Fem Nej-Ugn Fest Aptitretare Som inte Chips och Dip

0
107
Evgeny Karandaev/Shutterstock

Chips och dipp är en parts stand-by, men ibland är de inte tillräckligt. Det betyder inte att vi vill att dröja kvar runt en het spis medan den part som händer. Lär dig hur man skapar en fem-stjärniga, finger-food fest, utan ugn.

Oavsett om det är en förlovningsfest, eller en semester soaré, ibland behövs för livsmedel av högre kaliber. Slow cooker cocktail weenies och chips färsk ur påsen kommer inte att räcka.

Det betyder inte att saker och ting måste få komplicerat. Vacker kanapéer, den typ som du kan förvänta dig vid ett bröllop på en silverbricka, kan vara lätt. Vi har satt ihop en lista med fem förrätter som är utsmyckade nog för den finaste av frågor, men så enkel att du inte behöver vända på en ugn. Det blir inte bättre än så. Låt oss dyka in.

Ört-och getost Fyllda Baby Paprika

Baby paprika är i de flesta livsmedelsbutiker i dessa dagar, och vi kunde inte vara gladare över det. Dessa paprika göra den perfekta fartyget för getost, även om cream cheese skulle fungera också. Lägg i några färska örter och dessa små killar som kommer att försvinna snabbare än en slushie i en värme-vågen.

Här är hur vi gjorde det:

För att göra 16 fyllda peppar aptitretare, skiva åtta barn paprika i hälften på längden. I en skål, blanda 1/2 kopp getost, en matsked hackad basilika, och två teskedar honung. Saker paprikor med ost blandningen och servera!

Medelhavet Crostinis

Crostinis är den ultimata livsmedel som låter fancy, men kom ihop snabbt. Den svåraste delen om dem är församlingen, men vi har upptäckt att även små barn kan sätta samman dessa. Naturligtvis, du behöver inte använda Medelhavsinspirerad pålägg (som vi listar nedan). Använda din favorit toast toppers att skapa en inspirerad fest mellanmål.

Här är hur vi gjorde det:

För att göra 24 crostinis, skiva i affären köpte baguette till 24 – 1/4″ rundor. Vissa butiker säljer bruschetta rundor redan är skivad. Leta efter de för att rädda dig själv ännu mer tid. Rosta rundor med en non-stick stekpanna (eller i en brödrost om så önskas). Rosta baguette rundor kommer att gå snabbt, det kan vi lova, men om det är för mycket för dig, plocka ut en rejäl knäckt för att tjäna på detta i stället.

I en liten skål och blanda ihop (1) stora mosad avokado, (1) frö och tärnad gurka, 1/2 pint halverade körsbärstomater, och 1/3 kopp Fetaost, salt och peppar. Sked av blandningen på rundor och servera med ett duggregn av hög kvalitet balsamvinäger.

Caprese Spett

Katerinina/Shutterstock

Caprese Spett är en stapelvara för bröllop och evenemang i hela USA är Det ingen tvekan om varför. De är okomplicerade, alla älskar dem, och de ser ganska på en tallrik. Så, självklart var vi tvungna att ta med dem här.

Här är hur vi gjorde det:

För varje önskad spett som du behöver, (1) mozzarella pearl, (1) cherry tomat, och ett litet basilikablad. Vi rekommenderar att vika basilika över sig själv och skewering det mellan ost och tomat.

Servera dessa med en liten skål med olivolja och balsamvinäger för doppning.

Fancy Tater Godbitar

Om du någonsin har ätit en rökt lax blini, detta är att, förutom enklare. Istället för att göra en liten pannkaka för varje förrätt, vi är bara skiktning creme fraiche och rökt lax på en potatis chip.

Vi vet, vi sa nej marker, men vi vill hävda att detta är långt ifrån den traditionella chips och dip idé. Vi har ännu att delta i en fest där det inte gå över också, så vi vågar dig att prova det.

Här är hur vi gjorde det:

För varje potato chip, vi har lagt in en tsk creme fraiche och en liten bit rökt lax. För bonuspoäng, toppa varje bit med lite stänk av färsk dill.

Prosciutto Och Melon Inlindad

Om du till finare förrätter, är du förmodligen väl bekant med detta, men vi har tagit det eftersom det är alltid en hit. Tricket till att göra detta till en minnesvärd är att använda perfekt mogna och under säsongen cantaloupe-eller honungsmelon. Om melon är inte i säsong, överväga inslagning getost fyllda dadlar eller fikon.

Hur vi gjorde:

Skapa frukt sfärer med en melon-baller eller skiva melon jämnt i klyftor. Linda melon bitar med prosciutto, fäst med en tandpetare om det behövs, och garnera med mynta om så önskas. Servera kall.