10 Otroliga Mason Jar Sallader för att Hålla Din Lunch Livlig

0
102
Iryna Melnyk/Shutterstock

Att föra en lunch behöver inte vara tråkigt. Låt oss hjälpa dig att blanda upp det! Vi har satt ihop en lista med tio mason jar sallader garanterat att hålla dig ur lunch rut.

Tricket att äta hälsosamt på arbetet är att ta med mat som du vill äta. Det verkar självklart, men många av oss kasta våra blöt bruna påsar till förmån för sub-par cafeteria hamburgare. Vi får uttråkad med samma sallad, tomat, och vinägrett kombinationer dag in och dag ut. Vi bara behöver något annat för att hjälpa oss att hålla oss på rätt spår.

Mason jar sallader är ett bra sätt att hålla arbetet lunch från att få tråkigt. Med en oändlig lista av ingredienser som alternativ och en gjort för transportfartyg, de är perfekta bränslet för att ta med till kontoret. Vi har satt ihop våra topp 10 val av kategori. Så, oavsett om du är en sallad hatare eller en gourmet-aficionado, vi är tvungen att ha något som kommer att göra att föra en bättre lunch. Ska vi ta en titt?

Våra Bästsäljare

Den Rutinerade Mamma

Kyckling Taco Sallad

Vi vet redan att vi älskar taco sallad. Vi älskar dem ännu mer i jar-form. För extra roligt, lägg i inlagda jalapeños och tortilla strips!

Få Recept: Taco Mason Jar-Sallader

Rainbow Sallad

Det finns varianter av detta över nätet, men de har alla samma grundläggande principer. Använd alla färgglada grönsaker, lägg till en rödbrun eller citrusy klä på sig, och lägga till i vad du vill som en proteinkälla. Guldstjärnor delas ut till dem som hantera alla färger i regnbågen.

Få Recept: Rainbow Mason Jar-Sallader

Grekiska Kikärtor & Kyckling Sallad

Syrlig röd lök, krämig fetaost och grillad kyckling göra en klassiker. Det är inget extremt eller galen om det, men vi gillar den här för dess enkla att ta på mason jar sallader.

Få Recept: grekiska Kikärtor och Kyckling Sallad i en Burk

Krispigt Thailändsk Sallad

Här är ljusare på sallad, tyngre på raw, knapriga grönsaker. Receptet kräver hackad gräslök, men om du inte har något på handen, koriander fungerar lika bra. Bara inte hoppa över den hackade jordnötter!

Få Recept: Krispiga Thailändsk Sallad

För Sann Gourmet

Sockerärtor och Saffran

Ruccola Sallad och Vattenmelon

Ruccola och vattenmelon är en klassisk parning. Pepprig grön fungerar bra med den söta sommar frukt. Vad är det som gör en speciell tillsats av mynta och mandel. Helt och hållet, det är ett slutet av sommaren smak explosion är du säker på att falla för.

Få Recept: Vattenmelon, Fetaost & Ruccola Mason Jar Sallad

Kyckling Apple & Pecan Sallad

Vi älskar pop av gröna druvor i denna sallad. För en extra speciell upplevelse, prova kanderade pekannötter i stället för rå, hackad och kära.

Få Recept: Kyckling, Äpple & Pecan Sallad

Rostad Blomkål Sallad

Att rosta grönsaker ger ett helt nytt djup till enkla sallader. Detta är också paleo och vegan-vänliga, så det finns ingen ursäkt att inte prova det!

Få Recept: Rostad Blomkål Sallad

För Sallat Haters

Lori Yates

Asiatiska Nudel Sallad

Laddad med färgglada grönsaker, men inte en antydan av bladgrönsaker, detta är en sallad till all sallad haters som fortfarande vill ha en hälsosam lunch. Det är gjort med sobanudlar, som traditionellt är glutenfria (kontrollera dina etiketter) och en söt jordnötsdressing att vi inte kan sluta äta.

Få Recept: Asiatisk Nudel Sallad

Israeliska Pasta Sallad

En mycket mer traditionell pasta sallad än den som visas ovan, vi gillar den här för dess enkla förband och utbud av färgglada pålägg. För extra protein, kan du kasta i vissa strimlad kyckling, eller koppla av med en falafel.

Få Recept: Israeliska Pasta Sallad

Super Quinoa Sallad Gurka

Inte ett blad av sallad som finns här, men vi är inte offra hälsa. Med antalet superfoods i detta, det finns inget sätt som du lämnar mår dåligt om dig själv.

Få Recept: Super Quinoa Sallad Gurka

Det du har det, vår topp 10 tar för mason jar sallader. Det är två veckor till ett värde av luncher, i fall du inte räkna. Ge dem ett försök och se hur vi gjorde. Åtminstone kan vi lovar att du inte kommer att bli uttråkad med din lunch!