Hoe te Verwijderen van Dia ‘s van de PowerPoint Dia’ s

0
96

Dia ‘ s zijn een geweldige manier om te navigeren naar een specifieke dia van uw PowerPoint presentatie snel. In het geval dat de dia ‘ s zijn niet meer nodig, je zou willen om ze te verwijderen. Hier is hoe.

Verwijder Dia Nummer van Één of Alle Dia ‘ s

Open de PowerPoint-presentatie met de dia ‘ s die u wilt verwijderen. De dia nummer verschijnt in de linkerbovenhoek van de betreffende dia.

Ga dan naar de “Tekst” – groep van het tabblad “Invoegen” en selecteer “Slide Nummer.”

Zodra het geselecteerd is, de “Koptekst en Voettekst” dialoogvenster zal verschijnen. In de “Schuif” tabblad, verwijder het vinkje uit het selectievakje naast “Dia Nummer.” Als u wilt verwijderen van het aantal uit de geselecteerde dia en selecteer “Apply” (2). Als u wilt verwijderen van de getallen van elke dia in de presentatie, selecteer vervolgens “op Alles Toepassen” (3).

Verwijder Dia Nummer van Titel Slide

Wilt u misschien om te verwijderen van de plaat nummer van de titel alleen dia. De nummering die dia is waarschijnlijk niet nodig omdat de meeste begrijpen van de titel slide is de eerste dia van uw presentatie.

Verwijder de dia nummer van de titel alleen dia, selecteer “Dia” in het “Tekst” groep te openen de “Koptekst en Voettekst” in het dialoogvenster weer. Deze keer, vinkt u het selectievakje naast niet Weergeven op titeldia.”

Als je toevallig op de titel schuiven bij het openen van het dialoogvenster en selecteert u vervolgens “van Toepassing zijn.” Echter, als u op een andere dia, selecteert u “op Alles Toepassen” om het te laten werken.

LEES VERDER

  • “Hoe te Gebruiken aanbrengen op Linux
  • “Waarom levert USB Zo Ingewikkeld?
  • “Wat Moet U Doen Als U een Phishing e-Mail?
  • “Waarom Heb Je om In te Loggen op Uw Thuis-PC, Toch?
  • “De Beste Nieuwe Functies in Android-10, Nu Beschikbaar