Det Bästa Elliptiska Maskiner för hemmabruk

0
211
NordicTrack

Elliptiska maskiner ger dig samma konditionsträning som konventionella igång, men utan hög effekt belastningen på lederna. Dessa maskiner är ett utmärkt sätt att få din dagliga träning, och samtidigt vara skonsam mot din kropp.

Vad Gör en Bra crosstrainer?

  • Storlek: Elliptiska maskiner tenderar att vara ganska stor. Många modeller inte kan vara undangömt lätt, även om vissa kan även passa under ditt skrivbord. Om utrymmet är ett problem, kommer du vill att överväga en modell som passar i ditt tillgängliga utrymme. Kom ihåg steglängden av benen kan förlänga tidigare kanterna på maskin, så se till att tänka på att när man fastställer hur mycket utrymme som behövs.
  • Orientering: Elliptiska maskiner kommer i bak-drive, front-drive, och center-drive-modeller. Bak-drive tenderar att vara mindre, men kan vibrera och vara starkare än en längre modell. Front-drive-modeller, är mycket tystare och stadigare, men de tenderar att bli väldigt långa och tar upp mest utrymme. Center-drive-modeller är mer kompakt, men den övergripande radie av pedalerna är längre på grund av sin mer naturliga steglängd än de andra typerna.
  • Teknik: Moderna elliptiska maskiner är utrustade med skärmar som visar träna framsteg, intensitet, och de flesta har sensorer i handtagen eller bröstet remmar för att mäta din puls när du använder maskinen. Mer avancerade maskiner levereras med förinställda övningar och program för att spåra dina framsteg, några av som gör att du kan göra egna pass.
  • Träningsintensitet: är Inte alla maskiner som är likvärdiga. Några av de billigare och mindre modeller helt enkelt inte kan ge tillräckligt med motstånd för en intensiv träning. En mer robust och gedigen maskin som krävs för att utföra mer intensiva pass utan att skada maskinen (eller dig själv).

Den Bästa Övergripande: Schwinn 470

Oavsett om du tränar för ett maraton eller kör din första milen, det är en helt bevisat för att hjälpa dig Sch-WIN-n. Den Schwinn 470 är den bästa elliptisk tränare för de flesta människor. En otroligt robust maskin, det är en tyst, front-drive tränare som gör ett bra jobb att minimera vibrationer. Du kan justera lutningen och motståndet med sin lätt-att-använda-knapparna.

Den Schwinn 470 har 25 magnetiskt motstånd inställningar för intensiv träning finjustera din kropp. Datorn på denna modell är också mycket avancerade för sitt pris med två bakgrundsbelysta displayer, flera sparade profiler, anpassningsbara träning, och förmågan att ladda ner dina träningsdata till olika appar. Handtagen har pulsmätare inbyggd som visas på skärmen och till och med en 3-växlad fläkt för att hålla dig sval när du tränar. Om du är i marknaden för en elliptisk maskin, kan du inte gå fel med Schwinn 470.

Det Bästa Valet

Schwinn 470 Elliptisk Maskin

Oavsett om du tränar för ett maraton eller en mil, det är en helt bevisat för att hjälpa dig Sch-WIN-n. Den Schwinn 470 är den bästa elliptisk tränare för de flesta människor.

Handla Nu

$799.00
Fler erbjudanden

Det Bästa Bidraget Plocka: NordicTrack C12.9

Om du letar efter något lite mer avancerat—med alla klockor och visselpipor av modern teknik—kolla in NordicTrack Kommersiella 12.9. Detta kommersiell kvalitet elliptical trainer är en top-of-the-line-produkt som erbjuder den mest anpassningsbara träningsupplevelse. Du kan justera steglängden och lutning, och 26 nivåer av magnetiskt motstånd kan du härma någon gata skick.

Springa runt verkliga platser över hela världen med sin 7-tums webbaserad pekskärm. Tränaren har en puls övervaka i kast, en Bluetooth-aktiverad trådlös hjärta-armband, och en iPod-kompatibla ljud-system. Bara att koppla in och slå play medan du tittar på ett iFit-tränare gå igenom din träning. Från att känna som om du kör på luft för att klättra upp för en brant backe, denna elliptical trainer kan göra allt, att göra NordicTrack C12.9 våra premium plocka.

Premien Plocka

NordicTrack NTEL71218 Kommersiella 12.9

Från att känna som om du kör på luft för att klättra upp för en brant backe, denna elliptical trainer kan göra allt. Utrustad med en webbaserad touch-skärm, kan du träna hela världen medan NordicTrack C12.9 härmar street villkor.

Handla Nu

$1299.00
Fler erbjudanden

Den Bästa budgetval: SF-E3804

Elliptiska maskiner kan kosta hundratals eller tusentals dollar, och alla har inte så mycket att spendera på en träningsmaskin. Om du letar efter ett mer budgetvänligt alternativ, den Soliga Hälsa & Fitness SF-E3804 är rätt maskin för dig. Detta bak-drive elliptiska har 8 nivåer av magnetiskt motstånd och puls skärmar i det grepp som visas på den digitala skärmen. Denna maskin har en kortare steglängd så att du kan använda det i trånga utrymmen och har hjul för att göra det lätt att flytta runt. Den Soliga Hälsa & Fitness SF-E3804 har allt du behöver för en skonsam konditionsträning på en budget.

De Bästa Budget

Soliga Hälsa & Fitness Magnetic Elliptisk Tränare Maskinen w/ Tablett Hållare, LCD-Skärm, 287 KG Max Vikt och Puls Kontroll – Uthållighet-Zon – SF-E3804

SF-E3804 är en kraftfull bak-drive elliptisk maskin fullmatad med funktioner som inte kommer att bryta banken.

Handla Nu

$319.62
Fler erbjudanden

Den Mest Kompakta Maskinen: SF-E905

Alla har inte plats för en stor elliptisk maskin, men oroa dig inte—Soliga Hälsa & Fitness SF-E905 är gjort för att passa in i minsta hörn. Detta bak-kör maskinen klarar av att mäta i vid 28″ x 17″ x 57″ (längd, bredd, höjd) och har en steglängd på 11 tum, vilket gör detta till den mest kompakta i full storlek maskin på vår lista när det kommer till storlek under och efter användning. Tränaren har puls läsare på grepp som visar på den lilla displayen, och du kan välja mellan 8 nivåer av motstånd. SF-E905 är bra om du är låg på rymden, men den mindre maskinen innebär att ge upp en hel del avancerade funktioner och en steglängd detta kort kan vara obehagligt för några längre folk.

Den Mest Kompakta

Magnetiska Elliptisk Maskin Tränare av Sunny Hälsa & Fitness med LCD-Skärm, 220 KG Max Vikt, 8-Nivå Motstånd och Pulse Monitor – SF-E905

SF-E905 är den minsta elliptical trainer på vår lista. Den får plats i de minsta av garderober, vilket gör det lätt att stoppa undan när den inte används.

Handla Nu

$129.99
Fler erbjudanden

Det Bästa för Under Skrivbordet: Uthållighet I-Motion

Kanske du letar efter ett sätt att få i sig lite extra cardio medan du arbetar vid ditt skrivbord eller även när du tittar på TV. Om så är fallet, kompakt striders kan passa under ditt skrivbord eller sitta framför en soffa eller stol. Uthållighet I-Motion är en fantastisk cross-trainer som du kan använda både sittande och stående. (Du typ bara av att stå på det och gör din grej.) Den har en justerbar spänning ratten för att ge en variabel träning och en liten monitor som spårar dina steg och kaloriförbrukning. Denna modell är ett bra sätt att förbättra din cirkulation medan spel eller surfa på internet. Du kommer inte ha en anledning att förhala din dagliga motion när du behöver inte ens lämna bekvämligheten av ditt eget soffa att använda det.

Det Bästa för Under Skrivbordet

Uthållighet InMotion E1000 Kompakt Strider

Uthållighet I-Motion är en otroligt bärbar träningsmaskin. Oavsett om du arbetar vid ett skrivbord eller sitter hemma i soffan, detta våningen enhet kommer att öka din cirkulation och ger dig en bra träning.

Handla Nu

$65.00
Fler erbjudanden