10 Ongelooflijke Mason Jar Salades om Uw Lunches Levendige

0
92
Iryna Melnyk/Shutterstock

Het brengen van een lunch hoeft niet saai te zijn. Laat ons u helpen mix it up! We hebben een lijst samengesteld van tien mason jar salades gegarandeerd om u te houden van de lunch sleur.

De truc om gezond eten op het werk is om het voedsel dat je wilt eten. Het lijkt voor de hand liggend, en toch, velen van ons uiteindelijk gooien onze doorweekte bruine zakken in het voordeel van de sub-par cafetaria die hamburgers. We vervelen met dezelfde sla, tomaat en vinaigrette combinatie van dag in dag uit. We moeten gewoon iets anders om ons te helpen op koers te blijven.

Mason jar salades zijn een geweldige manier om het werk van de lunch van saai. Met een oneindige lijst van stof opties en een transport-schip, ze zijn perfecte brandstof te brengen naar het kantoor. We hebben samen onze top 10 picks per categorie. Dus, of u nu een sla-hater of een gastronomische liefhebber, we zijn gebonden aan iets dat maakt het brengen van een lunch beter. Zullen we een kijkje nemen?

Onze Top Picks

De Doorgewinterde Moeder

Kip Taco Salade

We weten al dat we liefde taco salades. We houden ze nog meer in jar-vorm. Voor extra plezier toe te voegen in zoetzure jalapeños en tortilla strips!

Voor het Recept: Taco Mason Jar Salades

Rainbow Salade

Er zijn variaties van deze overal op het web, maar ze hebben allemaal dezelfde basisprincipes. Gebruik de kleurrijke groenten, voeg een gingery of citrus dressing en voeg in wat je wilt als een bron van eiwit. Gouden sterren toegekend aan degenen die slagen in elke kleur van de regenboog.

Voor het Recept: Rainbow Mason Jar Salades

Griekse Kikkererwten & Kip Salade

Pittige rode ui, romige feta kaas en gegrilde kip maken dit een klassieker. Er is niets extreme of gek, maar we zijn zoals deze voor de eenvoudige nemen op de mason jar salades.

Voor het Recept: griekse Kikkererwten en Kip Salade in een Pot

Crunchy Thai Salad

Deze is lichter op de sla, zwaarder op de ruwe, knapperige groenten. Het recept voor gehakt bieslook, maar als je die niet hebt bij de hand, koriander werkt ook. Gewoon niet overslaan, de gehakte pinda ‘ s!

Voor het Recept: Knapperige Thaise Salade

Voor de Echte Fijnproevers

Zoete Erwten en Saffraan

Rucola en Watermeloen Salade

Rucola en watermeloen zijn een klassiek koppelen. De peperige groen werkt goed samen met de zoete zomer fruit. Wat maakt dit een bijzonder maakt is de toevoeging van mint en amandelen. Al met al, het is een einde van de zomer van smaak explosie zal je zeker vallen voor.

Voor het Recept: Watermeloen, Feta & Rucola Mason Jar Salade

Kip, Appel En Pecan Salade

We houden de pop van de groene druiven in deze salade. Voor een extra speciale behandeling, probeer gekonfijte pecannoten in plaats van de gebruikte grondstoffen, de gehakte degenen.

Voor het Recept: Kip, Appel en Pecan Salade

Geroosterde Bloemkool Salade

Het roosteren van groenten geeft een hele nieuwe dimensie toevoegen aan eenvoudige salades. Dit is ook paleo en vegan-friendly, dus er is geen excuus om het niet te proberen!

Voor het Recept: Geroosterde Bloemkool Salade

Voor de Sla Haters

Lori Yates

Aziatische Noodle Salade

Geladen met kleurrijke groenten, maar niet een hint van groene greens, dit is een salade voor de salade haters, die willen nog steeds een gezonde lunch. Het is gemaakt met soba noodles, die traditioneel gluten-vrij (controleer de etiketten), en een zoete pinda-dressing, dat we niet kunnen stoppen met eten.

Voor het Recept: Aziatische Noodle Salade

Israëlische Pasta Salade

Een veel meer traditionele pasta salade dan degene die hierboven zijn getoond, we vinden dit een eenvoudige dressing en de vele kleurrijke toppings. Voor extra eiwit, je zou kunnen gooien in sommige stukjes kip, of genieten met een falafel.

Voor het Recept: Israëlische Pasta Salade

Super Quinoa Salade Van Komkommer

Niet een blaadje sla hier te vinden, maar we zijn niet ten koste gaat van de gezondheid. Met het aantal van superfoods in dit één, er is geen manier waarop je laat het gevoel slecht over jezelf.

Voor het Recept: Super Quinoa Salade van Komkommer

Daar heb je het; onze top 10 haalt voor mason jar salades. Dat is twee weken waarde van het werk lunches, in het geval dat je niet te tellen. Geef ze allemaal een keer te proberen en te zien hoe we het deden. Op zijn minst kunnen we beloven je niet te vervelen met uw lunch!