Vijf No-Oven Party Hapjes Die niet Chips en Dip

0
100
Evgeny Karandaev/Shutterstock

Chips en dip zijn een party stand-by, maar soms zijn ze niet voldoende. Dat betekent niet dat we willen blijven hangen rond het fornuis, terwijl de partij aan de hand is. Leren hoe te maken van een vijf-sterren, finger-food feest, zonder de oven.

Of het nu een vrijgezellenfeest of een vakantie soiree, soms de gelegenheid roept voor het eten van een hoger kaliber. Slowcooker cocktail weenies en chips vers uit de zak zal niet voldoende.

Dat betekent niet dat er dingen zijn te ingewikkeld. Mooie amuses, van de soort die je verwacht bij een bruiloft op een zilveren dienblad, kan gemakkelijk zijn. We hebben samen een lijst van vijf voorgerechten die zijn sierlijke genoeg voor de chicste van zaken, maar zo gemakkelijk dat je niet hoeft om te draaien op een oven. Het doet er niet beter dan dat. Duik in.

Kruiden en geitenkaas Gevulde Baby Paprika ‘ s

Baby paprika ‘ s zijn in de meeste supermarkten deze dagen, en we konden niet gelukkiger zijn over. Deze paprika ‘ s zijn de perfecte schip voor geitenkaas, hoewel roomkaas zou ook werken. Voeg in een aantal verse kruiden en deze kleine jongens zullen verdwijnen sneller dan een slushie in een hittegolf.

Hier is hoe we het deden:

Om 16 gevulde paprika hapjes, slice acht baby paprika ‘ s in halve lengte-wise. In een kom, meng een 1/2 kopje van geitenkaas, een eetlepel fijngehakte basilicum, en twee theelepels honing. Vul de paprika ‘ s met de kaas door het mengsel en serveer!

Mediterrane Crostinis

Crostinis zijn de ultieme voedsel dat klinkt fancy, maar samen komen snel. Het moeilijkste deel over hen is de montage, maar we hebben gevonden dat zelfs kleine kinderen kunnen deze samen. Natuurlijk hoef je niet te gebruiken, Mediterraans toppings (zoals hieronder beschreven). Gebruik uw favoriete toast toppers voor het maken van een geïnspireerde partij snack.

Hier is hoe we het deden:

Om 24 crostinis, snijd een winkel koopt stokbrood in 24 – 1/4″ rondes. Sommige winkels verkopen bruschetta rondes al gesneden. Kijk voor de red jezelf nog meer tijd. Toast de rondes met behulp van een non-stick koekenpan (of in een broodrooster oven indien gewenst). Het roosteren van stokbrood rondes gaat snel, we beloven, maar als dat te veel is voor je, het uitzoeken van een stevige cracker dienen deze op de plaats.

In een kleine kom meng samen (1) grote geprakte avocado, (1) ontpit en in blokjes gesneden komkommer, 1/2 pint gehalveerde cherry tomaten, en 1/3 kop van Feta kaas, zout en peper naar smaak. Lepel het mengsel op de rondes en serveer met een scheutje van hoge kwaliteit balsamico-azijn.

Caprese Spiesjes

Katerinina/Shutterstock

Caprese Spiesjes zijn een nietje voor bruiloften en evenementen in de VS. Er is geen vraag naar het waarom. Ze zijn eenvoudig, iedereen houdt van hen, en ze zien er mooi op een bord. Dus, natuurlijk, we moesten ze hier weg.

Hier is hoe we het deden:

Voor elke gewenste spies die je nodig hebt, (1) mozzarella pearl, (1) cherry tomaat, en een kleine basilicum blad. Wij raden het vouwen van de basilicum over zichzelf en skewering tussen de kaas en de tomaat.

Deze dienen met een kleine kom de olijfolie en de balsamico-azijn om in te dippen.

Fancy Tater Weetjes

Als je ooit hebt geproefd, een gerookte zalm met blini, dit is dat, behalve gemakkelijker. In plaats van het maken van een kleine pannenkoek voor elke voorgerecht, we lagen creme fraiche en gerookte zalm op een aardappel chip.

We weten het, we zeiden geen chips, maar we willen zeggen dat dit is een verre schreeuw van de traditionele chips en dip idee. We hebben nog naar een feestje gaan waar dit ging niet goed, dus we durven u om het te proberen.

Hier is hoe we het deden:

Voor elke aardappel chip, voegden we een theelepel creme fraiche en een klein stuk van gerookte zalm. Voor bonuspunten, garneer elk stuk met een beetje besprenkelen met verse dille.

Prosciutto Verpakt Meloen

Als je in de fancy hapjes, bent u waarschijnlijk goed vertrouwd zijn met deze, maar we hebben het al opgenomen, want het is altijd een hit. De truc om maken dit een onvergetelijk is het gebruik volkomen rijp en in het seizoen meloen of honingdauw. Als de meloen is niet in het seizoen zijn, overweeg verpakking geitenkaas gevulde dadels, verse vijgen.

Hoe we het deden:

Maak het fruit bollen met een meloen-baller of snijd de meloen gelijkmatig in partjes. Wikkel de stukken meloen met prosciutto, zet vast met een tandenstoker als dat nodig is, en garneer met munt, indien gewenst. Koud serveren.