De Beste Elliptische Machines voor Thuis Gebruik

0
111
NordicTrack

Elliptische machines geven u dezelfde cardiovasculaire oefening als conventioneel draaien, maar zonder high-impact van je gewrichten. Deze machines zijn een uitstekende manier om te krijgen in uw dagelijkse workout terwijl het nog steeds zacht voor je lichaam.

Wat Maakt een Goede Elliptische Machine?

  • Grootte: Elliptische machines hebben de neiging om behoorlijk groot. Veel modellen kunnen niet worden weggestopt gemakkelijk, hoewel sommige kunnen zelfs geplaatst worden onder uw bureau. Als ruimte een probleem is, zult u willen overwegen een model dat past in de beschikbare ruimte. Vergeet niet de slaglengte van de benen kan voorbij de randen van het apparaat, zorg er dus voor dat van mening dat bij het bepalen van hoeveel ruimte er nodig is.
  • Geaardheid: Elliptische machines komen in achter-drive, front-station en centrum-station-modellen. Achter-station heeft de neiging om kleinere, maar kan trillen en luider zijn dan een langer model. Front-de drive-modellen zijn veel rustiger en steviger, maar ze zijn meestal zeer lang en nemen de meeste ruimte in beslag. Centrum-de drive-modellen zijn compacter, maar de globale radius van de pedalen is meer vanwege de meer natuurlijke pas dan de andere types.
  • Technologie: Moderne elliptische machines zijn uitgerust met schermen met training vooruitgang, de intensiteit en de meeste hebben sensoren in de handgrepen of een borstband voor het meten van uw hartslag tijdens het gebruik van de machine. Hoger-end machines komen met vooraf ingestelde oefeningen en apps voor het bijhouden van uw vooruitgang, sommige van waarmee u aangepaste workouts.
  • Trainingsintensiteit: Niet alle machines zijn gemaakt gelijk. Sommige van de goedkopere en kleinere modellen kan gewoon niet genoeg weerstand voor een intensieve training. Een meer stevige en solide machine is vereist voor het uitvoeren van meer intensieve training zonder beschadiging van de machine (of jezelf).

De Beste Overall: Schwinn 470

Of u nu traint voor een marathon of het runnen van uw eerste kilometer is er één merk is bewezen om u te helpen Sch-WIN-n. De Schwinn 470 is de beste elliptische trainer voor de meeste mensen. Een ongelooflijk stevige machine, het is een rustige, front-drive trainer dat doet een geweldige job het minimaliseren van trillingen. U kunt de hellingshoek en weerstand met de eenvoudig te gebruiken knoppen.

De Schwinn 470 heeft 25 magnetische weerstand instellingen voor intensieve trainingen afgestemd op uw lichaam. De computer in dit model is ook zeer geavanceerd voor zijn prijs met twee backlit displays, meerdere opgeslagen profielen, op maat gemaakte trainingen en de mogelijkheid voor het downloaden van uw workout gegevens aan verschillende phone-apps. De handgrepen hebben een hartslagmeter ingebouwd die worden weergegeven op het display en zelfs een 3-speed fan om je koel te houden terwijl u uit te werken. Als je in de markt voor een elliptische machine, kunt u niet verkeerd gaan met de Schwinn 470.

De Beste Keuze

Schwinn 470 Elliptische Machine

Of u nu traint voor een marathon of een meter, is er een merk is bewezen om u te helpen Sch-WIN-n. De Schwinn 470 is de beste elliptische trainer voor de meeste mensen.

Shop Nu

$799.00
Meer aanbiedingen

De Beste Premium Halen: NordicTrack C12.9

Als u op zoek bent voor iets meer gevorderden—met alle toeters en bellen van de moderne technologie—bekijk de NordicTrack Commerciële 12.9. Deze commercial-grade elliptical trainer is een top-of-the-line product dat biedt de meest aanpasbare training. Kunt u de paslengte en het afschot, en 26 niveaus van magnetische weerstand kunt u nabootsen van elke straat staat.

Lopen rond echte plaatsen over de hele wereld met zijn 7-inch-web-enabled touch screen display. De trainer heeft een hartslagmeter in de handgrepen, een Bluetooth draadloze hart riem, en een iPod-compatibel audio-systeem. Gewoon steek in en druk op spelen, terwijl u kijken naar een iFit trainer loopt u door middel van uw training. Vanuit het gevoel alsof je loopt op lucht te klimmen op een steile heuvel, deze elliptical trainer kan het allemaal, het maken van de NordicTrack C12.9 onze premium halen.

De Premie Halen

NordicTrack NTEL71218 Commerciële 12.9

Vanuit het gevoel alsof je loopt op lucht te klimmen op een steile heuvel, deze elliptical trainer kan het allemaal. Uitgerust met een web-enabled touch-scherm, kunt u het werk uit de hele wereld, terwijl de NordicTrack C12.9 bootst de straat voorwaarden.

Shop Nu

$1299.00
Meer aanbiedingen

De Beste Budget-Keuze: SF-E3804

Elliptische machines kan kosten honderden of zelfs duizenden dollars, en niet iedereen heeft zoveel te besteden aan een oefening machine. Als u op zoek bent naar een meer budget-vriendelijke alternatief, de Zonnige Health & Fitness SF-E3804 is de juiste machine voor u. Dit achter-drive elliptical trainer heeft 8 niveaus van magnetische weerstand en hartslagmeters in de handvatten die worden weergegeven op de digitale monitor. Deze machine heeft een kortere paslengte zodat u om te gebruiken in krappe ruimtes en heeft wielen om het gemakkelijk te maken om te bewegen. De Sunny Health & Fitness SF-E3804 heeft alles wat u nodig heeft voor een low-impact cardio training op een begroting.

De Beste Budget

Sunny Health & Fitness Magnetic Elliptical Trainer Machine w/ Tablet Houder, LCD Monitor, 287 LB Max Gewicht en Hartslag Monitoring – Uithoudingsvermogen Zone – SF-E3804

De SF-E3804 is een krachtige achterzijde-drive elliptische machine verpakt met functies die niet zal breken de bank.

Shop Nu

$319.62
Meer aanbiedingen

De Meest Compacte Machine: SF-E905

Niet iedereen heeft de ruimte voor een grote elliptische machine, maar wees niet ongerust—het Zonnige Health & Fitness SF-E905 is gemaakt om te passen in zelfs de kleinste hoeken. Dit achter-drive machine beheert op maat in 28″ x 17″ x 57″ (lengte, breedte, hoogte) en heeft een slaglengte van 11 centimeter, waardoor dit de meest compacte full-size machine op onze lijst als het gaat om het formaat tijdens en na het gebruik. De trainer heeft pulse lezers op de handvatten die worden weergegeven op het kleine scherm, en u kunt kiezen tussen 8 niveau van de weerstand. De SF-E905 is ideaal als u weinig ruimte, maar de kleinere machine betekent dat veel van de geavanceerde functies en een staplengte dit kort kan ongemakkelijk voor sommige groter folk.

De Meest Compacte

Magnetic Elliptical Machine Trainer door Sunny Health & Fitness met een LCD-Monitor, 220 POND Max Gewicht, 8-Niveau Weerstand en hartslagmeter – SF-E905

De SF-E905 is de kleinste elliptical trainer op onze lijst. Het past in de kleinste van de kasten, waardoor het gemakkelijk plooi weg wanneer niet in gebruik.

Shop Nu

$129.99
Meer aanbiedingen

Het Beste voor Onder uw Bureau: Uithoudingsvermogen In-Beweging

Misschien bent u op zoek naar een manier om te krijgen wat extra cardio tijdens het werken aan uw bureau of zelfs terwijl u TV kijkt. Als dat zo is, compact striders kunnen passen onder uw bureau of zitten in de voorkant van een bank of stoel. De Stamina-In-Motion is een fantastische elliptical trainer die u kunt gebruiken zowel in het zitten en opstaan. (U gewoon soort van op staan en doe je ding.) Het heeft een instelbare spanning-knop om te zorgen voor een variabele training en een kleine monitor die tracks uw stappen en calorieën verbrand. Dit model is een geweldige manier om uw bloedsomloop tijdens het spelen van games of surfen op het internet. U hoeft niet een reden tot uitstellen van uw dagelijkse lichaamsbeweging als je hoeft niet eens te verlaten van het comfort van uw eigen bank om het te gebruiken.

Het Beste voor Onder uw Bureau

Uithoudingsvermogen InMotion E1000 Compacte Strider

De Stamina-In-Motion is een zeer draagbare oefening machine. Of u nu werkt aan een bureau of zit je thuis op de bank, deze verdieping unit zal verhogen van uw verkeer en geven u een geweldige workout.

Shop Nu

$65.00
Meer aanbiedingen