteren en Tandwiel Studio: Een Verhaal van Twee Foto Printers

0
145
HP

Foto ‘ s wilt afdrukken vanaf uw telefoon of tablet? HP heeft twee nieuwe Tandwiel foto printers, en ze kunnen dat ook te doen!

Alle in de Familie

HP ‘ s Tandwiel foto printers zijn zeer succesvol. De originele Tandwiel werd geïntroduceerd in 2016 en bijgewerkt in oktober 2018.

Nu, HP introduceert twee nieuwe leden van het Tandwiel familie: het Selecteren en Studio. De 2e Editie blijft in de line-up. En, natuurlijk, u kunt foto ‘ s afdrukken vanaf uw telefoon of tablet met alle drie de modellen. Het Tandwiel van de 2e Editie en Tandwiel Selecteer interne oplaadbare batterijen.

Je ketting van het Tandwiel Studio op je bureau met een stroomkabel. Het heeft een optionele batterij pack, maar de Studio ‘ s groter zou kunnen maken is het minder geschikt om te gebruiken als een draagbare printer. De Studio maakt ook gebruik van een andere print technologie dan de andere modellen.

Een Tandwiel familie portret. HP

Sprocket Selecteren

Het Tandwiel Selecteren ($149, bij dit schrijven) breidt op het originele en 2de Editie Tandwielen. Net als bij de eerdere iteraties, het maakt gebruik van kleur foto ‘ papier dat maakt gebruik van Zink technologie. Zink papier is niet uniek op het Tandwiel—instant photo printers (Kodak, Polaroid, enz.) ook te gebruiken.

De originele en 2de Editie Tandwielen gebruik sticky-back ‘ papier dat resulteert in een 2 – x 3-inch photo—precies de juiste grootte om te zetten in een album, tijdschrift, of op een andere ondergrond, zoals de deur van de koelkast. Het Tandwiel Selecteer is gelijk aan het Tandwiel van de 2de Editie, maar het vergroot de grootte van de afdruk-2,3 x 3,4 cm. Het pak van 10 vel in kleur-gecodeerde, en dat maakt het gemakkelijker om de juiste maat voor uw printer. Een verpakking van 20 bladen kost ongeveer $8 (of ongeveer 40 cent per afdruk).

Het Tandwiel Selecteren. HP

In tegenstelling tot de originele Polaroid foto ‘ s die je moest laten ontwikkelen, voordat je kon zien het beeld, het Tandwiel maakt gebruik van thermische technologie voor het afdrukken van de foto als het uitwerpen van het papier. Zodra ze zijn geprint, worden de foto ‘ s zijn relatief warmte-bestendig. Zelfs als u op het dashboard van uw auto op een zonnige dag, het moet rendabel blijven.

Het Tandwiel van de 2e Editie (links) en het grotere Tandwiel Select (rechts). Ted Needleman

Net als de vorige versies, kunt u opladen via MicroUSB-kabel. Echter, het komt niet met een oplader, dus je hebt een vrije USB-poort op uw computer of een reserve lader van de muur. In eerste instantie duurt ongeveer een uur voor het opladen van de printer voordat u deze kunt gebruiken.

Open het deksel en neerzetten in de Zink papier. Ted Needleman

Na u de kosten van de Select -, drop-in de papier -, download het Tandwiel App , en vervolgens koppelt u de printer met uw telefoon of tablet via Bluetooth. Een LED op de voorzijde van de printer geeft aan wanneer het apparaat is ingeschakeld, en u kunt de kleur van het in de app. De printer is verkrijgbaar in drie kleuren: Zwart, Blush (roze), of Pearl (zilver-grijs).

Wanneer u kiest voor een foto vanaf je telefoon of tablet ‘ s gallery, u kunt uitvoeren met een minimum aan bewerkingen op het in de app. U kunt ook grenzen, kaders en een aantal aangepaste stempels en kaders. Als u foto ‘ s wilt afdrukken op uw PC of Mac, je hebt om ze over te brengen naar uw telefoon of tablet, want het Tandwiel Selecteert u het niet hebben van een printerstuurprogramma voor een computer. U kunt ook niet bewerk uw foto in Photoshop of een vergelijkbare toepassing wanneer u afdrukt vanaf een telefoon.

Er zijn slechts twee schermen in het Tandwiel App.

Het duurt maar een paar seconden voor het afdrukken van een foto, en dan is het klaar om te laten zien aan je vrienden. Of u kunt de schil van de achterkant bloot te leggen het kleverige oppervlak en plak het waar je wilt.

Komt een kleine foto van een kleine hond. Ted Needleman

Ik nam ook een foto van en afgedrukt met een X-Rite Color Checker (een hulpmiddel om te bepalen hoe nauwkeurig een printer geeft een beeld), en de reproductie van de kleur van de Kies was bijna perfect.

De kleuren gedrukt door het Selecteren van juist en goed verzadigd.

Het Tandwiel Selecteren, echter, is een beetje een one-trick pony. Het is in wezen een instant camera, met uitzondering van de printer fysiek is gescheiden van de camera. Terwijl het levert foto ‘s die zijn iets groter dan het Tandwiel van de 2de Editie, zijn ze nog meer zoals foto’ postzegels dan de werkelijke foto ‘ s.

Nog steeds, terwijl het Tandwiel Selecteren gaat niet om het vervangen van een fotolab of een echte foto van de printer, het zal wel een hit met zijn doelgroep—kinderen en tieners. Het kan ze niet schelen als ze het niet kunnen afdrukken of bewerken hun foto ‘ s op een computer. Instant bevrediging is reden genoeg om het genereren van veel prints.

Zorg ervoor dat je voorraad op papier!

Sprocket Studio

Als u wilt afdrukken van een foto die eruit ziet alsof hij kwam uit een foto-kiosk of in een laboratorium, denk aan de nieuwe Tandwiel Studio ($149, bij dit schrijven). In tegenstelling tot de rest van het Tandwiel familie, zijn de Studio maakt geen gebruik van Zink papier. Het maakt gebruik van een technologie genaamd dye sublimation (Dye Sub, voor de korte). Dye Sub maakt gebruik van een lint met vier sequentiële kleur panelen (Cyaan, Magenta, Geel en Zwart). De printkop in wezen verdampt de kleurstof, die vervolgens de deposito ‘ s zelf op de foto papier.

Het papier gaat heen en weer onder de printkop en afdrukken van één kleur in elke pass. Als fotografische film, Dye Sub afdrukken maakt een gemengde kleur, afbeelding, in plaats van de puntjes of pixels van de kleuren die u krijgt van een inkjet of laser printer. Zo, de hoge kwaliteit van de uitvoer ziet er meer uit als het was uitgevoerd door een foto-lab dan thuis afgedrukt.

 

De Studio is het grootste model in de Sprocket familie, maar zo zijn de foto ‘ s. HP

De prints zijn groter (4 x 6 inch), en dus is de printer. Het bestaat uit twee delen: de rechthoekige kern bevat het afdrukmechanisme en lint, en het slide-in papier lade heeft een capaciteit van maximaal 20 vellen. De printer maatregelen 6.65 x 10.75 x 2.68 cm en weegt 2.05 pond. Het Tandwiel Studio vereist een AC-aansluiting met een voeding vergelijkbaar in grootte met die van een laptop. Een optionele battery pack is ook beschikbaar ($90, op dit schrijven).

De Studio ‘ s voeding is bijna net zo groot als de printer. Ted Needleman

Benodigdheden voor de Studio komen in een pakket met twee linten en 80 vellen papier. Op dit schrijven, het kost ongeveer $40, of 50 cent per afdruk. Dat is een beetje duurder dan veel foto labs, maar je krijgt de print in slechts een paar seconden, en je hoeft niet om overal te gaan.

Het Tandwiel Studio Dye Sub lint en papier. Ted Needleman

Het neemt slechts een paar minuten op te zetten in de Studio. Het papier is, open de deur aan de zijkant van het basisstation in en schuif deze in het lint, en vervolgens de stekker van het netsnoer in het stopcontact. Schakel de printer in en vervolgens de koppeling te maken met uw telefoon of tablet via Bluetooth. Download het Tandwiel App (iOS, Android), en je bent goed om te gaan. Wanneer u de app voor het Selecteren, 2e Editie, en de Studio, dus de editing beperkingen zijn van toepassing.

De Studio levert een grotere foto ‘ s dan de andere leden van het Tandwiel familie, dus het duurt wat langer voor ze om af te drukken. Het is interessant om naar te kijken, dat wel. Het papier glijdt heen en weer tussen de afdekplaat van de papierlade en de achterkant van de printer vier keer. De printer voegt een laag van kleur bij elke pass.

Hoewel de Studio maakt gebruik van een geheel andere print technologie dan het Selecteren, de kwaliteit en de kleur nauwkeurigheid van beide waren bijna identiek. De Studio overgenomen van de kleur bijna perfect, en op bijna alle beelden die we gedrukt, de kleur was goed verzadigd. De enige uitzonderingen waren de foto ‘ s met veel rood. Deze hadden de neiging om een beetje roze gegoten in de witte gebieden. Het is echter niet merkbaar, tenzij u specifiek vergelijk de afgedrukte afbeelding om de taal op uw telefoon of tablet.

Het Tandwiel Studio ‘ s kleur is bijna perfect. Ted Needleman

Het Tandwiel Selecteren van de doelgroep is jonger, maar de Studio is meer geschikt voor een oudere bevolkingsgroep. Het is makkelijk in gebruik en levert goede kwaliteit foto ‘ s. Ook de kosten niet onredelijk is, en de printer is klein genoeg om onopvallend.

Mijn enige echte klacht is dat er niet een App of stuurprogramma voor een PC of Mac. Dit ernstig beperkt de hoeveelheid en de soort bewerking die je kunt doen op uw foto ‘ s. Om dit te omzeilen, je kunt foto ‘ s bewerken op de computer en kopieer deze terug naar je telefoon of tablet af te drukken, maar dat is een onnodige kludge.

Het is vooral vervelend, omdat de Studio is gebonden aan uw bureau of tafel die door de AC-netsnoer, tenzij u in het voorjaar voor de accu. Dit vermindert aanzienlijk enige directe voldoening die je krijgt van de telefoon/printer combinatie.

Omdat deze printer werkt alleen met een telefoon of tablet, de HP ernstig heeft beperkt de bruikbaarheid. En dat is jammer, want met meer universele toegang, de Sprocket Studio zou een beroep op een veel groter publiek.